Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 7 & iPhone 7 Plus Review

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δεν βαρέθηκαν κάποιοι να υποστηρίζουν ξένες επιχειρήσεις? Απλοί χρήστες είμαστε όλοι, τουτέστιν όλοι αγοράζουμε με βάση τις ανάγκες ή τα γούστα μας. ΤΕΛΟΣ!

Πολύ καλή παρουσίαση παιδιά του Ινσόμνια!

Είστε γενικά για τα ελληνικά δεδομένα πολύ καλή πηγή πληροφόρησης και πιστεύω Αντικειμενικοί! Χωρίς στρατοπεδικές διαθέσεις... Ακριβώς όπως πρέπει!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γνώμη μου.

Ένας κάτοχος Apple συσκευής όταν ξέρει πως το επόμενο μοντέλο έχει το ίδιο μέγεθος της οθόνης,τοτε δεν ψάχνει φιγούρα στην εμφάνιση αλλα θέλει ανανεωμένο και δυνατότερο hardware,αυτή είναι η κύρια απαίτηση πιστεύω.

Είναι εμα τηλέφωνο εργαλείο.

Τωρα αν το παίρνουν πιτσιρίκια για φιγούρα κτλ και το μυαλό του κόσμου φτάνει μέχρι την εμφάνιση του τοτε ας πάρει ένα android πχ Samsung να έχει ωραία εμφάνιση και να κολλάει σε σημείο να σε στείλει τρελοκομείο.

Γιατί ποιος σου είπε πως όλα τα android κολλάνε? Έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ nexus να δεις τι θα πει κινητό? Γιατί πραγματική σύγκριση ανάμεσα στα 2 λειτουργικά (Android,ios) μπορεί να γίνει μόνο με nexus που είναι stock android. 

• Like 1

• Moderators

Ωραία και καλά τα παραπάνω περιθώρια και το customization, συμφωνώ, αλλά itunes έχω να χρησιμοποιήσω εδώ και 3 χρόνια.

Ακόμα και να το χρησιμοποιήσει κάποιος όμως, γιατί είναι "καρκίνος"?

Είναι ένας πολύ καλός file manager που κρατάει τα πάντα οργανωμένα στο κινητό σου και σου δίνει τη δυνατότητα για πλήρη backup, restore κλπ. Είναι ένα χρήσιμο εργαλείο, όχι καρκίνος.

Μήπως να ξεκολλούσατε λίγο με αυτή την καραμέλα? Το software έχει γίνει πολύ καλό εδώ και καιρό.

Μπορείς να ρθεις στον υπολογιστή μου να συνδέσεις το κινητό σου και να μεταφέρεις αρχεία από και προς αυτόν;;; αν όχι τότε πήρες την απάντηση. Και ακόμα και αν έχω iTunes θα συγχρονισει τα αρχεία μου στο δικό σου

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να ρθεις στον υπολογιστή μου να συνδέσεις το κινητό σου και να μεταφέρεις αρχεία από και προς αυτόν;;; αν όχι τότε πήρες την απάντηση. Και ακόμα και αν έχω iTunes θα συγχρονισει τα αρχεία μου στο δικό σου

Φυσικά. Κάνεις απλώς sign out προσωρινά από το δικό σου λογαριασμό και μετά κάνω εγώ sign in στο δικό μου για να σου περάσω τα αρχεία μου. Σίγουρα όχι το πιο γρήγορο πράγμα του κόσμου αλλά γίνεται για την ασφάλεια σου μιας και η συσκευή σου έχει το δικό της backup.

Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι δεν χρησιμοποιείς καμία cloud υπηρεσία. Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος καν να συνδέσω το iPhone στον υπολογιστή σου για να σου στείλω αρχεία.

ΥΓ:

Βασικά εάν ο φίλος σου χρησιμοποιεί cloud και εσυ έχεις πρόσβαση στο internet δεν χρειάζεται καν καλώδια και iTunes για να μοιραστείτε τα αρχεία σας. Καταλαβαίνεις γιατί...

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 4

Iphone 6s plus vs nexus 5 με τα ματια μου,ταχυτερο το nexus των 100 ευρω.

Επι μερους στην φωτογραφια καλυτερο το iphone,και στην μπαταρια.

Φανταστειτε να ηταν τοσο σχολαστικη η google με ολα τα τηλεφωνα android....

H apple θα κοντραριζοταν με blackberry :-)

Πριν απο 2 βδομαδες που αγορασα κινητο ημουν αναμεσα σε αππλ κ σαμσουνγκ καθως ημουν κατοχος iphone 5. Εν τελει αγορασα σαμμυ s7 edge. Η αληθεια ειναι πως το σκυλομετανιωνω. Το κινητο κολλαει πολλες φορες. Ειναι αστεια η συγκριση με τα αππλ. Μετανιωνω τα 560 που εδωσα + 50 θηκη προστασια κτλ. Δυστυχως ο χρονος δε γυρνα πισω κ θα περιμενω ενα χρονο να παρω το επομενο iphone. My 2 cents

• Like 2

Πριν απο 2 βδομαδες που αγορασα κινητο ημουν αναμεσα σε αππλ κ σαμσουνγκ καθως ημουν κατοχος iphone 5. Εν τελει αγορασα σαμμυ s7 edge. Η αληθεια ειναι πως το σκυλομετανιωνω. Το κινητο κολλαει πολλες φορες. Ειναι αστεια η συγκριση με τα αππλ. Μετανιωνω τα 560 που εδωσα + 50 θηκη προστασια κτλ. Δυστυχως ο χρονος δε γυρνα πισω κ θα περιμενω ενα χρονο να παρω το επομενο iphone. My 2 cents

Το μετανιωνεις που εκανες μεταβαση απο Iphone 5 σε galaxy s7 edge και το μονο αξιο αναφορα ειναι οτι κολλαει πολλες φορες ?

Μετα αναρωτιουνται ορισμενοι γιατι δεν τους παιρνει κανεις στα σοβαρα....

• Like 2

Φιλε μου , το παληκαρι ειχε iphone 5 κι ηταν λογικα αναμεσα στο iphone 7 κι s7 edge .... αυτην την επιλογη μετανοιωνει ..

iphone 7plus μαλλον θες να πεις.Και μαντεψε για ποιο λογο δεν πηγε εξαρχης σε iphone αφου ηταν τοσο ικανοποιημενος απο το 5ρι.Ναι πολυ σωστα για το οικονομικο....

δεν διαφωνουμε ... εγω το πηρα απο Αγγλια , 2 μερα κυκλοφοριας του κι δεν κλαιω τα λεφτα μου ομως . 

Πουλησα τον Ιουλιο το 6s plus που ειχα , εμεινα με ενα G4 , για 2 μηνες κι εβαλα αλλα 400 ε κι το πηρα .. ομως για τους επομενους 11 μηνες δεν θα εχω κανενα προβλημα ( κολλημα ) 

@exor μάλλον φίλε δεν είχες iphone γιατί λες βλακειες τι λες ρε μεγάλε ότι κολλάει το iphone ποιο πολύ απο to s7 πλάκα μας κάνεις???και μάλιστα το 7 ότι κολλάει ακόμα ποιο πολύ από το 6??Ναρκωτικά παίρνετε μερικοί???

οχι ναρκωτικα δε παιρνω μαλλον εσυ το κανεις αυτο

ειχα εξι iphone οχι ενα και παρα πολλες φωτογραφιες απο αυτα δε κανω καμια πλακα ουτε χρειαζεται να πεισω ενα αθυροστομο fanboy οπως εσυ ..Οταν ειχα iphone πληρωμενο 1200 ευρω μολις βγηκε το 2007 αντε να υπηρχαν αλλα δυο τρια στην ελλαδα και εσυ οπως και αλλοι δεν ειχατε παρει ουτε μυρωδια .. το 6 καλο ηταν δε λεω και πολυ ομορφο αλλα λιγο σε σχεση με τα μεγαλα android και περιεργο σε καποιες χρησεις ..φυσικα παντα με τα itunes kai τους γνωστους περιορισμους 

και τα iphone κολανε και lag εχουν απλα το λειτουργικο δεν "βουρκωνει" με τον καιρο οσο το android ..ΑΛΛΑ ..οχι το S7

TO S7 ΔΕΝ ΛΑΓΚΑΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΛΑ

το 7 ειναι το ιδιο ακριβως με ενα 6 καμια διαφορα δεν εχει απλα παρατηρησα οτι ειναι λιγο καλυτερη πιο εντονη η οθονη

Η αυθυποβολη που τραβατε ειναι δικο σας θεμα  καποιοι 

α και το 7 το black το οποιο ειναι εντελως καγκουρικο του φιλου μου γρατζουνιστηκε τη πρωτη μερα χωρις καν να του πεσει ασε που γινεται χαλια με το παραμικρο 

μην ειστε fanboyz ειναι κακο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...