PROZACTv Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους..αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τα widnows 10 pro.Όπως θα δείτε και στης εικόνες ποιο κάτω ο σκληρός δίσκος για δικούς τους λόγους βαράει κόκκινα χωρίς να ζορίζετε από κάτι...η εικόνες ποιο κάτω το μόνο που τρέχει είναι το Google Chrome...δεν ξέρω τι να κάνω έχω ψάξει στο youtube έχω κάνει 2-3 πραγματάκια αλλά δεν βλέπω όμως καμία βελτιώσει...ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Disk Name: Seagate ST31000524ASDisk Specs Link: http://bit.ly/2e3hBnc
gazp Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Κλασσικη σαπιλα μετα απο Update των 10...Το ειχα παθει και εγω και στα 2 πισι μου. Θα κανεις τα παρακατω: Εναρξη-> Ρυθμισεις-> Συστημα -> Ειδοποιησεις και ενεργειες και εκει θα απενεργοποιησεις ολες τις ειδοποιησεις. Μετα, θα πατησεις το κουμπι των windows + R ( η θα πας στο search κατω αριστερα) και θα γραψεις "services.msc" (χωρις τα " ) και θα πατησεις enter. Θα ανοιξουν οι υπηρεσιες των Windows. Ψαχνεις τις 2 παρακατω: 1)Windows Search και 2) Superfetch Και για τις 2 θα κανεις το ιδιο: δεξι κλικ -> ιδιοτητες και αφου τις κανεις διακοπη, μετα στον τυπο εκκινησης επιλεγεις να ειναι απενεργοποιημενες. Μολις τα κανεις αυτα, ενα reboot και λογικα θα εισαι στα νορμαλ επιπεδα σε χρηση δισκου ξανα. 1
thepoint Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Το Superfetch να είναι ενεργοποιημένο τι είναι αυτά που γράφεις που το διάβασες; Βελτιώνει την ταχύτητα του συστήματος και το toolkit του ssd το θέλει να είναι ενεργοποιημένο. Το άλλο το windows search αν δεν το επιθυμεί μπορεί να το κλείσει αλλά δεν είναι λόγος για τέτοια χρήση του δίσκου. Κάτι άλλο φταίει.
gazp Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Το Superfetch να είναι ενεργοποιημένο τι είναι αυτά που γράφεις που το διάβασες; Βελτιώνει την ταχύτητα του συστήματος και το toolkit του ssd το θέλει να είναι ενεργοποιημένο. Το άλλο το windows search αν δεν το επιθυμεί μπορεί να το κλείσει αλλά δεν είναι λόγος για τέτοια χρήση του δίσκου. Κάτι άλλο φταίει. Αν θυμαμαι καλα ηταν λυση που εδινε η μαμα ms. Και αν δεις σε παρα πολλα φορα επισης προτεινουν το ιδιο, δε το εβγαλα απ το στομαχι μου
alexisnik19911 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 καλα παλι υπαρχει το θεμα με το Superfetch?? λοοοολ ειχε σοβαρα προβληματα στην πρωτη του εκδοση με την κυκλοφορια των Vista στα 7 το εφτιαξαν και το βελτιωσαν. τωρα το ''χαλασαν'' παλι στα 10 με το anniversary update?? χμ.περιεργο ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα