giankan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα. Αγόρασα το κινητό μεταχειρισμένο. Λειτουργούσε κανονικά 6 μήνες και μετά έχασε το σήμα κινητής τηλεφωνίας. Βρίσκει τα δίκτυα αλλά δεν συνδέεται. Το έδωσα σε δύο μαγαζιά και δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα. μου πρότειναν να το δώσω στην αντιπροσωπεία και έτσι έκανα.Μου το έδωσαν πίσω λέγοντάς μου ότι είναι παραποιημένο το λογισμικό και σε τέτοιες περιπτώσεις θέλει αλλαγή μητρικής πλακέτας και δεν συμφέρει η επισκευή. δεν φταίει η κεραία. Το χαρτί γράφει knox warranty void 0χ1. Τι σημαίνει αυτό. Έχω απελπιστεί. Σας παρακαλώ ας με βοηθήσει κάποιος. Ευχαριστώ Υ.Γ Ο προηγούμενος το αγόρασε από την cosmote. Στην εκκίνηση βγάζει και το λογότυπό της.
tsilitheo1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Το knox σημαινει οτι το κινητο εχει "πειραχτει". Εχει ρουταριστει. Το λογκο της κοσμοτε δεν αποδεικνυει κατι. Τωρα οσον αφορα τα δικτυα και αφου σου λενε οτι η κεραια ειναι οκ, δοκιμασε hard reset. Να ξερεις θα διαγραφουν τα παντα στην συσκευη για αυτο μπακαπ... Στο επισημο σερβις οταν δουν οτι εχει "γραψει" ο knox παντα αυτο λενε,αλλαγη μητρικης 1
giankan Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Πως μπορεί να πειράχτηκε; Ίσως κάποια εφαρμογή που εγκατέστησα; του έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αυτό σημαίνει hard reset; και αναβάθμιση λογισμικού. Τι άλλο μπορώ να του κάνω;
tsilitheo1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Εσυ δεν πειραξες κατι. Ο πρωην κατοχος ομως,σιγουρα. Το ειχε ρουταρει και αφου εγραψε ο κνοξ εισαι εκτος εγγυησης. Χαρντ ριζετ ναι ειναι επαναφορα εργοστασιακων. Αν εκανες αυτο και αναβαθμιση και ακομα εχει θεμα με τα δικτυα τοτε ισως ειναι χαρντγουεαρ το θεμα 1
giankan Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Και τι μπορώ να κάνω τώρα; να το δώσω για έλεγχο σε κατάστημα ή θα μου φάνε τα λεφτά χωρίς να κάνουν τίποτα; το hardware επιδιορθώνεται; ή πρέπει να βρω κάποιον εξειδικευμένο στο hardware; ξέρεις κάποιον στην Αθήνα;
tsilitheo1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Σου βγαζει καποιο μνμ οτι δεν μπορει να συνδεθει και αν ναι ποιο ακριβως;. Επισης εχεις σιγουρα ιμει στις ρυθμισεις σχετικα με το τηλεφωνο. Κατι ακομα... Αναβαθμιση πως εκανες;;. Γιατι με γραμμενο κνοξ δεν εχεις οτα αναβαθμισεις παρα μονο με οντιν.... Κατι μου λεει οτι πειραξες τον φακελο efs
giankan Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Για την σύνδεση στο δίκτυο, πάω στην αναζήτηση δικτύων και μου εμφανίζει τα δίκτυα wind, gr cosmote kai vodafone gr επιλέγω αυτό που θέλω, προσπαθεί να κάνει εγγραφή και μετά από 2 λεπτά μου γράφει μη διαθέσιμη υπηρεσία το επιλεγμένο δίκτυο wind gr δεν είναι... . Το IMEI είναι καθαρό και το έχω επαληθεύσει τόσο στην ετικέτα πίσω όσο και με το *#06#. Την αναβάθμιση την έκανα με το KIES 3 της SAMSUNG που ζητάει imei, serial mumber και μοντέλο. Kαι μου αναφέρει στο τέλος ότι έγινε η αναβάθμιση και παρατήρησα ότι μου εμφάνισε και καινούριες εφαρμογές. Δεν πείραξα τίποτα..
CrazyBobs Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Για την σύνδεση στο δίκτυο, πάω στην αναζήτηση δικτύων και μου εμφανίζει τα δίκτυα wind, gr cosmote kai vodafone gr επιλέγω αυτό που θέλω, προσπαθεί να κάνει εγγραφή και μετά από 2 λεπτά μου γράφει μη διαθέσιμη υπηρεσία το επιλεγμένο δίκτυο wind gr δεν είναι... . Το IMEI είναι καθαρό και το έχω επαληθεύσει τόσο στην ετικέτα πίσω όσο και με το *#06#. Την αναβάθμιση την έκανα με το KIES 3 της SAMSUNG που ζητάει imei, serial mumber και μοντέλο. Kαι μου αναφέρει στο τέλος ότι έγινε η αναβάθμιση και παρατήρησα ότι μου εμφάνισε και καινούριες εφαρμογές. Δεν πείραξα τίποτα.. δεν επιλεγεις αυτο που λες, αλλα εκει που ανοικεις, πχ αν εχεις cosmote πρεπει να επιλεξεις cosmote. δοκιμασε να περασεις stock firmware μεσω του odin, δεν εχεις να χασεις κατι. Πες μας ποιο μοντελο ειναι, το n910c;
giankan Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μήπως δεν το έγραψα σωστά, έχω σύνδεση στη wind και επιλέγω wind, δεν κάνω λάθος. Έχω το sm-n910f. Μέσω odin εννοείς όταν κάνει εκκίνηση πατώντας τα τρία κουμπιά του κινητού ή είναι κάποια εφαρμογή και που θα την βρω;
tsilitheo1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δοκιμασε: ρυθμισεις δικτυα περισσοτερα δικτυα κινητης λειτουργεια δικτυου και βαλε το στο αυτοματο
giankan Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Το έχω κάνει και αυτό και τίποτα. Μακάρι να ήταν κάτι τόσο απλό. Υπάρχει περίπτωση επειδή είναι πειραγμένο το hardware να έχει κλειδώσει;
tsilitheo1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δυο τινα: ή το κινητο ηταν κλεμμενο και η κοσμοτε αφου δηλωθηκε η κλοπη μπαναρε το ιμει ή (το ξαναλεω) ειτε πειραξες εσυ ειτε μετα απο καποιο φλασαρισμα τον φακελο efs http://forum.xda-developers.com/note-4/orig-development/efs-imei-backup-tool-t2902811 διαβασε το 2ο ποστ να καταλαβεις τι ειναι αυτος ο φακελος
giankan Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Όταν το έδωσα στη samsung μου είπαν ότι το imei είναι καθαρό, Πριν 5 μέρες το πήρα πίσω από το service της samsung. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργούσε σχεδόν 6 μήνες και μετά σταμάτησε; Συμφέρει να αγοράσω μεταχειρισμένη μητρική; και που θα ξέρω αν είναι εντάξει και αυτή; όσο για το φάκελο efs δεν έχω καμιά ιδέα, και δεν καταλαβαίνω και πολλά από αυτά που γράφει. Προσπαθώ να βρω πληροφορίες στο ίντερνετ γενικά αλλά δεν καταλαβαίνω πολύ εξειδικευμένα πράγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα