Προς το περιεχόμενο

Thumbnail

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω καποια βιντεο στον υπολογιστη μου που εχουν σχεδον την ιδια εικονα και πρεπει να τα ανοιξω για να δω ποια ειναι.Πως μπορω να επιλεξω την εικονα που θα φαινεται?ξερει καποιος..

ευχαριστω.

Δημοσ.

Τι μορφή έχουν τα βίντεο; Είναι δικά σου από κινητό ή κάμερα ή είναι ταινίες/σειρές; Δε σε βολεύει να μετονομάσεις τα βίντεο;

Δημοσ.

Ειναι σε mp4 και λιγα σε avi.Οχι δεν βολευει γιατι ειναι πολλα και παλι θα ειναι προβλημα.Δεν υπαρχει τροπος?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τα mp4 μπορείς να τα φορτώσεις στο tagscanner και να προσθέσεις κατά βούληση ή μαζικά όποια εικόνα θέλεις (καρτέλα edit στο embbeded cover).

Για τα avi δεν ξέρω κάτι αλλά δες και το Icaros.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Προφανώς το tagscanner Είναι πρόγραμμα δεν το έχω αλλά θα το κατεβάσω.Θα ψάξω και μερικά βίντεο στο YouTube να με βοηθήσουν.

Δυστυχώς βίντεο δεν υπάρχει στο YouTube αλλά θα προσπαθήσω μόνος ελπίζω να τα καταφέρω

Δημοσ.

Ναι, πρόγραμμα είναι το tag, ενημέρωσα με λινκ το προηγούμενο post. Είναι αρκετά απλό και έχει και portable έκδοση αν δε θέλεις να κάνεις εγκατάσταση.

Στο παρακάτω screen είναι αυτό που σου λέεω.

ts6main.png

Δημοσ.

Ναι, πρόγραμμα είναι το tag, ενημέρωσα με λινκ το προηγούμενο post. Είναι αρκετά απλό και έχει και portable έκδοση αν δε θέλεις να κάνεις εγκατάσταση.

Στο παρακάτω screen είναι αυτό που σου λέεω.

ts6main.png

Σε ευχαριστώ πολύ μόλις πάω σπίτι γιατί είμαι στο γραφείο τώρα θα το δοκιμάσω.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ μόλις πάω σπίτι γιατί είμαι στο γραφείο τώρα θα το δοκιμάσω.

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ(ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ) ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...