exor Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 τι iphone 7 κολάει είπες αδερφέ μου? Που το έπιασες στα χέρια σου? Στη cosmote της γειτονιάς σου και τράβηξες καμία φωτο στο κατάστημα? Το τηλέφωνο είναι δυναμίτης από θέμα ταχύτητας και όχι δεν θα σου πω το ψέμα ότι "έχω και είχα samsung s7" αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να πάρω κάτι παραπάνω από θέματα ταχύτητας. Το λειτουργικό δεν κολάει και δεν κόλαγε ποτέ παρά μόνο μετά απο 3 αναβαθμίσεις στα παλαιότερα κινητά. Καλό θα ήταν να σταματήσουμε να παίρνουμε στρατόπεδα και να υποστηρίζουμε οπαδικά τις εταιρείες επειδη υπαρχουν πολλοι ψευτες δεν σημαινει οτι ημαστε ολοι ..οχι δεν εχω πιασει 7 σε κανενα καταστημα το εχουν δυο φιλοι μου ο ενας θελει να το αλλαξει ηδη καθως εχει γινει χαλια το black απο γρατζουνιες .. ημουνα γνωστος iphonakias σε ολους τους φιλους μου και οπως ειπα ειχα μεχρι και το 6 ταυτοχρονα με νοτε 4 ..φυσικα εμεινε το 4 .. το 7 ο μανος το αφησε σπιτι μου την πρωτη μερα να το σεταρω γιατι δν ειχε ιδεα απο iphone ..γρηγορο καλο αλλα ιδιο με το 6 .. η μονη διαφορα ειναι οτι δεν ξαναφορτωνει καποιες εφαρμογες απο το backround και οτι ισως ειναι λιγο πιο εντονη η οθονη .. τιποτε αλλο ο αλλος ο φιλος μου ειχε το 6ς του φαινεται ακριβως ιδιο ..αυτα .. α επισης αυτος που εχει το μαυρο ειχε s7 απλο ..θα προσπαθησω να τον πεισω να γραφτει στο ινσομνια να σας πει την αποψη του .. πιο ειναι πιο γρηγορο καλυτερη καμερα οθονη γενικα,, ΑΑΑ και πιο ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ !! ξεχασα να σας πω οτι το 7 χωρις καν χρηση ζεσταινεται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αυτό που είστε όλοι οι προβλημάτισμενοι με το Android με συσκευές των 600 ευρώ και έχετε πεθάνει στο λαγκ δεν το κάταλαβαινω. Έχω μόνιμα τη συσκευή με 25+ εφαρμογές από την εποχή του G2 και κανένα τηλέφωνο που πήρα δεν έκανε πάνω από 250€ Πινω στο κινητό το αίμα, του κάνω μόνιμα "βαριά" χρήση για τα δεδομένα ενός smartphone, και ουδέποτε προβληματιστηκα με την απόδοση. Έχω περάσει από LG G2, Xperia z2,one plus one, xiaomi mi4c, nexus 5x και xiaomi mi5, και πρόβλημα δεν είχα ποτέ μου, τι στο καλό του κάνετε; η τελών πάντων πόσο χάλια είναι πλέον αυτο το touchwiz, πόσο πιο βαρύ από τη miui μπορεί να είναι; Να έχετε θέμα με τη μπαταρια; δεκτό. Να έχετε θέμα με τις αναβαθμίσεις επίσης δεκτό. Το Android έχει εντελώς διαφορετικη διαχείριση ram αφού η λογική του θυμίζει πιο πολύ desktop OS πάρα Mobile phone αφού όλα τρέχουν άβερτα από πίσω, αλλά με 3 και 4 gb ram δε νομίζω ότι έχει κανείς θέμα με τη ραμ. Τι σόι πρόβλημα απόδοσης έχετε; Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2016 από papp0us 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 δεν διαφωνουμε ... εγω το πηρα απο Αγγλια , 2 μερα κυκλοφοριας του κι δεν κλαιω τα λεφτα μου ομως . Πουλησα τον Ιουλιο το 6s plus που ειχαεβαλα αλλα 400 ε κι το πηρα .. ομως για τους επομενους 11 μηνες δεν θα εχω κανενα προβλημα ( κολλημα ) Ναι βεβαια το οτι χαλας 1 μισθο καθε χρονο για μεταβαση απο ναυαρχιδα iphone σε επομενη δεν ειναι και οτι το καλυτερο σαν επιχειρημα. Και ισα ισα που ειναι και οτι χειροτερο απο πλευρας αντοχης στο χρονο. Αλλωστε ο λογος μεταβαση απο Iphone 6s plus σε iphone 7plus(ειδικα για τα χρηματα που ζηταει κιολας)ειναι καθαρα ψυχολογικοι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pd_pd Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) ενταξει εχουμε καταλαβει οτι μερικοι ειστε haters της μιας η της αλλης εταιριας. Αλλα το οτι σκαρφιζεστε και γραφετε σεναρια επιστημονικης φαντασιας ξεπερνα καθε οριο βλακειας! οποιος εχει τα φραγκα παιρνει οτι γουσταρει παιδες και οτι θεωρει ο ιδιος βολικοτερο. δε μπορουμε ολοι να εχουμε τις ιδιες αποψεις. δεχτειτε οτι ειναι ενα αριστο κινητο τηλεφωνο το συγκεκριμενο και το οποιο θα ειναι και λειτουργικο και εντος ανταγωνισμου για αρκετα χρονια ακομη! Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2016 από pd_pd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 ενταξει εχουμε καταλαβει οτι μερικοι ειστε haters της μιας η της αλλης εταιριας. Αλλα το οτι σκαρφιζεστε και γραφετε σεναρια επιστημονικης φαντασιας ξεπερνα καθε οριο βλακειας! οποιος εχει τα φραγκα παιρνει οτι γουσταρει παιδες και οτι θεωρει ο ιδιος βολικοτερο. δε μπορουμε ολοι να εχουμε τις ιδιες αποψεις. δεχτειτε οτι ειναι ενα αριστο κινητο τηλεφωνο το συγκεκριμενο και το οποιο θα ειναι και λειτουργικο και εντος ανταγωνισμου για αρκετα χρονια ακομη! Δεν θυμαμαι να ειπε κανεις οτι το εν λογω 7Plus ειναι κακο κινητο. Στην τιμη ειναι που μπερδευονται τα πραγματα αρκετα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stfaros Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Ναι βεβαια το οτι χαλας 1 μισθο καθε χρονο για μεταβαση απο ναυαρχιδα iphone σε επομενη δεν ειναι και οτι το καλυτερο σαν επιχειρημα. Και ισα ισα που ειναι και οτι χειροτερο απο πλευρας αντοχης στο χρονο. Αλλωστε ο λογος μεταβαση απο Iphone 6s plus σε iphone 7plus(ειδικα για τα χρηματα που ζηταει κιολας)ειναι καθαρα ψυχολογικοι . εγω ουτε πινω - ουτε ξενυχταω ( πια ) ουτε τζογαρω . Γουσταρω καθε χρονο να παιρνω οτι καλυτερο κυκλοφορει . Κι οτ καλυτερο κυκλοφορει φετος ( μεχρι τωρα ) ειναι το 7plus ( σε χρυσο ) ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 εγω ουτε πινω - ουτε ξενυχταω ( πια ) ουτε τζογαρω . Γουσταρω καθε χρονο να παιρνω οτι καλυτερο κυκλοφορει . Κι οτ καλυτερο κυκλοφορει φετος ( μεχρι τωρα ) ειναι το 7plus ( σε χρυσο ) ! Ειπαμε Αλλωστε ο λογος μεταβαση απο Iphone 6s plus σε iphone 7plus(ειδικα για τα χρηματα που ζηταει κιολας)ειναι καθαρα ψυχολογικος . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stfaros Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Γνωμη σου παντα ... Οι διαφορες ειναι παρα πολλες στην καθημερινη χρηση , οταν πεσει ενα στα χερια σου , θα το διαπιστωσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Γνωμη σου παντα ... Οι διαφορες ειναι παρα πολλες στην καθημερινη χρηση , οταν πεσει ενα στα χερια σου , θα το διαπιστωσεις ειμαι με την ιδια απορια κι εγω,εκτος απο το ψυχολογικο που ειναι σημαντικος παραγοντας,ειδικα εγω που το χω και jailbroken ειναι σημαντικος λογος να μη γινει η αλλαγη,παντως θα ηθελα να ακουσω την εμπειρια της αλλαγης ,μιας κι εγω το λεω εικονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stfaros Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Αδιαβροχο ( δεν με ενδιαφερει ) - πολυ καλη καμερα - πολυ καλυτερα ηχεια - αρκετο πιο γρηγορο απο το 6s plus - η οθονη του πιο φωτεινη ( αξιζει ) - η μπαταρια του ενα 15-20 % καλυτερη απο το 6s plus . τι λες ? αξιζει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantinos! Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Σας πειραξε δηλαδη που ειπα πως εκανα μεταβαση απο iphone 5 σε s7 edge και εμεινα δυσαρεστημενος λογω ΠΟΛΛΩΝ κολληματων και LAG και γραφετε πως η κριση μου δεν ειναι να την περνει κανεισ στα σοβαρα με τη λογικη πως το μοναδικο μου κριτηριο ειναι η ταχυτητα... δηλαδη με τι θα θελατε να κρινω το s7 ? Ομορφιά? Ουτως η αλλως με τη θηκη ολα ιδια ειναι... οκ, η οθονη ειναι καλυτερη απο του iphone και η cam. Το iphone 5 μου ομως δεν κολλουσε παρα την ηλικια του. Και εγω ηθελα κινητο να ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ με οποιαδηποτε χρηση. Το s7 δε μου το προσφερει αυτο. Και οσο για το αλλο, φυσικα και ειναι πολλα λεφτα τα 1100 για το 7plus... με λιγα παραπανω μπορω να παρω λαπτοπ με gtx1070... αλλα σαφως ειναι πολυ ανωτερο απο οποιοδηποτε σαμσουνγκ. Δεν ειμαι hater καμιας απο τις 2, απλος καταναλωτης ειμαι και μαλιστα την πρωτη μερα προτεινα σε φιλο να παρει κ αυτος το σαμσουνγκ οπως κ εγινε, αλλα τωρα μετα απο 2-3 βδομαδες οπως προειπα χρησης και συγκρισης με κινητα 6s συναδελφων σε θεματα ταχυτητας δε μου χωρα αμφιβολια, ισως στα τεστ ειναι γρηγοροτερο οχι ομως κ στην πραξη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Αδιαβροχο ( δεν με ενδιαφερει ) - πολυ καλη καμερα - πολυ καλυτερα ηχεια - αρκετο πιο γρηγορο απο το 6s plus - η οθονη του πιο φωτεινη ( αξιζει ) - η μπαταρια του ενα 15-20 % καλυτερη απο το 6s plus . τι λες ? αξιζει ? Αρκετα πιο γρηγορο το 7Plus απο το 6s plus? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stfaros Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 ναι , βεβαια . διαφορετικος επεξεργαστης κι παραπανω ram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giwrgis__ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 @exor πρώτον φίλε δεν θα μας κάνεις το μάγκα ότι είχες πρώτος iphone στην Ελλάδα με μάλιστα αλλά 5-6 άτομα μαζί στα @@ μας δεύτερον σύμφωνο μαζί σου ότι όντως υπάρχουν περιορισμοί όπως είναι το iTunes και λοιπά αλλά δεν μπορείς ρε να μας λες ότι το iphone 7 η έστω το 6 ότι κολλάνε δηλαδή τα πιστεύεις και τα λες μπορείς μάλιστα να δεις το iphone 6s αν δεν κάνω λάθος σε ένα speed test με το note 7 η το σ7 να δεις ποιο είναι ποιο γρήγορα σταματήστε τα ψέματα!!! ΥΓ δεν είμαι fanboy καμίας εταιρίας ούτε της apple ούτε της samsung ένα lg τον 160€ έχω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αδιαβροχο ( δεν με ενδιαφερει ) - πολυ καλη καμερα - πολυ καλυτερα ηχεια - αρκετο πιο γρηγορο απο το 6s plus - η οθονη του πιο φωτεινη ( αξιζει ) - η μπαταρια του ενα 15-20 % καλυτερη απο το 6s plus . τι λες ? αξιζει ? ψυχολογικο + αδιαβροχο + πολυ καλη καμερα (?) δεν χρησιμοποιω ηχεια (?) δεν χρησιμοποιω αλλα ειναι + πιο γρηγορο (?) ποσο πια? οθονη (?) δεν ειχα θεμα,αλλα αυτο μονο στη πραξη το καταλαβαινεις. μπαταρία ξεκάθαρα (+) το jailbreak ομως που το πας ... στο τελευταιο κολαω. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2016 από kostakiss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα