Fotis13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Τι εγινε και αν γινουν; Αφου μετα σε θηκη θα το εχεις και δεν θα τις βλεπεις! Δεν με ενδιαφερει αν τις βλεπω με ενδιαφερει που θα το ξερω εγω πως υπαρχουν ,επισης επηρεαζει την μεταπωλητικη αξια αναλογα την σοβαροτητα των γρατζουνιων .δλδ αν εχει φαει χαρακια απο κλειδια η' απο πτωση καταλαβαινεις ... Γενικα τα πραγματα μου τα προσεχω πολυ ειτε ειναι gadget ειτε αμαξι κτλπ . Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2016 από Fotis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Το taptic engine είναι πραγματικά το κάτι άλλο. Με τα διάφορα reviews περίμενα να είναι μέτριο, αλλά το home button το νιώθεις πραγματικά σαν πλήκτρο. Η πιο γαμάτη αίσθηση είναι όταν έχεις drop down menu σε website, dat satisfying click. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrTL Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 @exor φιλε αυτα που λες πραγματικα δεν υπαρχουν πουθεναΜαλλον εχεις να χρησιμοποιησεις iphone απο το 2g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savvasg35 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δεν πιστεύω οτι χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kopstas123 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δε μας άρεσαν- Μπαταρία- Διαστάσεις- 3η σερί χρονιά ο ίδιος σχεδιασμός- Τιμή- Προβλήματα διαθεσιμότητας Μπαταρία γιατί ;;; αφού είναι μεγαλύτερη... και διαστάσεις είναι ίδιες με 6s και 6s plus.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dareios21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Ταγμένος ο παρουσιαστής διάβασε αυτόν τον παρουσιαστή τότε να πειστείς και με εργαστηριακές λεπτομέρειες http://www.anandtech.com/show/10685/the-iphone-7-and-iphone-7-plus-review Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dareios21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 φιλε μου επειδη εχουμε συγκρινει τις φωτο και των δυο σε pc .. καμια σχεση .. s7 μακραν ειδικα σε χαμηλο φωτισμο ,,του plus δεν εχω δει φωτο ..ειδα ομως σε site.. μεγαλη διαφορα σε βραδυνες ..πολυ μεγαλη επισης .. ακουω κατι χαζομαρες για τις τιμες .. το s7 εχει 829 ..ολα τα αλλα ειναι εισαγωγης και προσφορες .. το θεμα ειναι να ειμαστε αντικειμενικοι ... αυτα που λενε καποιοι α δεν παιρνετε iphone επειδη ειναι ακριβο ειναι αστεια .. εντελως και για να μην λετε οτι θελετε συγκρινεται μια χαμηλου φωτισμου φωτο απο το 6 και το 7 ..σε μεγαλη οθονη και μετα πειτε μου αν βλεπετε ουσιαστικη διαφορα επισης να παραθετετε συγκρισεις ανανττεκ ο οποιος δουλευει στην απλ ειναι αστειο .. οπως και youtube to 7 ..υποψιν καινουργιο .. παρατηρησα lag ακομα και οταν γυριζα τις οθονες με τα icon ..δεν ηταν κατι σημαντικο ουτε ειπα οτι γενικα εχει lag ..αλλα εδω και κει ναι εχει ..επισης// ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ πολυ .. το s7 .. ειδα καποια παιδια που λενε οτι τους κολλαει ..απλα δεν πιστευω οτι το εχουν ..η το εχουν στην εξοικονομηση που δηλαδη και κει σπανια .. εμενα μαρεσει το κανονικο iphone to 4,7 και μπορει να τσιμπισω κανα 6s να μη λυγιζει για πλακα .. ως δευτερο .. γιατι ipad εχω .. και δεν το χρησιμοποιω αντιθετα με το κινεζικο onda win 10 που ενω ειναι πιο δυσχρηστο σαν inteface και τρωει και κανα lag οπως λετε ειναι τελικα καλυτερο για τη χρηση που το θελω .. δεν ειπε κανεις οτι ειναι κακο το ενα η το αλλο ..και γω παλια ειχα iphone μονο γιατι απλα το θεωρουσα καλυτερο .. και ηταν νομιζω ..στην πορεια ομωα τα πραγματα αλλαξαν και επειδη η απλ ειναι μπροστα στο marketing δεν σημαινει οτι εμεις πρεπει να τρωμε σανο θα σας το πω και αλλιως ..οποιος θελει να μαθαινει καλως ..οι υπολοιποι δε με νοιαζει ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ..3DMARK ..ΜΟΝΟ // μαλιστα κυριοι για τη χρηση που τα θελουμε εμεις πιο σημαντικο ειναι το cpu... δηλαδη το PHYSICS TEST S7 SLING SHOT 3374 και PHYSICS 1800 IPHONE 7 SLING SHOT 2600 και PHYSICS 1082 Σε αναλυση της ιδιας της furmark (πιο παλια) οπου εξηγει πως στο physics τα Α6 Α7 και λοιπα ιδιου αριθμου πυρηνων τσιπακια αποδιδουν περιπου το ιδιο η apple στην οποια κοινοποιηθηκαν τα αποτελεσματα , δεν διαφωνησε .. μαλιστα εκανε ιδιαιτερη μνεια στο γεγονος πως το antutu και αλλα LINEAR CODE benchmarks δεν αντικατοπτριζουν πραγματικες συνθηκες και πως ουσιαστικα απλα γινεται optimize στους πυρηνες για να τα τρεχουν απλα για εντυπωσιασμο .. Στο 3dmark ομως που ειναι πραγματικες οι συνθηκες και βαρυς ο κωδικας .εκει.. δε .. οποτε ωραια ειναι και μενα μαρεσουν και ημουν κατοχος τα iphonia αλλα μη λεμε και πραγματα που δεν ισχυουν ενδιαφερον ..καμερα ποιο εχει καλυτερη http://bgr.com/2016/10/04/iphone-7-vs-galaxy-s7-camera-comparison-blind-test/ οι χρηστες iphone επελεξαν το s7 ..απλα επειδη εχω οπως ειπα κρατησει το 7αρι εστω για μια μερα και ημουν κατοχος του 6 //δεν υπαρχει καμια σχεση βραδυ ..μερα ενταξει ..ειναι πιο κοντα σιγουρα ξερετε κατι δεν ειναι θεμα ..απλα δεχομαι οτι εγω παιρνω αυτο γιατι ΜΑΡΕΣΕΙ ..οχι γιατι ειναι πιο γρηγορο η εχει καλυτερο αυτο χωρις να ειναι ,,απλα αυτο .. ο anandtech δουλευει στην apple αλλα το μονο τεστ του που εκανε σωστο κατα την αποψη σου ειναι το 3dmark επειδη εβγαλε το samsung πιο ψηλα. Φίλε είσαι τέρας αντικειμενικότητας. Κρίμα που δουλεύεις στην samsung... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dareios21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Και που να δεις πως αλληλεπιδρά το σύστημα της δόνησης και με άλλες λειτουργίες (scrolling κλπ)! Δεν κανει δόνηση όταν scrollaro που σας το κανει εσας δηλαδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marduk1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Επειδη ειχα δυο 6s plus 64gb και 16 gb η διαφορα με το 7 plus ειναι ακριβως τα ιδια.συν το touch finger στο 6s ειναι ποιο καλο.η τιμη του πρεπει να πεσει τιυλαχθστον 100 ευρω κατω.οπως εχουν κανει οι μεγαλες εταιριες.ακομα και η htc το εκανε!καλο το ios αλλα σε περιοριζει σε πολλα!για εμενα η καλυτερη συσκευη φετος ειναι το s7 edge!μακραν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 εγω το μονο που δεν μου αρεσει στο iphone ειναι η τιμη ...του χρονου με 400 εξωτερικο θα ειναι ποιο προσιτο και αν δωσω το 5ς θα μου ερθει πολυ οικονομικα πιστευω οτι πολυ μεγαλο ποσοστο κανει χρηση ιντερνετ μυνηματα σελφιε τηλεφωνια αντε και κανενα candy crash για παιχνιδακι. Εξιδικευμενη χρηση κανει ενα μικρο ποσοστο οποτε τι τον ενδιαφερει το περισσοτερο κοσμο το λαγκ η αν η αναλυση ειναι fhd h uhd αν ειναι καλυτερο το ενα απο το αλλο θα δειξει ο χρονος και οι παπαριες του youtube δεν επιρεαζουν πια γιατι τα περισσοτερα ειναι στημενα κατα τη γνωμη μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δεν κανει δόνηση όταν scrollaro που σας το κανει εσας δηλαδη Όχι όταν scrollάρεις γενικώς βρε! Όταν πρέπει να κάνεις scroll σε διάφορα μενού επιλογών (πχ να επιλέξεις μια ημερομηνία, ένα drop down menu, να σετάρεις ένα ξυπνητήρι κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exor Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 ο anandtech δουλευει στην apple αλλα το μονο τεστ του που εκανε σωστο κατα την αποψη σου ειναι το 3dmark επειδη εβγαλε το samsung πιο ψηλα. Φίλε είσαι τέρας αντικειμενικότητας. Κρίμα που δουλεύεις στην samsung... φιλε μου ειχα πιο πολλα Iphone apo sam καποιο λαθος κανεις.. σας παραθετω γνωση και σεις λετε πραγματα πολυ χαμηλης .. το 3δ μαρκ ειναι το μονο που προσομοιωνει πραγματικες συνθηκες εφαρμογης βαριας .. τα βιντεο που το iphone φορτωνει παιχνιδια ειναι αστειο ..ωραιο το iphone οπως και το 6 το οποιο ειχα μεχρι που εφαγε μια τουμπα.. και ναι οκ το IOS ειναι πιο γρηγορο σε καποια πραγματα οχι ομως σε ολα .. και σε πολλες εφαρμογες και content creation το σ7 ειναι πιο γρηγορο ..οταν δουλεψα με το 7αρι μια μερα μου φαινοταν υποδεεστερο.. σε χρονους .. λιγο οκ αλλα.. καμερα δε το συζητω , οθονη .. εγω σας το λεω οχι γιατι πρεπει να παρετε samsung αλλα απλα γιατι ειναι ετσι.. το iphone ειναι πολυ ωραιο και ειμαι σιγουρος οτι το φχαριστιεστε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Βγήκε 10.0.3 χθες με κάποια bug fixes σχετικά με τη σύνδεση με τα δίκτυα κινητής. 70mb περίπου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Το 32GB είναι συμαντικά πιο αργό σε σχέση με το 256GB... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Το 32GB είναι συμαντικά πιο αργό σε σχέση με το 256GB... https://www.youtube.com/watch?v=qW2-TIbcTIg Είναι πιο αργή η μνήμη. Είχε αναφερθεί με το που ανακοινώθηκαν τα parts για κάθε μοντέλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα