Προς το περιεχόμενο

Skyrim - The Mod Project [TMP] v4.8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tα αρχεια ειναι διαθεσιμα παλι, (παντα για χειροκινητη εγκατασταση) οποιος ενδιαφερεται να μου στειλει pm.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, panoc είπε

Tα αρχεια ειναι διαθεσιμα παλι, (παντα για χειροκινητη εγκατασταση) οποιος ενδιαφερεται να μου στειλει pm.

να τα κάνουμε torrent?

Δημοσ.
17 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

να τα κάνουμε torrent?

Mπα δεν εχει νοημα απο τη στιγμη που ανεβηκαν συν οτι στο torrent δε μπορω να προσθετω αλλαγες.
Τα αρχεια που ανεβασα τωρα, εχουν πολλες και σχετικα μεγαλες διαφορες απο τη τελευταια εκδοση που ειχα ανεβασει 1,5 χρονο πριν.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/3/2019 στις 5:13 ΜΜ, panoc είπε

Mπα δεν εχει νοημα απο τη στιγμη που ανεβηκαν συν οτι στο torrent δε μπορω να προσθετω αλλαγες.
Τα αρχεια που ανεβασα τωρα, εχουν πολλες και σχετικα μεγαλες διαφορες απο τη τελευταια εκδοση που ειχα ανεβασει 1,5 χρονο πριν.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται βρήκα στο αρχείο μου την έκδοση 4.8.2, την ανέβασα στο Gdrive.

Panoc, αν σε βολεύει να δουλέψεις έτσι, μπορώ να σου δώσω edit permissions.

Edit: αφαίρεσα το link, καθότι η έκδοση είναι παρωχημένη.

Επεξ/σία από jardan
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, jardan είπε

Αν κάποιος ενδιαφέρεται βρήκα στο αρχείο μου την έκδοση 4.8.2, την ανέβασα στο Gdrive.

https://drive.google.com/drive/folders/11vVKJytEO7_tnbCLLrvQIpKilVO_ZQa6?usp=sharing

Panoc, αν σε βολεύει να δουλέψεις έτσι, μπορώ να σου δώσω edit permissions.

Eχουν αλλαξει πολλα απο εκεινη την εκδοση, νασικα ειναι obsolete, τα αρχεια τα εχω και εγω, τις τελευταιες αλλαγες τις εχω ηδη ανεβασει σε drive.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, panoc είπε

Eχουν αλλαξει πολλα απο εκεινη την εκδοση, νασικα ειναι obsolete, τα αρχεια τα εχω και εγω, τις τελευταιες αλλαγες τις εχω ηδη ανεβασει σε drive.

Κανένα πρόβλημα, μπορώ να το κατεβάσω. γιατί όμως δεν δίνεις το καινούριο Link?

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, jardan είπε

Κανένα πρόβλημα, μπορώ να το κατεβάσω. γιατί όμως δεν δίνεις το καινούριο Link?

Μα εγραψα πιο πανω :

Στις 4/3/2019 στις 7:53 ΜΜ, panoc είπε

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ntinos19 είπε

Ξέρουμε τις απαιτήσεις που θέλουν τα mod ? Το βασικό παιχνίδι το παίζω στα μέγιστα.

Υψηλα χρονισμενο i5 ή μεγαλυτερο, 8GB RAM, GTX 1060,  80GB χωρο σε SSD.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ntinos19 είπε

Ο ssd είναι απαραίτητος? Με την 260χ φαντάζομαι δεν πάω πουθενά...

ο SSD μειωνει δραματικα το χρονο φορτωματος απο τα saves και τα lag spiκes εν ωρα παιχνιδιου καθως κινησαι και αλλαζεις cells.

Δεν ειναι μονο η 260Χ ειναι και ο 750Κ που απλα δε θα τη παλευσει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ntinos19 είπε

Ναι σόρρυ. Έχω τον 1600 ryzen 5 και 16gb ram. Απλά δεν το ενημέρωσα

Όσον αφορα το r yzen ισχυει οτι και για τους i5/i7 πρεπει να εχει ρολογια, ιδανικα πανω απο 4GHz, αλλά η 260x ειναι no go.

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...