Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μηπως θα πρεπε να μας προβληματισουν τα αρθρα που βγηκαν τελευταια για τις θερμοκρασιες της evga στην 1070/1080 ?

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μηπως θα πρεπε να μας προβληματισουν τα αρθρα που βγηκαν τελευταια για τις θερμοκρασιες της evga στην 1070/1080 ?

Πολύ σωστή παρατήρηση.

Άν πρόσεξες είχα γράψει να το παγώσει αλλα το διέγραψα γιατί αφορούν την ftw σειρά όχι την επιλογή του ts.

Δημοσ.

Σωστα γι'αυτο και το εγραψα ετσι επειδη εχουμε επιλεξει αλλη εκδοση!Η ερωτηση ουσιαστικα ειναι μηπως το λουσιμο με την FTW μας κανει να παει σε κατι πιο safe για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο ασχετα αν εχουμε την SC εκδοση.

Δημοσ.

έχουν πέσει προτάσεις, ότι νομίζει!

Δημοσ.

Σωστα γι'αυτο και το εγραψα ετσι επειδη εχουμε επιλεξει αλλη εκδοση!Η ερωτηση ουσιαστικα ειναι μηπως το λουσιμο με την FTW μας κανει να παει σε κατι πιο safe για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο ασχετα αν εχουμε την SC εκδοση.

Ευχαριστώ για την προειδοποίηση Valorinos και εγώ ήμουν ανάμεσα στην EVGA SC και τη Gigabyte G1, διάβασα κριτικές που λενε πως η Gigabyte κρατάει πιο χαμηλές τις θερμοκρασίες με τα 3 fan-ακια, οι επιδόσεις είναι παραπλήσιες και πως το customer service της EVGA είναι καλύτερο και είναι ο λόγος βασικά που λέω να παραμείνω σε EVGA.

Τέλος, και αναφέρομαι περισσοτερο στον radiohead, (που θα λεει πως μας επρηξες :D ) το τροφοδοτικό που έχω στο παλιό μου pc θα την παλέψει στο καινούριο σύστημα? https://www.skroutz.gr/s/2661210/Be-Quiet-System-Power-7-500W.html Αγορασμένο από το καλοκαίρι είναι αλλά δεν πίστευα πως θα πάρω τόσο γρηγορα νέο υπολογιστή, αν δεν, πάω στο 550W και πουλάω το be quiet!

Δημοσ.

Όχι απλά θα την παλέψει, θα το μασήσει το σύστημα σου και θα φτύσει και τα κουκούτσια, μια χαρά τροφοδοτικό έχεις!

• Like 1
Δημοσ.

Όχι απλά θα την παλέψει, θα το μασήσει το σύστημα σου και θα φτύσει και τα κουκούτσια, μια χαρά τροφοδοτικό έχεις!

χαχαχαχαχα μαμάτος!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...