Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο καθένας έχει δικαίωμα να αντιπαθεί μια εταιρεία για τους δικούς του λόγους. :)

ησουνα admin εσυ νομιζω ε? και ελεγες οτι εχεις και edge 

χαχαχαχαχα

• Like 2
Δημοσ.

Μαλιστα δηλαδη αυτο ειναι το τελος του Note 7 για φετος δεν θα ξανα βγει στην αγορα ουτε σε ενα μηνα ουτε σε δυο μηνες ουτε σε τρεις μηνες ποτε παει το Note 7 στον καδο δηλ για παντα τελος με αυτη την ιστορια ; ΜΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ειπα να παρω και εγω NOTE τωρα που βγαινει και τα εκανε σκατα η σαμσυνγ για να μην το παρω με τις μπαταριες της α ρε τυχη καμια φορα ατυχη. Τωρα θα κλαψουν πολλοι που το εχουν και θα το αποχωριστουν χαχαχα γουσταρωωωω γιατι δεν το πειρα και εγω και καποιοι που το πειραν το παιζαν υπερανω ολων α εχω ΝΟΤΕ 7 YEAHHHHHHHHH κλπ. Τωρα παρτε S7 EDGE ή CAT S60 Κορυφαια κινητα. Μεχρι νεοτερας απο την σαμσυνγ αλλα σκεφτομαι να παρω ενα απ τα δυο που αναφερα ή υπαρχει πιθανοτητα επιστροφης του ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΝΟΤΕ 7 ;

• Super Moderators
Δημοσ.

ησουνα admin εσυ νομιζω ε? και ελεγες οτι εχεις και edge

χαχαχαχαχα

Δεν έλεγα αλλά το Είχα (σε αντίθεση με άλλους που μιλάνε μόνο θεωρητικά). Το ότι το αγόρασα θα έπρεπε να μου απαγορεύεται να το κράζω για τα χαζά χαρακτηριστικά του; Πήρα το 7plus και ηρέμησα. Το s7 edge το αγόρασε άλλο μέλος του insomnia μαζί με το gear s2 classic. :)
  • Super Moderators
Δημοσ.

http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1500107269

ouch, πόνεσε αυτό...

Οι μετοχές της Samsung έχασαν μονομιάς το 8% της αξίας τους στη διαπραγμάτευση της Τρίτης, σημειώνοντας αρνητικό ρεκόρ ημέρας για την τελευταία δεκαετία, διαγράφοντας μονοκοντυλιά 17 δισεκατομμύρια δολάρια από την χρηματιστηριακή αξία της εταιρείας.
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν έχουν μυαλό καθόλου στην Samsung. θα μπορούσαν να ισχυριστούν πως είναι feature.

Το κινητό ανιχνεύει πως τα δεδομένα του χρήστη κινδυνεύουν και απλά αυτοκαταστρέφεται. Η Apple τα κλείδωνε, εμείς το πήγαμε ένα βήμα πιο πέρα.

• Like 1
Δημοσ.

Της VW ήταν απάτη ! Και μην ξεχνάς ότι πολλές χωρίς φορολογούμενοι έχουν τέλη με βάση τους ρύπους, οπότε υπάρχει και οικονομική ζημια και για κράτη και για ανθρώπους που αγόρασαν αμάξι με πλαστά νούμερα

Απάτη ναι. Δεν ήταν επικίνδυνο για τον χρήστη όμως. Οπότε η διαφορά είναι τεράστια. Δε νομίζω να το βλέπω λάθος, για μένα χρήμα < ζωή (όταν μιλάμε για το ίδιο άτομο).

• Like 1
Δημοσ.

Ένας μεγάλος κολοσσός σαν την Samsung δεν μπορεί να μην έχει ένα σοβαρό τμήμα crisis management. Είναι οι λεγομενοι διαχειριστές κρίσεων που συμβουλευουν την διοίκηση όταν προκύψει ένα φιάσκο. Νούμερο ένα συμβουλή σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ο καταναλωτής να ξεχάσει σταδιακά το όνομα note. Άρα πιστεύω πως η σειρά note τελειώνει κάπου εδώ και το επόμενο παρεμφερές κινητό αντί για note 8 θα έχει άλλη ονομασία. Επίσης από την ανάκληση των συσκευών είναι σχεδόν βέβαιο πως ένα τεράστιο τμήμα των ανταλλακτικων θα αποσυναρμολογηθει και θα τοποθετηθεί στις νέες συσκευές. Τα υπόλοιπα υλικά θα περάσουν στην ανακύκλωση και θα επαναχρησιμοποιηθουν. Δεν είναι δυνατόν εκατομμύρια οθόνες να πεταχτουν γιατί απλά ένα ελλατωματικο κύκλωμα της μητρικής δημιουργουσε όλο πρόβλημα. Άρα η χασουρα για την Samsung δεν είναι αυτή που θέλουν να παρουσιάσουν κάποια ρεπορτάζ...

Δημοσ.

Ήθελα μετά από 3 συσκευές το επόμενο τηλέφωνο μου να μην είναι HTC,γιατί έχουν μείνει λίγο πίσω σε τεχνολογία και είναι και πανάκριβα.Οι φίλοι μου επέμεναν, πάρε Samsung και πάρε Samsung. Είδα το Note 7 από κοντά,το επεξεργαστηκα κάμποσο και κατέληξα πως είναι κουκλι, με απίστευτη οθόνη και κάμερα. Και αριχσα να μαζεύω λεφτά για να το πάρω...(κατσικοποδαρος) Τώρα; Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε Android με το "εκρηκτικό" Νοτε;

Τι εννοείς "κάτι αντίστοιχο"; Να παίρνει κι αυτό φωτιά; :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...