Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Η μητρικη μου Pro gamer τα εφτησε(προβληματικο PCI)και σκεφτομαι να παρω αλλη τι μου προτεινεται;Msi z97 Gaming 3 ή να ξαναπαρω παλι την ιδια;

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Η μητρικη μου Pro gamer τα εφτησε(προβληματικο PCI)και σκεφτομαι να παρω αλλη τι μου προτεινεται;Msi z97 Gaming 3 ή να ξαναπαρω παλι την ιδια;

Μεχρι τι ποσο σας ενδιαφερει?

Δημοσ.

Ωραια ευχαριστω θα περιμενω και καμια αλλη γνωμη αν εχει να προσθεσει κανενας αλλος αλλιως μαλλον θα προβω σε αυτην.

• Like 1
Δημοσ.

Να προσέξεις να είναι η z97x fatal1ty και όχι η σκέτη z97 fatal1ty, η z97x έκδοση έχει μακράν καλύτερα vrm. Απέφυγε την z97 extreme 4 από asrock μεριά μιας και βγάζει ελαττώματα, επίσης η msi z97 gaming 3 που ανέφερες είναι απλά υποδεέστερη από την z97x killer. Επίσης άλλη μια mobo που σκοτώνει στα λεφτά της είναι η παρακάτω, αν και z87 που ουσιαστικά δεν χάνεις κάτι σε σχέση με μια z97 μιας και το z97 κυκλοφόρησε με προϋπόθεση τους broadwell, στις z87 η ποιότητα των vrm γενικότερα ήταν μακράν καλύτερη από αυτήν των z97, ήταν κάπως overkill. Δεδομένου αυτού και της αξιοπιστίας της asus σε αυτό το pricerange προτείνω την εξής, είναι καλύτερη από την z97x fatal1ty :

https://www.skroutz.gr/s/3922790/Asus-Z87-Pro-V-Edition.html

Να τονίσω πως αν όμως χρειάζεσαι τις θύρες sata express και m2 τότε πήγαινε στην fatal1ty μιας και το z87 chipset δεν τα υποστηρίζει αυτά, αν πάλι δεν τα χρειάζεσαι η asus είναι καλύτερη επιλογή στα λεφτά αυτά. Η διαφορά της z87 pro-v με την ακριβότερη z87 pro είναι ότι η v έκδοση δεν έχει bluetooth και wifi, κατά τα άλλα έχει ακριβώς ό,τι features έχει η ακριβότερη pro και γενικά είναι φοβερό vfm.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...