Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε μια βολτα να κανεις στο φορουμ δν χρειαζεται καν να κανεις αυτην τν ερωτηση!
Xiaomi redmi note 3 pro (32gb/3ram) !

Κανε μια βολτα στα κινεζομαγαζα γνωστα και δες που το εχει φθηνοτερο και τσιμπα το!
Νομιζω οι τιμες εκει στα 150 ειναι (ΜΑΞ 160 να βγει αλλα ΑΞΙΖΕΙ και με το παραπανω να δωσεις +10 για αυτο)

• Like 1
Δημοσ.

http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-650-Hexa-Core-MIUI-V7-16-0MP-TOUCH-ID---Gold-362396.html

144 ευρω περιπου

δεν υπαρχει πουθενα αλλο κινητο μεχρι 300 ευρω που να το χτυπαει.

Nexus 5x (240) 

Huawei mate s (270)

LeTV X800 (~200 ,μπορει και πιο κατω)

LeECO X820 (240)

Σιγουρα υπαρχουν και αλλα αυτα μου ηρθαν προχειρα

Που να ειναι κοντα στην τιμη του ναι το δεχομαι!

μεχρι 300 ευρο ΥΠΕΡΒΟΛΗ μεγαλη.. Μεχρι 200 εισαι οκ να το ισχυριζεσαι!

Δημοσ.

Με τα bootloop δώρο ή χωρίς;;;;  :-D  :-D  :-D

Επειδη παρακολουθω το θεμα στο reddit και google plus πραγματικα μετρημενα στα δαχτυλα ατομα ειδα να εχουν προβλημα και μαλλον επειδη ειναι google (στο εξωτερικο τουλαχιστον γτ Ελλαδα δν ειδα ουτε ενα) κατευθειαν εστελναν καινουριο κινητο οχι επισκευασμενο αλλαγη πλακετας οπως g4 κτλ!

Εγω παντως θα το επερνα σιγουρα αμα ηταν επιλογη μου αλλα ειναι τελειως εκτος θεματος απλα ειπε μια υπερβολη ο φιλος πιο πανω κ ηθελα να το διεκρινησω οτι με την καμια δεν ειναι ΤΟΣΟ καλο ετσι ωστε στα 2πλασια λεφτα να ειανι ακομα το κλτρο!(σιγουρο ειναι κλτρο απο πολλα αλλα οχι το κλτρο)

Δημοσ.

Επειδη παρακολουθω το θεμα στο reddit και google plus πραγματικα μετρημενα στα δαχτυλα ατομα ειδα να εχουν προβλημα και μαλλον επειδη ειναι google (στο εξωτερικο τουλαχιστον γτ Ελλαδα δν ειδα ουτε ενα) κατευθειαν εστελναν καινουριο κινητο οχι επισκευασμενο αλλαγη πλακετας οπως g4 κτλ!

Εγω παντως θα το επερνα σιγουρα αμα ηταν επιλογη μου αλλα ειναι τελειως εκτος θεματος απλα ειπε μια υπερβολη ο φιλος πιο πανω κ ηθελα να το διεκρινησω οτι με την καμια δεν ειναι ΤΟΣΟ καλο ετσι ωστε στα 2πλασια λεφτα να ειανι ακομα το κλτρο!(σιγουρο ειναι κλτρο απο πολλα αλλα οχι το κλτρο)

Δε μπορώ να ξέρω πόσο καλύτερο είναι αλλά αν εξαιρέσεις την κάμερα, δεν είναι πουθενά αλλού καλύτερο το νεξους για να αξίζει τα παραπάνω λεφτά, όπως επίσης θεωρώ ότι όταν δίνεις τα "ζεστά" λεφτά σου για μια συσκευή στην οποία τα χρήματα είναι δευτερεούσης σημασίας σε σχέση με τη χρησιμότητα που έχει σε καθημερινή βάση το κινητό, δε θα ήθελα να ρισκάρω, ούτε με bootloop,ούτε με άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις....

Δημοσ.

Redmi note3 pro, το χω εδώ και κάτι μέρες και δε μπορώ να βρω κάτι κακό για τα λιγότερα από 160ε που κόστισε μαζί με θήκη και tempered.

Επίσης είναι άλλη φάση να μην εξαρτασαι από φορτιστές και powerbanks...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα το Xiaomi πριν 4-5 μήνες!
Το έδωσα για να πάω σε νεξούς 5χ (16αρι μεταχειρισμένο βέβαια και δω μ βγήκε ούτε € παραπάνω) διπλα δίπλα προφανώς αν ξέρω 100% πιο θα είναι πιο γρήγορο έχω όμως να πω ότι το νεξους μ φάνηκε πολύ πιο σμοοθ δουλεύοντας μήνα κοντά το χιαομι και αισθητα πιο γρήγορο!! Επίσης θέμα software εντάξει stock android εννοώ μακράν κλτρο!
Οθόνη κλτρη κάμερα χιλιόμετρα μπροστά κατασκευή αν και πλαστικό κλτρη σίγουρα απλά μια φλουδα μεταλλο έχει ο λίγο τρίζει κ δεν μου φαίνεται τόσο στιβαρο για κάποιο λόγο!
Οκ έχει αρκετά χειρότερη μπαταρία αλλά εμένα δν με απασχολεί καθόλου έχω 3 power bank :P
Γνκα φαν κινητό το βάζω 2 σκαλιά πάνω από το χιαομι τώρα για το boot loop ναι είναι θέμα ο καθένας ότι νμζει

Επεξ/σία από 2.1Ohm
Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια..και αλλη μια ερωτηση..το vernee mars μου αρεσει πολυ και το εχει το gearbest 179€..αξιζει να δωσω αλλα 30 ευρω για αυτο?

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια..και αλλη μια ερωτηση..το vernee mars μου αρεσει πολυ και το εχει το gearbest 179€..αξιζει να δωσω αλλα 30 ευρω για αυτο?

Πάρε το Xiaomi καλύτερα.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...