taz22 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 καλησπέρα σας, έπεσε το κινητό μίας φίλης μου στη μπανιέρα. Το έβγαλε κατευθείαν, έβγαλε μπαταρία και το στέγνωσε όσο μπόρεσε με το σεσουάρ. Το άνοιξε κιόλας με αποτελέσμα να χαλάσει η οθόνη και να μην λειτουργεί το touch. Η οθόνη ανάβει κανονικά. Το θέμα είναι ότι θέλει να πάρει τα αρχεία από μέσα (δεν είχε sd). Το συνδέουμε στο λαπτοπ αλλά το κινητό φορτίζει μόνο. Μπορείτε να μου πείτε τι μπορούμε να κάνουμε;; Ευχαριστώ
Sheogorath Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Αφήστε το στο ρύζι 2 μέρες. Βλακεία που το ανοίξατε αμέσως μετά. 5
taz22 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Αφήστε το στο ρύζι 2 μέρες. Βλακεία που το ανοίξατε αμέσως μετά. Το είχε ανοίξει. Δεν την πρόλαβα. Το ζήτημα είναι ότι ενω βλέπω την οθόνη κανονικά. Δεν πατιέται τίποτα, γιατί είναι κομμένο το καλώδιο του touchscreen. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να "αλλάζει" στην ουσία το usb από φόρτιση σε mtp?
liodos1988 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Αν έβαζες ενα ανταπτορα usb otg , και μετά πάνω ενα ποντίκι ? λογικά αφου δουλεύει η οθονη ( και βλέπεις ) θα μπορούσες να το πας σε mtp.
2.1Ohm Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Αν έβαζες ενα ανταπτορα usb otg , και μετά πάνω ενα ποντίκι ? λογικά αφου δουλεύει η οθονη ( και βλέπεις ) θα μπορούσες να το πας σε mtp. Πολύ έξυπνο αλλά μετά πως θα συνδεθεί στο pc αφού η θύρα θα είναι κατηλημενη? Κάνε αυτό και κουμποσε μια sd card και τα παιρνάς στην κάρτα 1
liodos1988 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 δεν το ειχα σκεφτεί usb hub? πολλά θελω ε? , η με kies air?
leo066 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 γιατι να συνδεθεί, wifi δεν έχει ? Πολύ έξυπνο αλλά μετά πως θα συνδεθεί στο pc αφού η θύρα θα είναι κατηλημενη? Κάνε αυτό και κουμποσε μια sd card και τα παιρνάς στην κάρτα
2.1Ohm Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Και θα κανει μια 10ετια στο περιμενε ενω μπορει με μια καρτα sd να το κανει σε 5 λεπτα..Αμα το εχει γεματο ποση ωρα θα τις παρει να μεταφερει 10gb αρχεια?Τωρα αμα ειναι 2-3 φωτο οκ αλλα εγω οταν λεω θελω τα αρχεια μου εννοω 16gb πραγμα που εχω στο κινητο μου!
leo066 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 30-50 λεπτα θα κάνει Και θα κανει μια 10ετια στο περιμενε ενω μπορει με μια καρτα sd να το κανει σε 5 λεπτα..Αμα το εχει γεματο ποση ωρα θα τις παρει να μεταφερει 10gb αρχεια?Τωρα αμα ειναι 2-3 φωτο οκ αλλα εγω οταν λεω θελω τα αρχεια μου εννοω 16gb πραγμα που εχω στο κινητο μου!
2.1Ohm Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Με τι wifi ρε φιλε?Υποτιθεται techicolour VDSL συνδεσης εχω και για μια ταινια 2 gb εκανα μισαωρο.. κλτρα να την κατεβαζα απο την αρχη δλδ..
leo066 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 4-5MB/s με wifi N, με AC δεν δοκίμασα, κατι δεν παει καλα με το router σου Με τι wifi ρε φιλε?Υποτιθεται techicolour VDSL συνδεσης εχω και για μια ταινια 2 gb εκανα μισαωρο.. κλτρα να την κατεβαζα απο την αρχη δλδ.. 1
taz22 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 καλησπέρα σας, επειδή δεν το γνωρίσω, αν βρω έναν αντάπτορα usb otg θα μπορέσω να βάλω συνδέσω το ποντίκι του λάπτοπ ? Δεν το έχω ακούσει και απορώ. ευχαριστώ
2.1Ohm Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ναι μπορείς κανονικά και ποντίκι και keyboard και στικάκι!! Γνκα οποιαδήποτε low power συσκευή που μπορεί να την τροφοδοτησει το κινητό σου
taz22 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Ναι μπορείς κανονικά και ποντίκι και keyboard και στικάκι!! Γνκα οποιαδήποτε low power συσκευή που μπορεί να την τροφοδοτησει το κινητό σου το κινητό είναι το samsung i-8260... δανείστηκα ένα usb από έναν φίλο που έχει το samsung s7 edge... έβαλα το ποντίκι αλλά δεν λειτουργεί κάτι; Υπάρχει περίπτωση το usb connector που μου έδωσε να μην κάνει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα