Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο αν ξεβρακωθεί στο θέμα κοστολόγησης και αυτό υπό προϋποθέσεις...

Δεν ξερω, ακομα κι ετσι μου φαινεται δυσκολο. Κατα την δικη μου αποψη ο μονος τροπος ειναι να παρουσιασει κατι τρομερο ως επομενη ναυαρχιδα για να αποπροσανατολισει απο το φιασκο του Note 7.

Μετά από όλα αυτά δεν νομίζω ότι θα ξανά δούμε τηλέφωνο με ονομασία Note.

Η ζημιά που έχει προκαλέσει στην εικόνα της εταιρείας είναι μεγάλη οπότε το επόμενο κινητό που θα θεωρηθεί ο αντικαταστάτης του θα βγει τουλάχιστον μετά από κάποιο εύλογο χρόνο (ίσως δύο χρόνια).

Πρέπει με κάποιον τρόπο να ξεχαστεί ο ντόρος που έγινε και μόνο ο χρόνος μπορεί να βοηθήσει.

Πιστεύω θα επικεντρωθεί στο αντικαταστάτη του S7 το οποίο πήγε καλά σε πωλήσεις και έχει καλό "όνομα" στην αγορά.

Όλο το βάρος του μάρκετινγκ θα το ρίξει σε κάποιο πετυχημένο μοντέλο, αν θα έχει κάτι το τόσο τρομερό που θα τραβήξει όλων τα βλέμματα πάνω του νομίζω ότι θα είναι το λιγότερο, γιατί και πάλι όλοι το πρώτο πράγμα που θα δοκιμάσουν είναι αν πιάνει φωτιά.

Αξιοπιστία της λείπει αυτή την στιγμή.

• Like 1
  • Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

αγοραζω note 7 απο τα πρωτα τα καλα για δωρακι στον μοντ της καρδιας μας τον ντανο

στειλτε πμ με τιμουλες

1000€ είναι limited edition

Πόσο χαίρομαι όταν σας βλέπω να ...ανάβετε με το παραμικρό!  :devil:

• Like 2
Δημοσ.

Η αμήχανη στιγμή που κινητά Samsung και άλλων εταιριών των 50-200€ δεν έχουν πρόβλημα hardware ενώ το ακριβό Note 7 είναι κινητή mini βόμβα.

Μήπως αντί για την Lollipop του έβαλαν Boompop; :P

• Like 1
Δημοσ.

Ενημέρωση 16:30: Αν και στην ανακοίνωσή της η Samsung άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχιστούν μελλοντικά οι πωλήσεις του Galaxy Note 7, εντούτοις με νέες δηλώσεις της πριν λίγη ώρα, η εταιρεία επιβεβαιώνει ότι η διακοπή παραγωγής και πώλησης του συγκεκριμένου μοντέλου είναι πλέον οριστική.

οταν ξερεις οτι βαζουν σκαρταδουρα εκει που δεν φαινεται κ με quality control της πλακας σιγα μην ξαναδωσεις τα λεφτα σου σε αυτους

οχι οτι θα αγοραζα ποτε samsung ετσι που την ειχαν δει

μ αρεσει που ειρωνευομασταμαν τους κινεζους 

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς και δεν πας σε iphone,αν έχεις συσkευή note και πτυχίο πυροτεχνουργού.

Εγραψες μεγαλε...

respect.....

Δημοσ.

Πάντως όπως λένε και πολλοί το πρόβλημα είναι η ταχυφόρτιση καθώς είναι μια διαδικασία που αυξάνει την πίεση στο εσωτερικό κύκλωμα της μπαταρίας και προκαλεί υπερθέρμανση. Ο κίνδυνος βραχυκυκλώματος αυξάνεται, η μπαταρία μπορεί αίφθνης να φουσκώσει και να διαλύσει το περίβλημα του τηλεφώνου ή και να σκάσει κυριολεκτικά, μέσα σε φωτιά και καπνό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...