Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για thunderbird & hotmail..?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Γνωρίζει κάποιος/α πως μπορώ να λύσω αυτό https://s26.postimg.org/6vpq64yx5/image.png 

που θα βρω αυτό το "πιστοποιητικό" με τη λήψη δε το βρίσκει..

για το λογαριασμό hotmail που έχω προσθέσει στο thunderbird..

για να παίρνω τα mail.

Δημοσ.

Τι πιστοποιητικά ψάχνει; Μόλις έστησα την portable έκδοση του thunderbird, έβαλα το λογαριασμό μου στο outlook και άνοιξε απευθείας.

Μήπως είναι λάθος η ημερομηνία και η ώρα στον υπολογιστή σου; Αυτό είναι ένα θέμα που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα με πιστοποιητικά.

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση οχι το εχω τσεκαρει και αυτο..

Εχω ενα hotmail και ενα gmail λογαριασμο καθε φορα που το ανοιγω μου βγαζει το μυνημα στη φωτογραφια αντιστοιχα για καθε "τοποθεσια"  στους διαφορετικους λογαριασμους ενω εχω κανει κλικ για μονιμη αποθηκευση της εξαιρεσης

και δεν καταλαβαινω γιατι χρειαζεται εξαιρεση και εχω ελενξει να ειναι σωστες οι ρυθμισεις στους λογαριασμου για ασφαλεια προσβασης και τα φιλτρα που εχει ο καθε ενας για λιγοτερο ασφαλεις εφαρμογες..

σε καποια ρυθμιση λογικα εχω κανει λαθος γιατι μετα τα βλεπω τα mail κλεινω ανοιγω και παλι απο την αρχη τα ιδια..

???

Δημοσ.

Η απορία μου είναι γιατί να ζητάει να κατεβάσεις πιστοποιητικά.

Ένα παρόμοιο θέμα στα φόρα της mozilla ρίχνει την ευθύνη στο avast και ειδικότερα στο mail shield και υπάρχει και άρθρο στην avast και πως να το διορθώσεις. Βασικά πρέπει να εξάγεις το πιστοποιητικό από το avast και να το εισάγεις στον mail client.

Για έλεγξε το και αν έχεις άλλο av δες την ανάλογη ρύθμιση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι θα το δω και θα γράψω πίσω..

...........

Ακριβώς και εγώ την ίδια απορία έχω άλλαξα τις ρυθμίσεις, παρόλο που δεν είναι διαθέσιμες να τις περάσω με τη "Λήψη πιστοποιητικού", σε άλλο πρόγραμμα που έχω για προστασία θα το παρατηρήσω και αύριο σε αυτό το pc να δω..

.........................................................

Ισχύει με τη παραμετροποιηση λαμβάνει στέλνει κανονικά ευχαριστώ!

Απλα δεν ελεγχει "σε real time" δεν υπαρχει προβλημα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...