Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 7 & iPhone 7 Plus Review

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παιδια ειναι κινηταρα τι να λεμε .

Υπερανω κριτικης  η ποιοτητα κατασκευης  , η ομαλοτητα χρησης ,η ταχυτητητα ,η καμερα ειναι σημεια αναφορας  ειδικα στο plus .

attachicon.gif14678130_758262487648514_881206385_o.jpg

Υπηρχε περιπτωση απο την στιγμη που εχεις δηλωσει οπαδος του μηλου και ειχες γραψει και στο αλλο θεμα των ποσων σελιδων τοσα πραγματα να το εκραζες το κινητο?

Ποσο μαλλον οταν δινει καποιος πανω απο 1200ευρω(αν αγορασες και τα bluetooth ακουστικα).

Αλλωστε ειπαμε η καμερα ειναι παντα σημειο αναφορας στο μηλο.Οι αλλες εταιριες με vga καμερες ειναι και δεν βλεπονται οι φωτογραφιες τους...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνάδελφος έχει το S7 edge. Είδα την κάμερα του. Καλή μεν, όχι τόσο όσο του iPhone 7 plus.

φιλε μου επειδη εχουμε συγκρινει τις φωτο και των δυο σε pc .. καμια σχεση .. s7 μακραν ειδικα σε χαμηλο φωτισμο ,,του plus δεν εχω δει φωτο ..ειδα ομως σε site.. μεγαλη διαφορα σε βραδυνες ..πολυ μεγαλη

επισης .. ακουω κατι χαζομαρες για τις τιμες .. το s7 εχει 829 ..ολα τα αλλα ειναι εισαγωγης και προσφορες .. 

το θεμα ειναι να ειμαστε αντικειμενικοι ...  αυτα που λενε καποιοι α δεν παιρνετε iphone επειδη ειναι ακριβο ειναι αστεια .. εντελως 

και για να μην λετε οτι θελετε συγκρινεται μια χαμηλου φωτισμου φωτο απο το 6 και το 7 ..σε μεγαλη οθονη και μετα πειτε μου αν βλεπετε ουσιαστικη διαφορα 

επισης να παραθετετε συγκρισεις ανανττεκ ο οποιος δουλευει στην απλ ειναι αστειο .. οπως και youtube 

to 7 ..υποψιν καινουργιο .. παρατηρησα lag ακομα και οταν γυριζα τις οθονες με τα icon ..δεν ηταν κατι σημαντικο ουτε ειπα οτι γενικα εχει lag ..αλλα εδω και κει ναι εχει ..επισης// ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ πολυ ..

το s7 .. ειδα καποια παιδια που λενε οτι τους κολλαει ..απλα δεν πιστευω οτι το εχουν ..η το εχουν στην εξοικονομηση που δηλαδη και κει σπανια .. 

εμενα μαρεσει το κανονικο iphone to 4,7 και μπορει να τσιμπισω κανα 6s να μη λυγιζει για πλακα .. ως δευτερο .. γιατι ipad εχω .. και δεν το χρησιμοποιω αντιθετα με το κινεζικο onda win 10 που ενω ειναι πιο δυσχρηστο σαν inteface και τρωει και κανα lag οπως λετε ειναι τελικα καλυτερο για τη χρηση που το θελω ..  

δεν ειπε κανεις οτι ειναι κακο το ενα η το αλλο ..και γω παλια ειχα iphone μονο γιατι απλα το θεωρουσα καλυτερο .. και ηταν νομιζω ..στην πορεια ομωα τα πραγματα αλλαξαν και επειδη η απλ ειναι μπροστα στο marketing δεν σημαινει οτι εμεις πρεπει να τρωμε σανο 

θα σας το πω και αλλιως ..οποιος θελει να μαθαινει καλως ..οι υπολοιποι δε με νοιαζει 

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ..3DMARK ..ΜΟΝΟ // μαλιστα κυριοι για τη χρηση που τα θελουμε εμεις πιο σημαντικο ειναι το cpu... δηλαδη το PHYSICS TEST

S7             SLING SHOT 3374 και PHYSICS 1800

IPHONE 7 SLING SHOT 2600 και PHYSICS 1082 

Σε αναλυση της ιδιας της furmark (πιο παλια)  οπου εξηγει πως στο physics τα Α6 Α7 και λοιπα ιδιου αριθμου πυρηνων τσιπακια αποδιδουν περιπου το ιδιο η apple στην οποια κοινοποιηθηκαν τα αποτελεσματα , δεν διαφωνησε .. μαλιστα εκανε ιδιαιτερη μνεια στο γεγονος πως το antutu και αλλα LINEAR CODE benchmarks δεν αντικατοπτριζουν πραγματικες συνθηκες και πως ουσιαστικα απλα γινεται optimize στους πυρηνες για να τα τρεχουν απλα για εντυπωσιασμο .. Στο 3dmark ομως που ειναι πραγματικες οι συνθηκες και βαρυς ο κωδικας .εκει.. δε .. οποτε 

ωραια ειναι και μενα μαρεσουν και ημουν κατοχος τα iphonia αλλα μη λεμε και πραγματα που δεν ισχυουν 

ενδιαφερον ..καμερα ποιο εχει καλυτερη 

http://bgr.com/2016/10/04/iphone-7-vs-galaxy-s7-camera-comparison-blind-test/

οι χρηστες iphone επελεξαν το s7 ..απλα επειδη εχω οπως ειπα κρατησει το 7αρι εστω για μια μερα και ημουν κατοχος του 6 //δεν υπαρχει καμια σχεση βραδυ ..μερα ενταξει ..ειναι πιο κοντα σιγουρα

ξερετε κατι δεν ειναι θεμα ..απλα δεχομαι οτι εγω παιρνω αυτο γιατι ΜΑΡΕΣΕΙ ..οχι γιατι ειναι πιο γρηγορο η εχει καλυτερο αυτο χωρις να ειναι ,,απλα αυτο ..  

Επεξ/σία από exor

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν κάναμε κάποιο εξαντλητικό στρες τεστ. Βγάλαμε κάποιες φώτο στο χώρο εργασίας απλά. Πάντως, όπως είπα παραπάνω, τις ανάγκες μου τις κάλυπτε και το OnePlus 3 των 400 ευρώ. Μετάνιωσα που δεν το πήρα. Το iPhone το επέλεξα κατόπιν επιμονής του γιου μου. 

Επεξ/σία από Christos Rodos

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ..3DMARK ..ΜΟΝΟ // μαλιστα κυριοι για τη χρηση που τα θελουμε εμεις πιο σημαντικο ειναι το cpu... δηλαδη το PHYSICS TEST

S7             SLING SHOT 3374 και PHYSICS 1800

IPHONE 7 SLING SHOT 2600 και PHYSICS 1082 

Ναι, ένα είναι το τεστ για σένα... επειδή μόνο σε αυτό είναι μπροστα το S7.

Αφού είναι τόσο μπροστά σε θέμα ταχύτητας πυρήνων, θα μας ποστάρεις κανένα βίντεο τώρα με το S7 να ρίχνει στ' αυτιά το 7άρι σε άνοιγμα και εκτέλεση εφαρμογών? Γιατί στην τελική σαν χρήστες αυτό μας ενδιαφέρει. Ποιο είναι πιο γρήγορο σε καθημερινή χρήση.

Και πρόσεξε, αφού το iphone 7 είναι τόσο πίσω όσο το παρουσιάζεις, δεν μας αρκούν διαφορές σε κλάσματα δευτερολέπτων... Θα πρέπει λογικά το S7 να είναι πολύ πιο γρήγορο.

Εκτός βέβαια αν "καθημερινή χρήση" για σένα είναι να τρέχεις ένα bench με physics calculations στο κινητό σου για να κ@υλώνεις με το score... 

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπηρχε περιπτωση απο την στιγμη που εχεις δηλωσει οπαδος του μηλου και ειχες γραψει και στο αλλο θεμα των ποσων σελιδων τοσα πραγματα να το εκραζες το κινητο?

Ποσο μαλλον οταν δινει καποιος πανω απο 1200ευρω(αν αγορασες και τα bluetooth ακουστικα).

Αλλωστε ειπαμε η καμερα ειναι παντα σημειο αναφορας στο μηλο.Οι αλλες εταιριες με vga καμερες ειναι και δεν βλεπονται οι φωτογραφιες τους...

Γιατι να κραξω  μια premium συσκευη που κανει ολα οσα υποσχεθηκε και ξεπερασε και τις προσδοκιες που ειχα.Αφου ειμαι πολυ ευχαριστημενος .

Δεν αγορασα ακομα τα air pods  γιατι δεν ειναι διαθεσιμα στην αγορα ,παντα χρησιμοποιουσα  bt  θεωρω πολυ αβολο να κρατας το τηλ και να μιλας  και ηταν το μονο που ελεπει σαν προιον απο τα περιφερειακα .

Θα ειναι βεβαιη αγορα .

Επεξ/σία από Fotis13

• Super Moderators

Γιατι να κραξω  μια premium συσκευη που κανει ολα οσα υποσχεθηκε και ξεπερασε και τις προσδοκιες που ειχα.Αφου ειμαι πολυ ευχαριστημενος .

Δεν αγορασα ακομα τα air pods  γιατι δεν ειναι διαθεσιμα στην αγορα ,παντα χρησιμοποιουσα  bt  θεωρω πολυ αβολο να κρατας το τηλ και να μιλας  και ηταν το μονο που ελεπει σαν προιον απο τα περιφερειακα .

Θα ειναι βεβαιαη αγορα .

Για πες μας τώρα, πως ήταν η πρώτη σας νύχτα? Κοιμηθήκατε μαζί? :P

• Like 3

Για πες μας τώρα, πως ήταν η πρώτη σας νύχτα? Κοιμηθήκατε μαζί? :P

Φυσικα αγκαλια το ειχα .

Η αισθηση που εχει στην αφη ειναι σαν 20χρονη γκομενα . :X

• Like 1

• Super Moderators

Φυσικα αγκαλια το ειχα .

Η αισθηση που εχει στην αφη ειναι σαν 20χρονη γκομενα . :X

Στο matte μαύρο που έχω πρακτικά δεν φαίνονται τα grips κλπ αλλά στο jet black από ότι είδα σε ένα demo σε κατάστημα, έχουν κάνει τόσο καλή δουλειά που όταν είναι κλειστή η οθόνη βλέπεις απλά ένα ενιαίο μαύρο από όποια πλευρά κι αν το κοιτάξεις.

Βέβαια αν έβλεπες το πόσα σημάδια είχε αυτή η συσκευή στο κατάστημα, θα έχανες τον ύπνο σου. Είχα βγάλει το πανάκι μου και το σκούπιζα... :P

• Like 2

ναι , βεβαια . 

διαφορετικος επεξεργαστης κι παραπανω ram 

ναι οκ... κ εγω 7 plus 256 πήρα, ΑΛΛΑ πιο γρήγορο οχι δεν είναι απο το 6S PLUS. καλύτερη κάμερα ναι, πιο όμορφο το μαυρο χρώμα ναι, super το home button ναι, αλλα πιο γρήγορο δεν το νιώθεις σε καμία περιπτωση (γιατι ήταν ήδη ταχυτατο!).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο matte μαύρο που έχω πρακτικά δεν φαίνονται τα grips κλπ αλλά στο jet black από ότι είδα σε ένα demo σε κατάστημα, έχουν κάνει τόσο καλή δουλειά που όταν είναι κλειστή η οθόνη βλέπεις απλά ένα ενιαίο μαύρο από όποια πλευρά κι αν το κοιτάξεις.

Βέβαια αν έβλεπες το πόσα σημάδια είχε αυτή η συσκευή στο κατάστημα, θα έχανες τον ύπνο σου. Είχα βγάλει το πανάκι μου και το σκούπιζα... :P

Εχω και εγω παντα πανακια (2) πανω μου  και για την οθονη του κινητου και για τα γυαλια ηλιου .Το προβλημα ειναι οτι θελει τεραστια προσοχη τις πρωτες μερες  να μην γινουν σημαδια (τα μικρα ανεπαισθητα ειναι αναποφευκτα ) μεχρι να ερθουν οι δερματινες θηκες της apple  να το βαλω. 

Επεξ/σία από Fotis13

Εχω και εγω παντα πανακια (2) πανω μου  και για την οθονη του κινητου και για τα γυαλια ηλιου .Το προβλημα ειναι οτι θελει τεραστια προσοχη τις πρωτες μερες  να μην γινουν σημαδια (τα μικρα ανεπαισθητα ειναι αναποφευκτα ) μεχρι να ερθουν οι δερματινες θηκες της apple  να το βαλω. 

Τι εγινε και αν γινουν;

Αφου μετα σε θηκη θα το εχεις και δεν θα τις βλεπεις!  B)

Εχθές πέρασα από Cosmote για μία δουλειά και πήρε το μάτι μου το iPhone 7 Plus. Πρώτη μου επαφή, δε το είχα ξαναπιάσει στο χέρι μου.

Τι αίσθηση είναι αυτή ρε παιδιά το νέο Home Button; Απίστευτο.  :mellow: Η Taptic Engine καταφέρνει το "εφέ" του πατήματος να είναι καλύτερο από το να είχε φυσικό κουμπί. Έπαθα πλάκα! Έλεγα ότι εντάξει, θα έχει μία δονησούλα εκεί και τέλος, καμία σχέση με αυτό που ένιωσα!

Δυστυχώς δεν έπαιξα άλλο μαζί του διότι δε το είχαν σετάρει σαν demo (ζήταγε SIM) και δε μπορούσα να κάνω τίποτα. Αλλά που θα πάει, θα το ξαναπετύχω κάπου, και ελπίζω αυτή τη φορά να είναι το 4,7" μοντέλο να το χαρώ καλύτερα. :D

• Like 1

• Super Moderators

Εχθές πέρασα από Cosmote για μία δουλειά και πήρε το μάτι μου το iPhone 7 Plus. Πρώτη μου επαφή, δε το είχα ξαναπιάσει στο χέρι μου.

Τι αίσθηση είναι αυτή ρε παιδιά το νέο Home Button; Απίστευτο.  :mellow: Η Taptic Engine καταφέρνει το "εφέ" του πατήματος να είναι καλύτερο από το να είχε φυσικό κουμπί. Έπαθα πλάκα! Έλεγα ότι εντάξει, θα έχει μία δονησούλα εκεί και τέλος, καμία σχέση με αυτό που ένιωσα!

Δυστυχώς δεν έπαιξα άλλο μαζί του διότι δε το είχαν σετάρει σαν demo (ζήταγε SIM) και δε μπορούσα να κάνω τίποτα. Αλλά που θα πάει, θα το ξαναπετύχω κάπου, και ελπίζω αυτή τη φορά να είναι το 4,7" μοντέλο να το χαρώ καλύτερα. :D

Και που να δεις πως αλληλεπιδρά το σύστημα της δόνησης και με άλλες λειτουργίες (scrolling κλπ)! :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...