Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα, εχω παρει ενα καινουργιο λαπτοπ τοσιμπα απο τον Ιουλιο απο το πλαισιο στο Συνταγμα. Ειχε προβληματα απο την πρωτη μερα , το αντικατεστησαν εντος 14ημερων και βγηκε και το δευτερο προβληματικο. Το εστειλα πισω , εγινε επανεγκατασταση λογισμικου και συνεχιστηκαν τα προβληματα. Το εστειλα πισω και δεν με εξυπηρετουσαν πλεον . πηγα στην ιντεαλ και μου λεγανε οτι το λαπτοπ δεν ειναι στο σερβις εκει οτι εχει κλεισει η εταιρεια εδω και ενα χρονο. Πηρα τηλ παλι στο πλαισιο και επιμενανε οτι το εχουν παει στην ιντεαλ. Ξαναπηγα στην ιντεαλ και μου ειπαν οτι ειναι εκει το λαπτοπ και υπαρχουν 2τεχνικοι που συνεργαζονται με την τοσιμπα. Το πλαισιο μου ελεγε οτι το λαπτοπ ειχε παει για επισκευη και τις αλλες φορες στην ιντεαλ ενω ηταν αυτη η πρωτη φορα που πηγε στην εταιρεια. Η ιντεαλ μου ειπε οτι το πλαισιο τους ειπε οτι εχει γινει αντικατασταση σκληρου δισκου και οχι επανεγκατασταση λογισμικου. Δηλαδη και η ιντεαλ κ το πλαισιο με εξαπατησαν. Οταν ειπα στην ιντεαλ να μου δωσεο γραπτως ολα αυτα μου ειπαν οτι δεν μπορουν γιατι δεν μπορουν να τυπωσουν παραστικα επειδη η εταιρεια εκλεισε. Και μου ειπαν οτι θα ενημερωθω απο το πλαισιο για την πορεια του λαπτοπ. Τι πρεπει να κανω κατα την αποψη σας? Εχει φτασει οκτωβρης και λαπτοπ δεν εχω. Σκεφτομαι να προχωρησω σε καταγγελια για επιστροφη χρηματων γιατι δεν θελω παλι αντικατασταση απο αυτους τους λωποδυτες
Sheogorath Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μίλα με ΓΓΚ άμεσα. Και πολύ το καθυστέρησες. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Εγω απο το πλαισιο επαψα να ψωνιζω...η λεξη εγγυηση για αυτους δεν υπαρχει...αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη.
billiboo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 δηλαδη τι αλλο περιμενεις για να κανεις καταγγελια ? να σου πουνε να ας να .....?εισαι 3-4 μηνες χωρις το λαπτοπ που αγορασες (γτ εαν ειναι χαλασμενο στην ουσια ειναι σαν να μην το εχεις) και το σκεφταισε ακομη?
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Επειδη μου το αντικατεστησαν ηδη μια φορα και ηταν και το δευτερο χαλασμενο. Η ιντεαλ μου ειπε οτι μαλλον θα γινει αντικατασταση και θα πιστωθουν τα χρηματα στο λογαριασμο του πλαισιου για να παρω καποιο αλλο προιον. Σκεφτομαι να τους πω να μου δωσουν τα λεφτα μου πισω αλλιως να προχωρησω τοτε σε καταγγελια
aristos12 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 dell η lenovo μόνο (σύμφωνα μέ γνώμη φίλου τεχνικού υπολογιστών) οσον αφορά γιά σωστές αντιπροσωπείες αντιμετώπισης προβλημάτων μετά τήν αγορά στούς πελάτες 1
billiboo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Επειδη μου το αντικατεστησαν ηδη μια φορα και ηταν και το δευτερο χαλασμενο. Η ιντεαλ μου ειπε οτι μαλλον θα γινει αντικατασταση και θα πιστωθουν τα χρηματα στο λογαριασμο του πλαισιου για να παρω καποιο αλλο προιον. Σκεφτομαι να τους πω να μου δωσουν τα λεφτα μου πισω αλλιως να προχωρησω τοτε σε καταγγελια για μενα πρεπει να παρεις μια επισημη αππαντηση απο πλαισιο γτ στο κατω κατω απο κει το πηρες και εαν σου πουν δεν στα δινουμε τοτε κανε καταγγελια αμεσα.ομως μην τους αφησεις να σε τρεναρουν με δικαιολογιες του τυπου αυριο θα δουμαι και τωρα λυπει ο υπευθηνος κτλ.
NikosKallithea Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Εγω δεν καταλαβαίνω γιατι εμπλέκεται τα μαγαζια λιανικής οταν θέλετε να στείλετε για σερβις αυτο που αγοράσατε 1
billiboo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Εγω δεν καταλαβαίνω γιατι εμπλέκεται τα μαγαζια λιανικής οταν θέλετε να στείλετε για σερβις αυτο που αγοράσατε δλδ εαν αγορασω κατι εγω απο το πλαισιο και χαλασει εγω που πρεπει να το στειλω?
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Γιατι ο ενας πεταει το μπαλακι στον αλλον. Η ιντεαλ μου λεει μην ξαναρθεις εδω υπευθυνοι ειναι το πλαισιο και το πλαισιο μου λεει ειμαστε ο μεσαζοντας. Η ιντεαλ μου λεει θα σου δωσει το πλαισιο λαπτοπ αντικαταστασης να κανεις τη δουλεια σου καο το πλαισιο μου λεει δεν πηρες turbo x για να σου δωσουμε λαπτοπ αντικαταστασης και αφου η τοσιμπα συνεργαζεται με το γερμανο και την κοσμοτε ζητα απο αυτους λαπτοπ αντικαταστασης Το πλαισιο δεν Ειναι η πολιτικη του να δινει λαπτοπ αντικαταστασης δηλαδη παρα μονο αν ειναι turbo x. Αν χαλασει το στελνεις εκει που το πηρες κ αυτοι το στελνουν στην αντιπροσωπεια. Αλλα το πλαισιο κοροιδευει και το σκαλιζουν αυτοι το λαπτοπ και αποτι μου εχουν πει φτιαχνουν λαπτοπ απο αλλα χαλασμενα και μεταχειρισμενα. Ειμαι σιγουρη οτι τα ανακατασκευαζουν και τα πουλανε για καινουργια οπως και το δικο μου
pita_kontosouvli Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Εγω δεν καταλαβαίνω γιατι εμπλέκεται τα μαγαζια λιανικής οταν θέλετε να στείλετε για σερβις αυτο που αγοράσατε Γιατί πολύ απλά οι θεούληδες στην ιντεάλ (στο αυτοματοποιημένο μήνυμα που έχουν) αναφέρουν ότι πρέπει να το πας στον Γερμανό και απο εκεί θα το στείλουν σε εκείνους. δεν αναφέρουν βέβαια ότι χρεώνουν 40+ ευρώ τα μεταφορικά (ναι, για εντός εγγύηση (!) μιλάω)
billiboo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Γιατι ο ενας πεταει το μπαλακι στον αλλον. Η ιντεαλ μου λεει μην ξαναρθεις εδω υπευθυνοι ειναι το πλαισιο και το πλαισιο μου λεει ειμαστε ο μεσαζοντας. Η ιντεαλ μου λεει θα σου δωσει το πλαισιο λαπτοπ αντικαταστασης να κανεις τη δουλεια σου καο το πλαισιο μου λεει δεν πηρες turbo x για να σου δωσουμε λαπτοπ αντικαταστασης και αφου η τοσιμπα συνεργαζεται με το γερμανο και την κοσμοτε ζητα απο αυτους λαπτοπ αντικαταστασης Το πλαισιο δεν Ειναι η πολιτικη του να δινει λαπτοπ αντικαταστασης δηλαδη παρα μονο αν ειναι turbo x. Αν χαλασει το στελνεις εκει που το πηρες κ αυτοι το στελνουν στην αντιπροσωπεια. Αλλα το πλαισιο κοροιδευει και το σκαλιζουν αυτοι το λαπτοπ και αποτι μου εχουν πει φτιαχνουν λαπτοπ απο αλλα χαλασμενα και μεταχειρισμενα. Ειμαι σιγουρη οτι τα ανακατασκευαζουν και τα πουλανε για καινουργια οπως και το δικο μου εμενα αποψη μου ειναι οτι το πλαισιο εχει την ευθηνη αφου στο κατω κατω απο αυτο το πηρες, εμενα ας πουμε ειχα παρει μια τσαντα eastpak απο το e-shop η οποια ηρθε με ενα σκισιμο στο πλαι περιπου 5 cm και φενοταν να το εχουν κολησει με κολα-ζεσταμα.οταν το πηγα πισω μετα απο 2 μερες μου ελεγαν οτι πρεπει να απαντησει η αντιπροσοπεια για το εαν θα το αντικαταστησει ενω εγω ελεγα δεν με νοιαζει απο εσας το πηρα η τα λεφτα η αντικατασταση.(τελικα το αντικατεστησαν). γενικος εκει που θελω να καταληξω ειναι να μην ψαρονουμε οταν οι εταιριες πετανε το μπαλακι η μια στην αλλη 2
NikosKallithea Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 δλδ εαν αγορασω κατι εγω απο το πλαισιο και χαλασει εγω που πρεπει να το στειλω? Βλεπεις τι μαρκα ειναι και αναζητας το σερβις της εταιρείας σου, στην καλύτερη, αν εισαι τυχερός και το πας στο κατάστημα λιανικης ειναι να στο στειλουν αυτοι στο αντίστοιχο σερβις. Υπάρχει και τα χειρότερο σεναριο, δηλαδη να το ανοίξουν αυτοι και να αρχίσουν τα μαθήματα συναρμολόγησης αποσυναρμολόγησης http://www.toshiba-greece.com/generic/contact/
billiboo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 . Υπάρχει και τα χειρότερο σεναριο, δηλαδη να το ανοίξουν αυτοι και να αρχίσουν τα μαθήματα συναρμολόγησης αποσυναρμολόγησης κρυος ιδρωτας στην σκεψη και μονο....(και βγαινει λεει ο μαστορας με το φραπε και λεει ''ενα ρεκτιφιε θελει και θα ειναι σαν καινουργιο'')
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μην ανησυχειτε δεν απαντανε σε αυτα τα τηλεφωνα του λινκ , ειναι τηλεφωνητης. η ιντεαλ εχει αλλα τηλεφωνα που μου τα εδωσε ενας απο το πλαισιο και οταν τους πηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι δεν επρεπε να μου δωσει το πλαισιο τον συγκεκριμενο αριθμο. Η ιδια η ιντεαλ μου ειπε μην στειλεις το λαπτοπ σε εμας στειλτο εκει που το πηρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα