sortep2 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα. Έφτιαξα εδώ και 2 μήνες το σύστημα της υπογραφής μου με σκοπό να μου αρέσει προσωπικά εμένα. Απο εμφάνιση και απόδοση είναι σούπερ. Αλλά κάνει αρκετο θόρυβο. Άλλαξα ανεμιστήρες με τους ποιο αθορυβους της αγοράς και ακόμα έχω θέμα με τον hdd. Κάνει πολύ θόρυβο και έχω θέμα γενικά θέλω στο δωμάτιο να μην ακούγονται θορυβοι απο εδω και απο εκεί ειδικά όταν κοιμάμαι. Γιατί καμία φορά τον έχω ανοιχτό τον υπολογιστή το βράδυ. Πιστεύω υπάρχουν 2 λύσεις . 1 να πάω σε ssd αλλά είναι ακόμα αρκετά ακριβότεροι σε 1tb+ και 2 να πάω σε λιγότερες στροφές σε δίσκο για λαπτοπ. Εσείς τι λέτε? Καμία άλλη λύση υπάρχει?
WalkerSW Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Αμα μιλαμε οτι σε ενοχλει ο ηχος απο τον σκληρο τοτε σε οποιο μηχανικο και να πας θα εχεις θεμα!
sortep2 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μήπως παρακάνει θόρυβο όμως? Στο λαπτοπ που έχω έχει έναν 700αρι toshiba δεν ακούγεται τπτ. Ο wd που έχω στον σταθερό κάνει σαν πιστολάκι για τα μαλλιά.....
WalkerSW Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μήπως παρακάνει θόρυβο όμως? Στο λαπτοπ που έχω έχει έναν 700αρι toshiba δεν ακούγεται τπτ. Ο wd που έχω στον σταθερό κάνει σαν πιστολάκι για τα μαλλιά..... Να κανει σαν πιστολάκι για τα μαλιά ο σκλήρος απλα ΔΕΝ παιζει.... Ποια ψυκτρα έχεις στον επεξεργαστή?
sortep2 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Εντάξει υπερβολή ήταν. Αλλά κάνει ενοχλητικό θόρυβο. Έχω την coolermaster hyper 212 evo. Δεν κάνει κάτι άλλο τον θόρυβο το τσέκαρα πολλές φορές. Αν έβαζα έναν 2.5αρι με 5000 στροφές από λαπτοπ θα είχε μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα? Μόνο για αποθήκευση και για games τον θέλω.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Εντάξει υπερβολή ήταν. Αλλά κάνει ενοχλητικό θόρυβο. Έχω την coolermaster hyper 212 evo. Δεν κάνει κάτι άλλο τον θόρυβο το τσέκαρα πολλές φορές. Αν έβαζα έναν 2.5αρι με 5000 στροφές από λαπτοπ θα είχε μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα? Μόνο για αποθήκευση και για games τον θέλω.Μήπως έχει θέμα ο δίσκος ειδικά αν είναι κάνας wb Black ακούγονται αρκετά, έχω 2 Red 3tb(7200rpm) ο καθένας και για να τους ακούσω πρέπει να στήσω το αυτί δίπλα τους 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα