sdikr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 23 minutes ago, Xvipes said: Το καλύτερο λάδι που έχω δοκιμάσει ποτέ ήταν αγουρέλαιο χύμα στην Κρήτη. Όπως είπες και εσύ δεν το βρήκα πουθενά στα τυποποιημένα. Θυμάμαι είχε στον Βασιλόπουλο, όταν ήταν η εποχή του
Xvipes Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 11 minutes ago, sdikr said: Θυμάμαι είχε στον Βασιλόπουλο, όταν ήταν η εποχή του Έχω αγοράσει 1-2 φορές αγουρέλαιο από το σουπερ μαρκετ αλλα πραγματικά μου φάνηκε το ίδιο ακριβώς με το παρθένο ελαιόλαδο.
Mr_Laptop_athens Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Τώρα που βρήκανε το θέμα με το λάδι….. ψάχνω να παντρευτώ και με συνηκαισιο αν χρειαστεί αλλά ψάχνω κόρη ελαιοπαραγωγού να ειναι πάνω από 25 και ας μην βλέπετε καθολου δεν έχω πρόβλημα……
phanispal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 5 ώρες πριν, Mr_Laptop_athens είπε συνηκαισιο Μας πέθανες.
mindreader Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 6 hours ago, Mr_Laptop_athens said: Τώρα που βρήκανε το θέμα με το λάδι….. ψάχνω να παντρευτώ και με συνηκαισιο αν χρειαστεί αλλά ψάχνω κόρη ελαιοπαραγωγού να ειναι πάνω από 25 και ας μην βλέπετε καθολου δεν έχω πρόβλημα…… Κορες ελαιοπαραγωγων θα ειναι οι πλεον περιζητητες νυφες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα