Hal9000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Εδώ είμαστε, στη συγκεκριμένη εποχή του χρόνου όπου η Apple έχει κυκλοφορήσει τα νέα της iPhone στην αγορά, δημιουργώντας τα αναμενόμενα κύματα θαυμασμού και αντιδράσεων. Και όμως, η κυκλοφορία των iPhone 7 και iPhone 7 Plus δεν ήταν η μοναδική κυκλοφορία iPhone αυτό το χρόνο αφού προηγήθηκε τον περασμένο Μάιο η κυκλοφορία του iPhone SE για όσους θεωρούν τεράστια τα μεγέθη των σημερινών smartphone. Τα αποτελέσματα αυτής της κίνησης τίθενται υπό αμφισβήτηση.Με βάση την παράδοση, περιμέναμε ότι μετά το S μοντέλο και συγκεκριμένα το iPhone 6s, η Apple θα παρουσίαζε ένα smartphone με ανανεωμένο σχεδιασμό. Οι φήμες που προηγήθηκαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, απέκλεισαν από νωρίς αυτό το ενδεχόμενο αφού ανάμεσα στις διάφορες πρωτιές του iPhone 7, συμπεριλαμβάνεται και το γεγονός ότι ο κύκλος ανανέωσης σχεδιασμού του iPhone αλλάζει από τα 2 στα 3 χρόνια. Έχοντας έτσι χάσει ένα από τα πολύτιμα χαρακτηριστικά προκειμένου κάποιος κάτοχος ενός παλαιότερου μοντέλου, να προχωρήσει σε αναβάθμιση, η Apple παρουσίασε με κάθε επισημότητα στις 7 Σεπτεμβρίου τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus τα οποία όμως επιφυλάσσουν αρκετές εκπλήξεις στους υποψηφίους αγοραστές. Είναι αυτές αρκετές για να κάνει κάποιος το επόμενο βήμα και να καταθέσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, προκειμένου να αποκτήσει ένα από τα καλύτερα smartphones της αγοράς; Για να δούμε τι θα δούμε. Site: Apple iPhone 7 & iPhone 7 Plus Review 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokkinidisk Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Γνώμη μου.Ένας κάτοχος Apple συσκευής όταν ξέρει πως το επόμενο μοντέλο έχει το ίδιο μέγεθος της οθόνης,τοτε δεν ψάχνει φιγούρα στην εμφάνιση αλλα θέλει ανανεωμένο και δυνατότερο hardware,αυτή είναι η κύρια απαίτηση πιστεύω.Είναι εμα τηλέφωνο εργαλείο.Τωρα αν το παίρνουν πιτσιρίκια για φιγούρα κτλ και το μυαλό του κόσμου φτάνει μέχρι την εμφάνιση του τοτε ας πάρει ένα android πχ Samsung να έχει ωραία εμφάνιση και να κολλάει σε σημείο να σε στείλει τρελοκομείο. 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deceit Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Προς διαχειριστές: Θα ήταν καλό να βάλετε στο φόρουμ σύστημα down vote έτσι ώστε να διαγράφονται μηνύματα που είναι εντελώς έκτός θέματος ή ανούσια. Τωρα για την συσκευή. Σούπερ αλλά πανάκριβη. 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Σε ολα συμφωνω εκτως απο ενα πραγμα. Η αφαιρεση της υποδοχης ακουστικων δεν θα επρεπε να ειναι στα αρνητικα των νεων iphone? 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exor Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Γνώμη μου. Ένας κάτοχος Apple συσκευής όταν ξέρει πως το επόμενο μοντέλο έχει το ίδιο μέγεθος της οθόνης,τοτε δεν ψάχνει φιγούρα στην εμφάνιση αλλα θέλει ανανεωμένο και δυνατότερο hardware,αυτή είναι η κύρια απαίτηση πιστεύω. Είναι εμα τηλέφωνο εργαλείο. Τωρα αν το παίρνουν πιτσιρίκια για φιγούρα κτλ και το μυαλό του κόσμου φτάνει μέχρι την εμφάνιση του τοτε ας πάρει ένα android πχ Samsung να έχει ωραία εμφάνιση και να κολλάει σε σημείο να σε στείλει τρελοκομείο. ναι κοιτα επειδη ειχα και το 6 και ολα τα υπολοιπα Iphone εκτος του 5s kai toy 4s εχω να σου πω οτι δεν υπαρχουν αυτα που λες ναι εχει γινει πιο business το 6 και πιο ευχρηστο αλλα δεν ειναι s7 το iphone κολαει οσο και το s7 (basika to σ7 δεν κολλαει ισα ισα )και μαλιστα πιο πολυ ..ειναι δε σαφως πιο αργο και με χειροτερη ποιοτητα κατασκευης, κληση, οθονη (καλα εκει αστο) χρηστικοτητα browser email , wifi και αλλα μη μου βαλεις youtube ειναι αστειο ..optimized εφαρμογες υπαρχουν πολλες και για τα δυο και το 7 που επαιξα λιγο ..βασικα ιδιο με το 6 μου φανηκε ..μαλιστα παρατηρησα και πιο πολυ lag ..ισως το λειτουργικο .. ωραιο δε λεω αλλα πραγματικα ακριβως ιδιο .. ουτε τα στερεο ηχεια δεν κανουν καμια διαφορα και παιζουν πιο χαμηλα απο το ενα του σ7 ειναι χαρακτηριστικα τα βιντεο που δινουν σε κατοχους iphone στην αμερικη το ιδιο τους το τηλεφωνο με καποια θηκη και τους ρωτανε πως τους φαινεται το καινουργιο iphone .. βασικα κανενα δεν ειναι τελειο σιγουρα αλλα μην τα παραλεμε οτι το iphone ειναι business kai ta ανδροιδ για παιχνιδι γιατι ειναι αστειο 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskap Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Το εχω δυο βδομαδες το μεγαλο μοντελο και ερχομαι απο το 6 πλας. Καμια σχεση η ταχυτητα. Η μπαταρια ειναι ονειρο, βγαζω ανετα μερα βαριας χρησης. Η καμερα καλη, περιμενα καλυτερη. Το jet black γρατζουνιεται και στη τσεπη... Μια μικρη πτωση σε πλακακι δεν εκανε καμια σοβαρη ζημια. Για τα ακουστικα αστεια συζητηση, ειχα Bluetooth και με τον ανταπτορα ειμαι μια χαρα. Θεωρω δεδομενη την εμφανιση ανταπτορα με φορτιση. Yup. Με μια μικρη αναζητηση. https://www.ebay.com/itm/331982449767 Αρα τσαμπα συζητηση για ενα βυσμα που δεν χρειαζεται. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bisbirikos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Ωραίο review Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsonta Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Σε ολα συμφωνω εκτως απο ενα πραγμα. Η αφαιρεση της υποδοχης ακουστικων δεν θα επρεπε να ειναι στα αρνητικα των νεων iphone? Δεν είπαμε πως στην Apple είναι γενναίοι που την αφαίρεσαν? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Giwrgis__ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 @exor μάλλον φίλε δεν είχες iphone γιατί λες βλακειες τι λες ρε μεγάλε ότι κολλάει το iphone ποιο πολύ απο to s7 πλάκα μας κάνεις???και μάλιστα το 7 ότι κολλάει ακόμα ποιο πολύ από το 6??Ναρκωτικά παίρνετε μερικοί??? 32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stevakos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Σε 3 χρονια απο τωρα δεν θα υπαρχει κινητο με θυρα για ακουστικα, mark my words 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokkinidisk Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) ναι κοιτα επειδη ειχα και το 6 και ολα τα υπολοιπα Iphone εκτος του 5s kai toy 4s εχω να σου πω οτι δεν υπαρχουν αυτα που λες ναι εχει γινει πιο business το 6 και πιο ευχρηστο αλλα δεν ειναι s7 το iphone κολαει οσο και το s7 (basika to σ7 δεν κολλαει ισα ισα )και μαλιστα πιο πολυ ..ειναι δε σαφως πιο αργο και με χειροτερη ποιοτητα κατασκευης, κληση, οθονη (καλα εκει αστο) χρηστικοτητα browser email , wifi και αλλα μη μου βαλεις youtube ειναι αστειο ..optimized εφαρμογες υπαρχουν πολλες και για τα δυο και το 7 που επαιξα λιγο ..βασικα ιδιο με το 6 μου φανηκε ..μαλιστα παρατηρησα και πιο πολυ lag ..ισως το λειτουργικο .. ωραιο δε λεω αλλα πραγματικα ακριβως ιδιο .. ουτε τα στερεο ηχεια δεν κανουν καμια διαφορα και παιζουν πιο χαμηλα απο το ενα του σ7 ειναι χαρακτηριστικα τα βιντεο που δινουν σε κατοχους iphone στην αμερικη το ιδιο τους το τηλεφωνο με καποια θηκη και τους ρωτανε πως τους φαινεται το καινουργιο iphone .. βασικα κανενα δεν ειναι τελειο σιγουρα αλλα μην τα παραλεμε οτι το iphone ειναι business kai ta ανδροιδ για παιχνιδι γιατι ειναι αστειο Ημουν κάτοχος απο iphone 3 μέχρι και 6s που είμαι σήμερα.Απο android είχα htc wilfire,htc desire s,htc one m9,lg g2,samsung glaxy s3,samsung galaxy s6 το οποίο το άλλαξα για το iphone 6 και σημερα είμαι με το 6s.Την απαγοήτευση που είχα στο android δεν την είχα ποτέ με iphone.ΠΑΝΤΑ πιο γρήγορο και αν είναι δυνατόν εξαιρετικά σπάνια κολλούσε.Δεν είμαι κολλημένος με τα iphone αλλιώς δεν θα έπαιρνα ποτέ android.Πέρασαν πολλά κινητά από τα χέρια μου λόγο δουλειάς και ποτέ σαν τα iphone.Για να μου λες πως είναι πιο γρήγορα τα android ή κολλημένος με android και apple hater είσαι ή δεν έχεις χρισημοποιήσει ποτέ apple συσκευή.Εγώ ότι με εξυπηρετεί περισσότερο αυτό παίρνω.Με το συμπάθειο πάντα χωρίς κακία. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2016 από kokkinidisk 29 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marcus Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Το δαγκωμενο μηλαρακι είναι.... εμπόριο είναι εθισμός είναι φάρμακο εθισμού για πολλούς... είναι για....λίγο γιατί σε πολύ λίγο βγαίνει το επόμενο. ..είναι ακριβό και άπιαστο για να γίνει όνειρο σπάει εύκολα αν πέσει. .. για να το προσεχεις σαν μωρο....το αγωρασες ακριβά και το ντύνεις με διάφορα για να μην φθαρεί το θέλουν όλοι και κανένας που δεν μπορεί η δεν θέλει. Ο Στόχος είναι πάντα ο ίδιος να είναι η Apple στο επίκεντρο! Καλά κάνει το έχει πετύχει, τα κερδη πολλά. ..και χωρίς υποδοχή για hands free. ...έτσι για να σπάει η ρουτίνα και για να περιμένουμε να δούμε το επόμενο iphone! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amanthou Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 λιγοτερο lag λεει το iphone 6 απο το 7.........χαχαχαχααχχααχαχχααχ.........!δεν εχω ακουσει χειροτερη ατακα.....make my day..... 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lawlezz Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Σε ολα συμφωνω εκτως απο ενα πραγμα. Η αφαιρεση της υποδοχης ακουστικων δεν θα επρεπε να ειναι στα αρνητικα των νεων iphone? προς θετικα θες να πεις....ολοι θελουν να αντιγραψουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G1O Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 τεραστια πλαισια,δεν υπαρχει αυτος ο ''χαμος'' οπως παλια στα καταστηματα,νομιζω η καμερα το s7 ειναι πολυ καλυτερη,υπερκοστολογημενα τηλεφωνα τουλαχιστον 500 ευρω μονο για ενα ονομα.1200 για την εκδοση των 256?προφανως απευθυνονται σε αγορες οπως της αμερικης,δεν ξερω πως σκεφτονται εκει στην εταιρεια,μαλλον οχι τοσο ορθα κατα τη γνωμη μου,αυτοι ισως ξερουν κατι περισσοτερο απο εμενα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα