DTsuras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Εχω cyta αυτη την στιγμη πληρωνω 22 ευρω τον μηνα. Ειμαι πολυ ευχαριστιμενος απο την γραμη, πολυ σπανια θα μου κανει θεματα οποτε ειμαι κομπλε. Αυτο το πακετα που εχω μου δινει: 1)Απεριοριστο σταθερο 2)3 ωρες προς κινητα 3)Εως 24Mbps Η Wind μου δινει: 1)Απεριοριστο σταθερο 2)10 ωρες προς κινητα 3)Εως 24Mbps 4)2 ωρες προς ολους(απο κινητο) 5)1GB δωρο καθε μηνα. Κυριος μου ενδιαφερομαι για τα 2 τελευταια διοτι δεν μιλαω πολυ στο κινητο ετσι ωστε να ξοδευω πολλα λεπτα + Θελω κυριος 3g/4g για να ειμαι viber/skype/facebook/internet surfing οποτε θελω απο το κινητο. Οποτε ειμαι παραπολυ καλο deal.Ειναι μονο στα ~20,50 και θα γλυτωνω καθε μηνα τα 5 ευρω που εβαζα στην καρτα του κινητου για 1000 λεπτα τα οποια δεν αξιοποιουσα. Ο μονος λογος που δεν προχωραω ειναι διοτι φοβαμαι μη μου κανει θεματα η γραμμη και αν θα ειναι αξιοποιστη και ομαλη σαν της cytas. ps:Επεισης μου ειπε οτι μονο η cyta δεν χρησιμοποιεί της καλοδιοσις του OTE και γιαυτο εχω "ραδιενεργια" και οποτε μου κλεινουν το Internet μεσω χωρις σταθερο. Εσεις τι λετε? δωστε μου τα φωτα σας xD
Sheogorath Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 ...η cyta δεν χρησιμοποιεί της καλοδιοσις του OTE... Eίναι απλά Voip που είναι καλύτερο απο θέμα ποιότητας BW κτλ. Άσε που σιγά σιγά έτσι θα γίνουν όλες. Ακόμα και ο ΟΤΕ σταδιακά αυτό εφαρμόζει. Άσε που μέχρι το 2017 όλα θα είναι μέσω Voip. Μέγα ψέμα. Η wind πουλάει πολλές παπατζές, όπως πχ "έχεις ραδιενέργεια με την cyta" και μακράν την χειρότερη εξυπηρέτηση πελατών, ενώ έχουν και την πιο επιθετική διαφημιστική πολιτική σε εταιρία του κλάδου τους. Προσωπικά, μακριά. 2
billiboo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 αν δεν κανω λαθος υπαρχει ελαχιστη διαρκεια κλησης στα 3',δλδ και 10 δευτερα να μιλησεις σου κραταει 3 απο τα δωρεαν και μετα απο τα 3 αρχιζει να χρεωνει με το δευτερολεπτο
chipakos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μείνε εκεί που είσαι με 1000. Η Wind-Tellas φίλε θέλει μεγάλη προσοχή.........
ProponitisTouKanape Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Εχω cyta αυτη την στιγμη πληρωνω 22 ευρω τον μηνα. Ειμαι πολυ ευχαριστιμενος απο την γραμη, πολυ σπανια θα μου κανει θεματα οποτε ειμαι κομπλε. Αυτο το πακετα που εχω μου δινει: 1)Απεριοριστο σταθερο 2)3 ωρες προς κινητα 3)Εως 24Mbps Η Wind μου δινει: 1)Απεριοριστο σταθερο 2)10 ωρες προς κινητα 3)Εως 24Mbps 4)2 ωρες προς ολους(απο κινητο) 5)1GB δωρο καθε μηνα. Κυριος μου ενδιαφερομαι για τα 2 τελευταια διοτι δεν μιλαω πολυ στο κινητο ετσι ωστε να ξοδευω πολλα λεπτα + Θελω κυριος 3g/4g για να ειμαι viber/skype/facebook/internet surfing οποτε θελω απο το κινητο. Οποτε ειμαι παραπολυ καλο deal.Ειναι μονο στα ~20,50 και θα γλυτωνω καθε μηνα τα 5 ευρω που εβαζα στην καρτα του κινητου για 1000 λεπτα τα οποια δεν αξιοποιουσα. Ο μονος λογος που δεν προχωραω ειναι διοτι φοβαμαι μη μου κανει θεματα η γραμμη και αν θα ειναι αξιοποιστη και ομαλη σαν της cytas. ps:Επεισης μου ειπε οτι μονο η cyta δεν χρησιμοποιεί της καλοδιοσις του OTE και γιαυτο εχω "ραδιενεργια" και οποτε μου κλεινουν το Internet μεσω χωρις σταθερο. Εσεις τι λετε? δωστε μου τα φωτα σας xD Οσοι φιλοι ειχαν Wind αλλαξαν τουλαχιστον μια φορα μοντεμ και παντα γκρινιαζαν με την ποιοτητα. Αλλα δεν την εχω δοκιμασει προσωπικα...
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 4 μήνες στο ίδιο πρόγραμμα. απολύτως κανένα παράπονο !!!! (μέχρι αυτή την στιγμή)
panoc Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Και εγω 4+ χρονια με 3 γραμμες Wind -οι 2 vdsl- δεν ειχα/εχω καποιο προβλημα.
panos- Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μείνε εκεί που είσαι με 1000. Η Wind-Tellas φίλε θέλει μεγάλη προσοχή......... Ε ρε κόλλημα με την ΤΕΛΛΑΣ. Εξελισσόμαστε αλλάζουμε ονόματα γινόμαστε καλύτεροι ενημερωνόμαστε. Αλλά παρόλα αυτά ποστευουμε πως επειδή μια εταιρία στην ακύρωση φορητότητας λέει το παλιό όνομα και πριν 10 χρόνια έδινε USB Modem είναι κακή.
redmanftw Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Κάτσε εκεί που είσαι μια χαρά πακέτο έχεις
chipakos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Ε ρε κόλλημα με την ΤΕΛΛΑΣ. Εξελισσόμαστε αλλάζουμε ονόματα γινόμαστε καλύτεροι ενημερωνόμαστε. Αλλά παρόλα αυτά ποστευουμε πως επειδή μια εταιρία στην ακύρωση φορητότητας λέει το παλιό όνομα και πριν 10 χρόνια έδινε USB Modem είναι κακή. Ενημερωθήκαμε φίλε μου από τον ΟΤΕ ότι το όνομα του παρόχου είναι Wind-Tellas.Τι δεν καταλαβαίνεις??Οταν αλλάξουν όνομα θα το μάθουμε.Ακόμα δεν άλλαξε ο Μανωλιός ούτε το σακάκι του το φόρεσε αλλιώς. Πάντως εγώ με την καταγγελία που έκανα στην Tellas πριν από 2 μήνες περίπου δικαιώθηκα και έγινε υπαναχώρηση συμβολαίου και πίστωση όλου του λογαριασμού,συμπεριλαμβανομένου και του τέλους αποσύνδεσης. Ολα γίνονται αρκεί το μυαλό μας να τα χωράει,γιατί αν είμαστε στενόμυαλοι φίλε μου δεν θα βρίσκουμε άκρη ποτέ.
l337 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δεν υπάρχει tellas, υπάρχει wind.Δεν υπάρχει hol, υπάρχει vodafone.Δεν υπάρχει οτε, υπάρχει cosmote (όσον αφορά το branding) Ξεκολλάτε μερικοί. 2
ikaruga24 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μακριά από wind, όλα είναι καλά μέχρι να σου παρουσιαστεί πρόβλημα. Εκεί θα καταλάβεις πολλά αλλά δεν προτείνω να περιμένεις να περάσεις τέτοια ταλαιπωρία. 1
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μακριά από wind, όλα είναι καλά μέχρι να σου παρουσιαστεί πρόβλημα. Εκεί θα καταλάβεις πολλά αλλά δεν προτείνω να περιμένεις να περάσεις τέτοια ταλαιπωρία. έχω wind στην εταρία μου εδώ και 1 χρόνο. ένα πρόβλημα που είχαμε με την ISDN και το MSN νούμερο λύθηκε άμεσα χώρις ταλαιπωρία. Μάλιστα μετά απο λίγες μέρες απο την αποκατασταση του προβλήματος με πήραν τηλέφωνο πίσω για να με ρωτήσουν αν όλα είναι μια χαρά. Ακόμα και σήμερα είναι όλα τέλεια. Στο σπίτι είχα forthnet για 10 χρόνια+. Κανένα παράπονο, πότε δεν χρειάστηκε να τους πάρω τηλέφωνο. όλα ήταν υποδειγματικά. Μεταφέρθηκα στην Wind στο γνωστό πρόγραμμα. Στην αρχή είχα ενα πρόβλημα με το dsl που έπεφτε. Στην εξυπηρέτηση πελατών η αναμονή ήταν ελάχιστη και η εξυπηρέτιση άμεση. Τελικά το πρόβλημα ήταν δικό μου γιατι είχα κόψει ενα καλώδιο απο λάθος μου. Αυτό το μακριά απο την Χ Ψ Ω εταιρία που γράφει ο καθένας είναι μόνο απο προσωπικά βιώματα του καθενός και όχι ο κανόνας. Σε μερικούς όλες οι εταιρίες είναι άψογες και σε μερικούς όλες οι εταιρίες είναι χάλια. Ψυχραιμία χρειάζεται και υπομονή και όλα λύνονται. Ίσως με λίγο κράξιμο παραπάνω.
teo20net Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δεν διάβασα κάν τις απαντήσεις κάτω απο αυτή: Η wind πουλάει πολλές παπατζές, όπως πχ "έχεις ραδιενέργεια με την cyta" και μακράν την χειρότερη εξυπηρέτηση πελατών, ενώ έχουν και την πιο επιθετική διαφημιστική πολιτική σε εταιρία του κλάδου τους. Προσωπικά, μακριά. ...γιατί πραγματικά ο Sheo τα λέει όλα. Ό,τι μα ό,τι και να σου δίνει η Wind, για εμένα μακρυά. Αν "κάτσουν" όλα καλά απο την πρώτη μέρα, μέλι γάλα. Οποτεδήποτε όμως έχεις πρόβλημα, μικρό ή μεγάλο, καταλήγεις σε δικηγόρο γιατί είναι μονόδρομος απέναντι στην αντιμετώπισή τους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα