Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανεπανορθωτη ζημια όχι μόνο στα κέρδη αλλά και στη χασούρα αλλα κυρίως στην αξιοπιστία της εταιρίας

• Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τα νούμερα είναι ρευστά αλλά συμφώνως με το cnet.com από τις 2.500.000 συσκευές η samsung έλαβε αναφορά για 92 περιπτώσεις προβληματικής συμπεριφοράς υπερθέρμανσης. αυτά να νούμερα βεβαίως αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή. 

ορίστε και αυτοαναφλεγόμενα iphone 7.

http://www.techtimes.com/articles/180162/20160929/look-did-this-iphone-7-explode-too.htm

http://bgr.com/2016/09/29/iphone-7-exploding-fire-photos/

http://www.technobuffalo.com/2016/09/29/iphone-7-catches-fire-arrives-charred-in-box-owner-says/

• Like 1
Δημοσ.

Όπως είπανε και πολλοί πριν από μένα, ελπίζω το S8 ή το επερχόμενο Note 8 να είναι με έξτρα δωράκια για να βοηθήσουν να "ξεχάσουμε" αυτό που μας συνέβει!!!

Δημοσ.

Πάλι μια από τα ίδια.... εννοώ για τις συζητήσεις για το πιο είναι το καλύτερο κινητό, αυτοκίνητο, καράβι κτλ....

Το καλύτερο κινητό είναι αυτό που βολεύει κάποιον καλύτερα από κάποιο άλλο, τέλος.

Και εννοείτε ότι όλοι μας έχουμε δικαίωμα στην αλλαγή ''στρατοπέδου'' πολλοί από εμάς έχουμε πάει από apple σε android και αντίστροφα... Μπορεί να μην άρεσε σε κάποιους το iphone 4 αλλά τώρα να έχουν και να τους αρέσει το 7άρι, δικαίωμά τους..

Αν εμένα με βολεύει το Iphone 7 και μου αρέσει περισσότερο, αυτό είναι για εμένα το καλύτερο κινητό....

Μην προσπαθείτε να αλλάξετε την γνώμη κάποιου ειδικά αν έχει ξοδέψει 500-1000 ευρώ για μια συσκευή...

Θετικά και αρνητικά έχουν όλα. Ότι μας βολεύει παίρνουμε.

Τα υπόλοιπα είναι αρλούμπες....  

Υ.Γ. και εμένα μου αρέσει πολύ το 7άρι plus και το S7 edge αλλά θεωρώ ότι δεν αξίζει τόσα χρήματα ένα κινητό τηλέφωνο όταν με ένα κινητό των 200 ευρώ κάνω την δουλειά μου.

• Like 9
Δημοσ.

Αναρωτιέμαι αν όλο αυτό το σκηνικό είχε γίνει με το iPhone 7 τι θα γινόταν...

Τι θα έλεγαν όλοι αυτοί που λένε τώρα ''δεν χάθηκε η αξιοπιστία της εταιρείας'', ''ανέβηκε η Samsung στα μάτια μου'', ''τα media παραξεχείλωσαν το θέμα'' κι άλλα ωραία αλλά ελαφρώς γραφικά;!

• Like 7
Δημοσ.

Η συσκευή τελείωσε, απίστευτο φιάσκο και τεράστια ζημιά για την samsung.

Εγώ στεναχωριέμαι όχι για κανέναν άλλον λόγο, αλλά γιατί θα αργήσω πάρα πολύ να αλλάξω το 4άρι μου. Μέχρι να βγει το 8 και να πέσει σε λογική τιμή σε μεταχειρισμένο, θα πιάσουμε 2+ χρόνια. Όχι ότι έχω κανένα παράπονο από το κινητό μου τώρα, αλλά δεν ξέρω αν θα βγάλει τόσα χρόνια ακόμη.

Επίσης απορώ που κανένας κατασκευαστής δεν τολμά να κυκοφορήσει κάποια αντίστοιχη συσκευή με stylus. ΟΚ, προφανώς το S-pen δεν τραβάει τόσο πολύ τους καταναλωτές και η ανάπτυξή του (μάλλον) είναι πολύ δαπανηρή, αλλά ούτε ένας κατασκευαστής δεν θεωρεί ότι μπορεί να τσιμπήσει μερίδιο της πίτας; 

• Like 1
Δημοσ.

παρατηρωντας την γενικοτερη εικονα, την τελευταια 10ετια, που τα λεγομενα "smartphones" επικρατησαν στην αγορα,  βλεπω οτι τα τελευταια 3 χρονια η εξελιξη των κινητων εχει ακολουθησει παραλληλη πορεια με την πορεια των υπολογιστων.

δλδ, αρχιζει και φαινεται το τελμα στην εξελιξη.  δεν λεω οτι δεν υπαρχει εξελιξη, αλλα οχι οπως πριν 4-5-6 χρονια. 

οταν πλεον μια καλη συσκευη 2-3 ετων, μπορει να καλυψει τις -πραγματικες, και οχι τις ψυχολογικες- αναγκες ενος καταναλωτη, ολα τα υπολοιπα, αφορουν θεματα μαρκετινγκ, διοικητικων συμβουλιων που θελουν παντα ανοδικη πορεια (που ειναι αδυνατον), πρεστιζ (ποιος την εχει "μεγαλυτερη"- καλυτερη συσκευη), να ειμαστε εμεις μπροστα στην αγορα, κλπ...!!   

η ιδιες οι εταιριες καταστρεφουν το ιματζ τους, απο την βιασυνη τους. οπως στο συγκεκριμενο, μετα το S6 edge, γιατι να βιαστει να βγαλει το S7, αφου μια χαρα συσκευη ειναι, και μεσα σε ενα χρονο, δεν εχεις να προσφερεις κατι -ουσιαστικα- νεο....? 

ποτε δεν το εχω καταλαβει αυτο, ειδικα με τις μεγαλες εταιριες...!!!  η αξιοπιστια δυσκολα αποκταται, αλλα ευκολα χανεται.........

• Like 6
Δημοσ.

Η Samsung αποδεικνύει ότι είναι εταιρεία με @@ Όχι σαν την lg που πουλάει ακόμα το g4 και όταν πάθει bootloop σου λένε έχει υγρασία το κινητό ή ήταν ροοτ χωρίς να το έχεις κάνει και τώρα λέει έχουμε έλλειψη σε πλακέτες που και να στην αλλάξουν παθαίνει πάλι το ίδιο. Μην ξεχνάτε και την Apple (δεν κρατάτε σωστά το κινητό)!!!

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ κρίμα. Κάτοχος note 4 και περίμενα εναγωνίως να πάω στο 7 όπως και πιστεύω αρκετοί άλλοι. Πλέον η εμπιστοσύνη μου έχει κλονιστεί για τα καλά ωστόσο, όπως είπατε και πολλοί εδώ μέσα, είναι αδύνατον κάποιος που είναι ενθερμος υποστηρικτής του note λόγω πενακιου να πάει σε iPhone (το ακρον αωτον) η και σε κάποιο άλλο κινητό.

Οποίος ξέρει και χρησιμοποιεί το πενακι κατά κορον όπως εγώ καταλαβαίνει. Εγώ πάντως έχω σκεφτεί εναλλακτικές αν και καμιά δεν είναι note. Τις εξής: s7 edge, LG g5, p9 plus. Το note 5 δεν το έχω καθόλου στα πλάνα μου γιατί ο περιορισμός στη μνήμη (τύπου iPhone) είναι μεγάλο μείον. Οψόμεθα

• Like 1
Δημοσ.

Τωρα γελάνε τσιριχτά οι κινέζοι με τα κινητά ίδιων χαρακτηριστικών και μισών τιμών (λέγε με HUAWEI, XIAOMI, ZTE κλπ)

Δημοσ.

Οποίος ξέρει και χρησιμοποιεί το πενακι κατά κορον όπως εγώ καταλαβαίνει. Εγώ πάντως έχω σκεφτεί εναλλακτικές αν και καμιά δεν είναι note. Τις εξής: s7 edge, LG g5, p9 plus. Το note 5 δεν το έχω καθόλου στα πλάνα μου γιατί ο περιορισμός στη μνήμη (τύπου iPhone) είναι μεγάλο μείον. Οψόμεθα

Δυστυχώς, δεν φαίνεται να υπάρχει εναλλακτική. Έχω δοκιμάσει styluses των €15, αλλά δεν πλησιάζουν καν το S-pen. Κάτι άλλα των €30+ δεν ξέρω τί κάνουν, αλλά δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να προσφέρουν έστω και το μισό της ευχρηστίας.

Υποτίθεται πως τα S7 θα χρησιμοποιούσαν το ίδιο digitizer με τα Notes και ότι η samsung θα κυκλοφορούσε θήκες με ενσωματωμένο S-pen για αυτά τα κινητά, αλλά δεν έχω ακούσει κανένα νέο. Ασ'το, είμαστε μειοψηφία, το S-pen απλά δεν πουλάει...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δυστυχώς, δεν φαίνεται να υπάρχει εναλλακτική. Έχω δοκιμάσει styluses των €15, αλλά δεν πλησιάζουν καν το S-pen. Κάτι άλλα των €30+ δεν ξέρω τί κάνουν, αλλά δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να προσφέρουν έστω και το μισό της ευχρηστίας.

Υποτίθεται πως τα S7 θα χρησιμοποιούσαν το ίδιο digitizer με τα Notes και ότι η samsung θα κυκλοφορούσε θήκες με ενσωματωμένο S-pen για αυτά τα κινητά, αλλά δεν έχω ακούσει κανένα νέο. Ασ'το, είμαστε μειοψηφία, το S-pen απλά δεν πουλάει...

Αυτο δεν το ειχα ακουσει για τις θηκες.

Το s pen για καποιους (οπως και γθα μενα) ειναι δυστυχως αναντικατάστατο. Και δυστυχώς γιατι μειώνονται οι εναλλακτικές, αν υπαρχουν κιολας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...