kirileman Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Πέρα από την πλάκα, το σοκ των κατόχων συσκευών που πήραν φωτιά, ειδικά εκείνων που το βίωσαν x2, είναι αρκετό μεγάλο και δεν αρκεί μια απλή επιστροφή χρημάτων. Δε θα ήθελα να ήμουν στη θέση ανθρώπων που βρίσκονταν σε διακοπές ή σε επαγγελματικό ταξίδι εκτός έδρας και ξέμειναν από συσκευή σε έναν ξένο τόπο.
HellgastJohn Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 πάλι καλά να λένε στην samsungπου δεν έγινε έκρηξη την ώρα της παρουσίασης.
Belisarius Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Πραγματικά είναι το κορυφαίο fail στην ιστορία της κινητής τηλεφωνίας μαζί με το όλο εγχείρημα των wp. Συναγωνίζονται επάξια για την 1η θέση. Το πιο τραγικό απ όλα είναι ότι 2 χρονιές η Samsung τα σκάτωσε με την καλύτερη android σειρά και έχω μείνει με τηλέφωνο τριετίας.
filter_bubble Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 η Google k η Apple πρεπει να αναβουν λαμπαδες σε μεγεθος ουρανοξυστη αυτη την στιγμη
exor Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 το νοτε ειναι απλα η καλυτερη συσκευη στον πλανητη γη με διαφορα .. ενταξει πιανει φωτια αμαν μωρε τι φοβιτσιαρηδες ειστε εγω το θελω τι θα κανουμε τωρα εκεινο που φταει στη σαμσουνγκαρα ειναι οτι τα φιαχνει ολα σχεδον αυτη ενω διατηρει πολυ στενη κορυφη στην ιεραρχια της.. λιγοι παιρνουν κεντρικες αποφασεις για πολλα πραγματα .. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΟΤΕ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ
kostasSTi Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Βιάστηκαν κιόλας να το πούνε Note 7 για να συμβαδίζει το S7!
polteris Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Βιάστηκαν κιόλας να το πούνε Note 7 για να συμβαδίζει το S7! Έτσι είναι φίλε μου!!! Αυτό είναι το φάντασμα του 6 που εκδικείται!! :) 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Initial Note 7 costs have already wiped out Samsung’s entire mobile business profits
filter_bubble Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 αγοραζω note 7 απο τα πρωτα τα καλα για δωρακι στον μοντ της καρδιας μας τον ντανο στειλτε πμ με τιμουλες 1
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Initial Note 7 costs have already wiped out Samsung’s entire mobile business profits Aναμενομενο, δεν περιμενα πως η Samsung θα εβγαινε αλωβητη απο ολο αυτο. Πραγματικα αναρωτιεμαι πως θα χειριστει την ολη κατασταση στο θεμα marketing και στη δημιουργια των νεων της συσκευων. Πραγματικα αναρωτιεμαι αν μπορει να ανατρεψει ολο αυτο το bad reputation που εχει δικαιολογημενα γινει.
Zus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Aναμενομενο, δεν περιμενα πως η Samsung θα εβγαινε αλωβητη απο ολο αυτο. Πραγματικα αναρωτιεμαι πως θα χειριστει την ολη κατασταση στο θεμα marketing και στη δημιουργια των νεων της συσκευων. Πραγματικα αναρωτιεμαι αν μπορει να ανατρεψει ολο αυτο το bad reputation που εχει δικαιολογημενα γινει. Μόνο αν ξεβρακωθεί στο θέμα κοστολόγησης και αυτό υπό προϋποθέσεις...
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μόνο αν ξεβρακωθεί στο θέμα κοστολόγησης και αυτό υπό προϋποθέσεις... Δεν ξερω, ακομα κι ετσι μου φαινεται δυσκολο. Κατα την δικη μου αποψη ο μονος τροπος ειναι να παρουσιασει κατι τρομερο ως επομενη ναυαρχιδα για να αποπροσανατολισει απο το φιασκο του Note 7.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Περαν της πλακας παντως,οτι καλο ονομα εχτισε με τα S7 και S7 edge,καταφερε την ιδια χρονια να το καταστρεψει με το Note 7. Πραγματικα απιστευτο.... Δε νομίζω ότι έχει τόση σημασία. Και η apple (πιο έμμεσα) καταστρέφει την φήμη της με γελοιότητες bye-jack, λυγίσματα, κινητο-σπαθα, κλπ Η φήμη του S7 (edge) παραμένει στο μοντέλο. Και το 7s καλό (όσο είχα κοιτάξει) από δυνατότητες αλλά κρίμα Λέτε να παίζει τίποτα με μετοχές και να έγινε επίτηδες όλο αυτό; Τι να πω; Πολύ τραβηγμένο που φαίνεται ενώ δεν πιστεύω εύκολα σε θεωρίες συνωμοσίας. Λες να ήθελαν να περιορίσουν την μετοχή και να είπαν "δεν βγάζουμε κινητά-ΜΠΟΜΠΕΣ"; ή να πήγε κανένα ψεκασμένο apple fanboy να τους κάνει ζημιά στη πλακέτα, όχι για τα λεφτά αλλά εις το όνομα του μήλου;
dreamkiller777 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 αγοραζω note 7 απο τα πρωτα τα καλα για δωρακι στον μοντ της καρδιας μας τον ντανο στειλτε πμ με τιμουλες 1000€ είναι limited edition
filter_bubble Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 1000€ είναι limited edition ψηνομαι ,για ποση γομωση μιλαμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα