KinigosPsixon Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα έχω το εξής πρόβλημα, καθε φορά που κλείνω και ανοίγω εναν υπολογιστη δεν έχει πρόσβαση στο δίκτυο και με διάφορες αλχημείες μετα απο κανα 5 λεπτο αποκτά . 1)τι εννοώ αλχημείες : αποσύνδεση και επανασύνδεση του ethernet, αποσύνδεση και επανασύνδεση του προσαρμογέα δικτύου , αλλαγή απο καρφοτές ip σε manual και πάλι μετα σε καρφοτές , επανεκκινήσεις . δεν ξέρω τι απο αυτα ποιάνει αλλα μετά ο υπολογιστής έχει κανονικά ιντερνετ μέχρι την επόμενη επανεκκίνηση/τερματισμό 2) ρυθμίσεις δικτύου : ip:192.0.0.60 subnet mas 255.255.255.0 default gateway : 192.0.0.155 DNS:192.0.0.155 3) για κάποιο λόγω όταν το έχω στις παραπάνω ρυθμίσεις παίρνει απο μόνο του μια ip v4 αυτόματης ρύθμισης του τύπου :169,254,1,214 (βλέπε επισυναπτόμενη φώτο) 4) σε δοκιμή ipconfig/renew η ipconfig /release η flushdns βγάζει σφάλμα μή ολοκλήρωσης λόγω του οτι δεν βρέθηκε τέτοιου τύπου προσαρμογέας . 5) διάβασα κάτι σχετικά με μία service bonjour που προκαλεί τέτοιου είδους θέματα (απ'όσο κατάλαβα εγκαθιστάτε απο iphone και διάφορα προϊόντα της aple) την σταμάτησα όπως πρότειναν αλλα δνε άλλαξε κάτι . any ideas guys ?
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα, γιατί έχεις τέτοια "δρομολόγηση" τι μοιράζει? από που μοιράζει δίκτυο?
KinigosPsixon Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 τωρα και να σου εξηγήσω δεν νομίζω να καταλάβεις γίνεται ενας χάμος δικτυακά . είναι δίκτυο στην δουλεια με καμια 20 υπολογιστες συνδεδεμένους πάνω σε έναν server αλλα ο συγκεκριμένος υπολογιστής και ένας άλλον συνδέονται μέσω τρίτου στον server γιατι για κάποιο λόγω δεν τον βλέπουν απευθείας. για να χρησιμοποιήσω δλδ ενα πρόγραμμα πρεπει να είναι ανυχτώς ενας άλλος υπολογιστής ωστε να μπορώ να το τρέξω .
Ntinaras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 μαλλον καπου γινονται collisions και μουρλαινεται το DHCP και γενικα το δικτυο επισης η ip Που εχεις βαλει μου φαινεται τελειως ακυρη δοκιμασε την κλασσικη 192.168.1.XXX
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 μηπως ο διαχειρηστης σε εχει κλειστο για αυτο confused στο ddhp.. δομιμασε σε τρια αυτα διαδοχικα και δες στις επανεκκινησεις αν μπερδευονται εφοσον δεν εχεις προσβαση στη διαχειρηση απο κει που παιρνεις δικτυο.. ip:192.0.0.158 / 159 / 160subnet mas 255.255.255.0default gateway : 192.0.0.155 dns: 192.0.0.155 ??? ...καταλαβα εαν εχεις τη δυνατοτητα σε "κενο χρονο" κανε το παραπανω και απο κει και περα θα δεις τι εχει κανει δεν νομιζω να τα εχει περιορισει εφοσον ηρθε εστησε και εφυγε. παιρνουν απο switch για αυτο ειναι της μορφης 192.0.0.ΧΧ ntinar.. αν δεν κανω λαθος. και δοκιμασε ping.. να ελεγχεις τι βλεπει ποιο βλεπει "φως"
KinigosPsixon Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 ναι και εγώ κατι τέτοι ψιλιάστηκα μου έβγαλε κανα 2 φορες windows has detect an ip conflict η καπως ετσι. μαλλον καπου γινονται collisions και μουρλαινεται το DHCP και γενικα το δικτυο επισης η ip Που εχεις βαλει μου φαινεται τελειως ακυρη δοκιμασε την κλασσικη 192.168.1.XXX μα όλοι η υπολογιστές έχουν ip τις μοφής 192.0.0.ΧΧΧ μηπως ο διαχειρiστης σε εχει κλειστο για αυτο confused στο ddhp.. όχι δεν νομίζω,(πως μπορώ να το δώ) γενικά δεν υπάρχει κάποιος διαχειριστής ηρθαν κάποτε το σεταραν (τροπος του λέγειν ) και το αφησαν .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα