Προς το περιεχόμενο

ασφαλεια αυτοκινητου

elenakii1986

Προτεινόμενες αναρτήσεις

επειγει να ανανεωσω την ασφαλεια αυτοκινητου μου ειχα υδρογειο αλλα καταλαβα πως δεν ειναι κ τοσο αξιοπιστη...υπαρχει καποιος που να γνωριζει ποιες ασφαλειες εξυπηρετουν καλυτερα σε περιπτωση που συμβει κατι? δεν ξερω τι να διαλλεξω..ποιες ειναι αξιοπιστες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θεμα φιλε μου είναι και η δικη σου ασφαλιστικη αλλα και του αλλου να μετεχει στον φιλικο διακανονισμο .

Μονο τοτε εχει αξια ποια ασφαλιστικη εχεις εσυ γιατι αυτή θα σε αποζημιωση εστω και αν δεν φταις και θα τα ζητησει από του αλλου την ασφαλιστικη.

Συμβουλέψου ένα ασφαλιστή.Σε κάθε περίπτωση θα έχεις κάποιον να απευθυνθείς.Και δεν είναι και πιο ακριβά ή έστω πολύ πιο ακριβά από online ασφάλιση που είναι και απρόσωπη.Ιδανικά κάποιο γραφείο κοντά σου αν δεν έχεις κάποιο γνωστό.

ναι ο ασφαλιστης θα μου κανει ασφαλεια σε καμια περιπτωση μονη μου, απλα ειμαι μπερδεμενη!! σκεφτομαι την αλιανζ νομιζω θεωρειται αξιοπιστη αν κ θα μου κοστισει λιγο παραπανω...

Το θεμα φιλε μου είναι και η δικη σου ασφαλιστικη αλλα και του αλλου να μετεχει στον φιλικο διακανονισμο .

Μονο τοτε εχει αξια ποια ασφαλιστικη εχεις εσυ γιατι αυτή θα σε αποζημιωση εστω και αν δεν φταις και θα τα ζητησει από του αλλου την ασφαλιστικη.

με μπερδευεις και δηλαδη σε αυτην την περιπτωση λες να μην προτιμησω να δωσω περισσοτερα χρηματα σε μια πιο αξιοπιστη ασφαλεια κ να ξανακανω αυτην που ειχα με λιγοτερα χρηματα?

Συμβουλέψου ένα ασφαλιστή.Σε κάθε περίπτωση θα έχεις κάποιον να απευθυνθείς.Και δεν είναι και πιο ακριβά ή έστω πολύ πιο ακριβά από online ασφάλιση που είναι και απρόσωπη.Ιδανικά κάποιο γραφείο κοντά σου αν δεν έχεις κάποιο γνωστό.

Συμφωνω !!! Πληρωσα 3 ευρω παραπανω το 3μηνο από την in Line αλλα ξερω τον ασφαλιστη.

ναι ο ασφαλιστης θα μου κανει ασφαλεια σε καμια περιπτωση μονη μου, απλα ειμαι μπερδεμενη!! σκεφτομαι την αλιανζ νομιζω θεωρειται αξιοπιστη αν κ θα μου κοστισει λιγο παραπανω...

με μπερδευεις και δηλαδη σε αυτην την περιπτωση λες να μην προτιμησω να δωσω περισσοτερα χρηματα σε μια πιο αξιοπιστη ασφαλεια κ να ξανακανω αυτην που ειχα με λιγοτερα χρηματα?

Να προτιμήσεις η δικη σου να μετεχει στον φιλικο διακανονισμο για τους λογου που προανεφερα. Για του αλλου αν μετεχει είναι θεμα τυχης ....Οι πιο πολλες παντως μετεχουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...