dreamkiller777 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μπράβο στη Samsung για άλλη μία φορά που αναλαμβάνει τις ευθύνες της άμεσα.
txcellas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Ναι είδαμε και την apple με το πολύ κλειστό λειτουργικό της που δεν μπορείς να κάνεις ότι θέλεις + που πουλάει τα πάντα πανάκριβα ενώ δεν σου προσφέρουν πολλές λειτουργίες για τα λεφτά που δίνεις.Jailbrake φίλε μου. Μπράβο στη Samsung για άλλη μία φορά που αναλαμβάνει τις ευθύνες της άμεσα.Σκέψου να σκοτώνονταν καμία 10ρια άτομα από την μπαταρία της τι δικαστήρια και τι κακό θα έκανε στην εταιρία αυτό. Ενώ τωρα ενημέρωσαν όποτε όσοι δεν το γυρίσουν πίσω θα ειναι σαν να παίρνουν την ευθύνη. Ειναι λίγο μαλακισμενο το σκεπτικό μου αλλά δεν νομίζω ότι οι κολλοσοι σκέφτονται διαφορετικά. Απρόσωποι ειναι, και διπρόσωποι και αντιπρόσωποι!!
dreamkiller777 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Jailbrake φίλε μου. Σκέψου να σκοτώνονταν καμία 10ρια άτομα από την μπαταρία της τι δικαστήρια και τι κακό θα έκανε στην εταιρία αυτό. Ενώ τωρα ενημέρωσαν όποτε όσοι δεν το γυρίσουν πίσω θα ειναι σαν να παίρνουν την ευθύνη. Ειναι λίγο μαλακισμενο το σκεπτικό μου αλλά δεν νομίζω ότι οι κολλοσοι σκέφτονται διαφορετικά. Απρόσωποι ειναι, και διπρόσωποι και αντιπρόσωποι!! Το σκέφτηκα.Έχεις δίκαιο. Η Samsung αναλαμβάνει τίς ευθύνες της άμεσα.
fmarkos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 2000-2001 η ΝΟΚΙΑ έχει βγάλει τα 3310. Το τηλέφωνο είναι φτηνό βολικό και έχει και φιδάκι και φεύγει σαν τα φρέσκα τα κουλούρια. 4 στα 10 κινητά είναι DOA. Τα ανοίγουμε και τα δοκιμάζουμε κατά την πώληση για να μην φάει ταλαιπωρία ο πελάτης και του δίνουμε αυτό που βρίσκουμε να δουλεύει. Άλλα 3 στα 10 τηλέφωνα έρχονται πίσω επιστροφή στις πρώτες δέκα μέρες για αντικατάσταση. Μιλάμε για έναν πανικό. Η ΝΟΚΙΑ εντόπισε το πρόβλημα και το έλυσε στο 3330 που ήταν το ίδιο τηλέφωνο με άλλη μούρη. Το αποτέλεσμα ήταν ότι το 3310 έμεινε στην ιστορία σαν το πιο ελαττωματικό τηλέφωνο ever η ΝΟΚΙΑ συνέχισε να είναι Ν1 στα κινητά μέχρι που ξεκίνησε η επέλαση του android και έκλεισε χάρη στις ηλίθιες επιλογές της και την εμμονή της στα wP. Τι σας κάνει να πιστεύεται αγαπητοί haters ότι μια εταιρία μπορεί να καταρρεύσει εξ αιτίας ενός κατασκευαστικού λάθους σε μια από τις συσκευές της;
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Άνετα κάποιος χρήστης note θα πάει σε iPhone. Μην γενικεύεις επειδή προσωπικά δεν θα πήγαινες! εγώ μια φορά πήγα σε note και αυτό μετά από παρότρυνση πωλητή είπα να δοκιμάσω και το android και έκανα αμάν και πως να γυρίσω σε iPhone. Μια έρευνα για το πόσοι χρησιμοποιούν το πενάκι πραγματικά, ίσως θα ήταν καθοριστική. Μπορεί αυτή να είναι η τωρινή ειδοποιός διαφορά για το τηλέφωνο αλλά στο παρελθόν συμβόλιζε κάτι παραπάνω η συγκεκριμένη σειρά, όπως τη μεγάλυτερη οθόνη, τα πιο γρήγορα χαρακτηριστικά κτλπ τώρα με edge και τα s6 edge plus και ότι άλλη βλακεία έχει σκεφτεί η Samsung να ονομάσει τα τηλέφωνα της δεν έχουν κάποια άλλη διαφορά. Αλλά πόσοι πραγματικά το χρησιμοποιούν ? Η Samsung και γενικά η σειρά note δεν είναι αυτό που ήταν.. έτσι νιώθω εγώ τουλάχιστον. Και επίσης δεν νομίζω ότι την κατηγορούν μόνο για ένα κατασκευαστικό λάθος το οποίο μπορεί να αποβεί θανατηφόρο αλλά ποσό τραγικός πρέπει να είσαι για να αφήσεις το ίδιο λάθος να συμβεί 2 φορές? Ξέρεις τι λένε στην Αμερική... Fool me once shame on you, fool me twice shame on me... καλά βάζεις τον εαυτό σου στους χρηστες NOTE? αφού δεν είσαι... εσύ από iphone πηγες στο note ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ...... ήλθες είδες και απήλθες... οι χρηστες NOTE όσο σπανια και να χρησιμοποιούν το πενάκι πολύ δύσκολα θα πάνε σε iphone....
DJTaurus Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Και επίσημα τέλος η παραγωγή. Μα τι σου κάνει μια μπαταρία...... δήθεν. Κρίμα γιατί αρκετοί φορουμαδες ήθελαν να το αγοράσουν στη μισή τιμή. Μυαλό κουκούτσι. 1
dionisis_s Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Τόσο μεγάλο θέμα καμία εταιρεία δε θα μπορούσε να το αποφύγει ετσι κι αλλιως, οπότε δε θα χε άλλη απιλογή απο το να το παραδεχόταν. Θυμήσου, δεν μιλάμε απλά για ελλατωματικο προιόν όπως τα παραδείγματα που ανέφερες, μιλάμε για ελλατωματικό+επικίνδυνο για χρήση σε ανύποπτο χρόνο απο οποιονδήποτε. Εκτός κι αν φοράς στολή Iron-Man Εκεί είναι η διαφορά. Καθόλου άλλα λογια να αγαπιόμαστε, μεταξύ 2 κακών σε ρώτησα ποιο θεωρείς το χειρότερο. Είναι σα να βγαίνει σκάνδαλο πχ για την Huyndai ότι συνεχίζει και δουλεύει το μοτέρ τους οταν τα σβήσεις με αποτέλεσμα υπερθέρμανση και φωτιά και να λες ε μπραβο που το παραδέχτηκαν και τα VW είχαν θέμα με ρύπους και πήγαν να το κρύψουν. Μαζί σου, μόνο που μιλάμε για τελέιως διαφορετικές περιπτώσεις ελλατώματος. Eλπίζω να κατάλαβες με το παράδειγμα μου, Αν όχι, προφανώς εθελοτυφλείς οπότε δεν έχω άλλη διάθεση να το συνεχίσω Φιλικά Δεν διαφωνώ μαζί σου σωστά τα λες, απλά πιστεύω θα το έκανε και σε μια αντίστοιχη περίπτωση όπως του lg g4 και δεν θα άφηνε τον κόσμο ξεκρεμαστο. Άποψη μου! 1
Neg Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Οι περισσότεροι σε αυτό και στο προηγούμενο άρθρο είναι σε τέτοια φάση Butthurt overload. 3
KnightRider Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Jailbrake φίλε μου. Και jailbreak να κάνεις δεν σημαίνει ότι σώζεσαι - εξακολουθεί όμως να είναι κλειστό λειτουργικό + χωρίς πολλές λειτουργίες. δηλ πληρώνεις 800€ για iphone και δεν σου προσφέρει τίποτα ιδιαίτερο: Εξακολουθεί να μην ηχογραφεί Stereo Δεν έχει ραδιόφωνο FM (χρησιμοποιούν και το βλέπω αρκετές φορές όταν είμαι σε λεωφορείο) Δεν φοράει κάρτα ήχου DAC 24bit/192KHz για HighRes μουσική Δεν μπορείς να στείλεις αρχεία oύτε με NFC Δεν βάζουν για υποδοχή κάρτα μνήμης (πράγμα βασικό εαν πάθει κάτι η συσκευή σου να έχεις τα αρχεία σου) Για να μεταφέρουμε αρχεία υποχρεωτικά θέλει το σπαστικό το iTunes με συγχρονισμούς και αηδίες αντί για απλό copy-paste Δεν υποστηρίζει OTG Ακριβό Service Δηλ ντάξει τώρα είναι δυνατόν 800€ κινητό και να μην έχεις αυτές τις δυνατότητες ?? 1
gjp1000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Κριμα που εγινε ολο αυτο για ενα απιστευτο τηλεφωνο οπως το Note 7... Κατ' εμε ηταν οτι πιο ομορφο κυκλοφορουσε στην αγορα... και οτι πιο εκρηκτικο 1
gjp1000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 ρε παιδια, δυστυχως, το να παρει φωτια μια μπαταρια λιθιου, οφειλεται ΔΥΣΤΥΧΩΣ στη φυση της μπαταριας... ξερω απο ελλαδα εντος κυκλου μου τουλαχιστον 5 κινητα που πηραν φωτια απο μπαταρια (μεταξυ αυτων, και iphone, αλλα και σαμμυ σ4 αν θυμαμαι καλα) θελω να πω ειναι κατι, που δυστυχως, συμβαινει....οποτε αν πηρε φωτια μια συσκευη και αυτο ξαφνικα αναδημοσιευτηκε απο ολο τον πλανητη 100 φορες το καθε σιτε, ξεχειλωνει το πραγμα τελος παντων, οπως εγινε μοδα το bendgate, θα γινει και το burngate η οπως αλλιως το πουν... http://www.ndtv.com/world-news/man-sustains-severe-burns-after-iphone-6-explodes-in-his-pocket-1439374 οχι, τα iphone δεν ειναι και αυτα ''κακα'', οπως ειπα παραπανω, ολα καιγονται... απλα ολη η ιστορια ειναι πολυ υποπτη, και βρωμαει αθεμιτο ανταγωνισμο...δε μου φαινεται περιεργο που τα κατεξοχην αμερικανικα site εχουν λυσαξει με το νοτε, αλλα στα iphone εχουν κανει γαργαρα... σε ολες τις περιπτωσεις, χωρις να θελω να κινηθω σε flame αππλε σαμμυ, δειχνουν απλα καμμενα αυτοκινητα, καμμενα δαση, καμμενοι πλανητες, που εγιναν απο ενα νοτε 7...ο αλλος εκαψε το ποδι του με το αιφον(σιγουρα δεν ειναι ο μονος, ειπαμε ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ αυτα) και περασε η ειδηση, και ισα που ακουστηκε... https://www.msn.com/el-gr/news/techandscience/%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%B7-samsung-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%86%CE%B9%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-galaxy-note-7/ar-BBxheFz στην 6η παραγραφο αναφερει για εκκενωση αεροσκαφους που ειναι νομιζω το δευτερο περιστατικο και το οποιο δεν εχει συμβει με κανενα αλλο κινητο ποτε
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 τι κανει το note ρε φιλαρακι που δεν το κανει το iphone 10 φορες καλυτερα???Υποθέτοντας οτι ρωτας σοβαρά, μονο η υλοποίηση του S Pen ειναι ικανη να αποτρεψει χρήστες του Νοτε, εμου συμπεριλαμβανομένου, απο την αγορα iphone (ή αλλου android for that matter).Οποτε ναι, εγω που με ενδιαφερουν τα features του stylus και για να συγκεκριμενοποιησω, το να εχω αναγνωριση γραφικου χαρακτηρα, smart select και S Note, θεωρώ πως το iphone δεν κάνει τίποτα απο τα παραπάνω καλυτερα by default. Επειδη δεν εχει s pen. Οποτε χαραακτηρισμοι τυπου γραφικοι κλπ καλο ειναι να αποφεύγονται αν δεν εχουν εξεταστει όλες οι παραμετροι αλλιως ο χαρακτηρίζων καταλήγει να ειναι ο αποδεκτης τους. Ευχαριστω. 4
george_gr1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Αληθευει οτι θελει αδεια οπλοφοριας? Μη κραζετε σαμσουνγκ s6 εχω τωρα κυριως για την καμερα που εχει και την τιμη που το βρηκα. Δε νομιζω να βρωμαει κατι στην υποθεση του note, απο τη στιγμη που αληθευουν τα περιστατικα και ας ειναι 2-3 και τιθεται θεμα ασφαλειας, το κακο θα ηταν να συνεχιζαν να κατασκευαζονται ως εχουν και αυτο θα πρεπει να ισχυει για ολα τα προιοντα. Μακαρι να το παθενε και η Apple μπας και καλμαρανε λιγο οι τιμες γιατι βλεπω να φτανουμε τα 2χιλιαρα
Hal9000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Πλέον η Samsung επιβεβαιώνει ότι η διακοπή παραγωγής και πώλησης του Galaxy Note 7 είναι οριστική και το μοντέλο δεν πρόκειται να επανακυκλοφορήσει. 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Πλέον η Samsung επιβεβαιώνει ότι η διακοπή παραγωγής και πώλησης του Galaxy Note 7 είναι οριστική και το μοντέλο δεν πρόκειται να επανακυκλοφορήσει. Εμείς να είμαστε καλά, να ζήσουμε να το θυμόμαστε! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα