Προς το περιεχόμενο

Asus mx25aq η dell u2515h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

4κ θα χρειαστβ και 1080 καρτα αρα +300 συν τα παραπανω 125 για την οθονη παρανεβαινει το μπατζετ.εχω γυρω στα 2000 και θελω και cpu mb ram gpu.

• Like 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Cpu fx8350

Gpu gtx 960 g1 gaming 4gb

Mb asrock 990fx extreme3

Ram 2x4 xyper x 1866mhz

Και θα παρω

Cpu 6600k

Mb gigabyte z170x gaming 5

Gpu gigabyte 1070 g1 gaming

Ram corsair 2x8 2666mhz

Δημοσ.

Τελικα παιδια θα ανεβασω τον πηχυ και θα παω για την asus rog swift 27" και θα ξεχασω να παρω οθονη για τα επομενα 5 χρονια.

Ελπίζω όχι την pg278q που είναι από μέτρια έως χάλια, ανάλογα τις απαιτήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτην ελεγα μαπα ειναι??για πες καμια αλλη τωρα που ανεβηκε το μπατζετ.θα προτιμουσα να ειναι g sync.

Ναι είναι. Η καλύτερη είναι αυτή.

https://geizhals.eu/viewsonic-xg2703-gs-a1504306.html?hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu

Και η φθηνότερη καλή αυτή.

https://geizhals.eu/aoc-agon-ag271qg-a1472102.html?hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu

Δημοσ.

Απο αυτο το site μπορω να αγορασω?ελλαδα δεν τις βρηκα πουθενα.

Ακυρο κατι σαν το σκρουτζ ειναι.ελπιζω καποιο απο ολα να στελνει Ελλαδα.

Δημοσ.

Αυτο με τα ΤΝ και τα IPS δεν το εχω καταλαβει.τι διαφορες εχουν και πιο ειναι καλυτερο τλκ?οσα αρθρα εχω διαβασει πιο πολυ με εχουν μπερδεψει.

Δημοσ.
IPS=τέλεια χρώματα- οπτική γωνια 178/178 καθαιρεί οριζόντια χωρίς να χαλάνε τα χρώματα

PLS=IPS samsung

Αυτο με τα ΤΝ και τα IPS δεν το εχω καταλαβει.τι διαφορες εχουν και πιο ειναι καλυτερο τλκ?οσα αρθρα εχω διαβασει πιο πολυ με εχουν μπερδεψει.

TN

TN (Twisted Nematic) is the most common technology and also the oldest. The main advantage is that it provides the shortest response times, making them good for gaming. In combination with LED back-lighting, TN monitors also offer high brightness and draw less power than competing technologies. Another important factor is that they are cheap to manufacture, resulting in low prices for end users.

The drawbacks to the technology is the color shifts that occur at wider viewing angles. There are large differences in quality between different products, but the lower-end ones will exhibit color shift even at moderate angle changes. A TN-based display can usually be identified through these color distortions when viewing the picture from above or from the sides.

IPS

The main advantages with IPS monitors is that the technology offer noticeably better color reproduction as well as much better viewing angles. The downside used to be a difficulty to emphasize blacks, which in turn meant problems with the contrast. IPS panels were also very expensive and slow in the beginning.

Now the manufacturers have started producing so-called Super-IPS (S-IPS) panels at reasonable prices. Response times have crept down considerably and the contrast is much better. In addition, color display and the options to calibrate the colors are superior to the other panel types. IPS panels keep colors constant, even in sharp angles.

Εχοντας κανει αρκετο καιρο ερευνα αγορας εχω καταληξει σε αυτες τις δυο οθονες.η χρηση που κανω ειναι κυριως gaming (rts,third person shooters και κανα fifa-nba.)και ταινιες-you tube.το συστημα μου ειναι 
Cpu amd fx8350
Mb asrock 990fx
Ram 2x4 xyperx 1866
Ειναι καλες οι επιλογες τις οθονης?ποια απο τις δυο ειναι καλυτερη?
Υπαρχει περιπτωση το συστημα να ανανεωθει με intel i5 6600k και gtx 1060 η 10

Εχοντας κανει αρκετο καιρο ερευνα αγορας εχω καταληξει σε αυτες τις δυο οθονες.η χρηση που κανω ειναι κυριως gaming (rts,third person shooters και κανα fifa-nba.)και ταινιες-you tube.το συστημα μου ειναι
Cpu amd fx8350
Mb asrock 990fx
Ram 2x4 xyperx 1866
Ειναι καλες οι επιλογες τις οθονης?ποια απο τις δυο ειναι καλυτερη?
Υπαρχει περιπτωση το συστημα να ανανεωθει με intel i5 6600k και gtx 1060 η 1070.

με το σύστημα που έχεις και εγώ παίζω σχεδόν τα ίδια
CSS GO- ΝΒΑ δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με IPS freesync G sync εγώ παίζω φιλε μου με APUκαι είναι όλα ok δεν έχω βάλει κανένα βάρη ακόμα παιχνίδι πέρα από το νβα k 16

εγώ πήρα την 23 άρα LG freesync IPS αλλα θέλω 27άρα

εάν νομίζεις ότι είσαι ok με 23 πάρτην είναι πολύ καλή τιμούλα τις 169 euro και ίσος λιγότερο να την βρείς
  • Moderators
Δημοσ.

Αν θέλεις απλά μεγαλύτερη σκέψου για κάποια ultrawide (είτε 29 που θα κερδίσεις σε πλάτος μόνο είτε 34 που είναι σε ύψος 27αρας αλλά πιο πλατιά)

Άμα έχεις κυρίως gaming και ταινίες ακόμα και οι φτηνές 34αρες με 2560*1080 ανάλυση θα σε καλύψουν και με το παραπάνω λλλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...