kritikaka21 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα, πρωτη φορά γράφω στο forum και δεν ξέρω αν έχει γίνει παρόμοια αναφορά, έχω ενα λάπτοπ του γαμπρού μου το οποίο ανοίγει δείχνει το λογότυπο της acer και μετα μια μαύρη οθόνη με μια παύλα πανω αριστερά. Οτι και να πατήσω δεν κανει τίποτα.Μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ss13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Καλώς όρισες Έχεις κανένα usb stick ή κανένα cd στο dvd player μήπως ; Στο bios μπορείς να μπεις ; Μοντέλο φορητού Start - Run γράφεις cmd - wmic csproduct get name, identifyingnumber - ok
mphxths Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Τι start-run και τα τοιαυτα..αφου δεν μπαινει λειτουργικο Δισκος υπαρχει?εχει λειτουργικο?αδειασε το dvdrw απο τυχον δισκακια..βγαλε τα στικακια και βαλε κανα live cd απο λινουξ/windows. Αν δουλεψουν αυτα , τοτε κατι γινεται με τον δισκο
kritikaka21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ παιδιά, κάπου είχα ενα cd windows,αρα μόλις ανοίξει έστω και στν μαύρη οθόνη και και βάλω το cd θα αρχίσει να το διαβάζει..;
ss13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Στο bios μπορείς να μπεις ; Δες στην βάση του φορητού σου http://www.acerlaptopbattery.co.uk/images/find-model-1.png
coolerman Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Βγάλε τον δίσκο απο το λάπτοπ,κουμπωσέ τον ως 2ο σε άλλο σύστημα,και ελενξέ τον με Hdsentinel(performance and health)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα