Προς το περιεχόμενο

Skyrim - The Mod Project [TMP] v4.8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

μήπως τυχών έχουν ανέβει τα αρχεία στο drive ή κάπου αλλού να μπορέσουμε οι φανατικοί να τα κατεβάσουμε;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.
8 ώρες πριν, tsfanis είπε

Καλησπέρα, 

μήπως τυχών έχουν ανέβει τα αρχεία στο drive ή κάπου αλλού να μπορέσουμε οι φανατικοί να τα κατεβάσουμε;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Eαν σε ενδιαφερει χειροκινητη εγκατασταση καθως εχω μονο τα loose files και μπορεις να κατεβασεις από easybytez hoster, πες μου να τα ανεβασω εκει. Θα παρει λιγο χρονο καθως ειναι αρκετα GB ομως.
Δυστυχως η συνδρομη που ειχα στο google drive τελειωσε και εχω παλι μολις 15GB χωρο εκει με ελευθερα λιγοτερα απο 8GB oποτε δε χωρανε...

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα!

Όταν λες χειροκίνητη εγκατάσταση εννοείς να περάσω με τον κλασσικό τρόπο (copy - paste) τα αρχεία στον αντίστοιχο φάκελο εγκατάστασης του Skyrim και τον αντίστοιχο φάκελο ''στα εγγραφά μου'' όπως κάναμε πριν τα installer  ;  😄

Φυσικά αν δε σου κάνει κόπο ανέβασέ τα όπου μπορείς..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Federacion είπε

Ανέβασε https://mega.nz έχει μεγάλο δωρεάν.

οχι, θελει client και το δωρεαν εχει περιορισμους, και επισης απλα δε το εμπιστευομαι.

37 λεπτά πριν, tsfanis είπε

Καλημέρα!

Όταν λες χειροκίνητη εγκατάσταση εννοείς να περάσω με τον κλασσικό τρόπο (copy - paste) τα αρχεία στον αντίστοιχο φάκελο εγκατάστασης του Skyrim και τον αντίστοιχο φάκελο ''στα εγγραφά μου'' όπως κάναμε πριν τα installer  ;  😄

Αυτο ακριβως εννοω.

Αναφορά σε κείμενο

Φυσικά αν δε σου κάνει κόπο ανέβασέ τα όπου μπορείς..

Κοπο δε μου κανει, απλα θα παρει χρονο γιατι θα ανεβαινει μονο βραδυ.

Το που να το ανεβασω ειναι μια καλη ιστορια. Χρειαζομαι πειρπου 27GB ελευθερο χωρο.
Στο easybytez εχω λογαριασμο και εχει και ftp απλα ειναι μανουρα για τους free χρηστες να κατεβασουν (περιορισμος σε ταχυτητα και ογκο). Mega ειναι ενα αστειο, οσες φορες το δοκιμασα τοσες φορες απογοητευτικα, μια ο client κολαγε, μια δεν ανεβαζε, μια ανεβαζε μισα, μια corrupted, και επισης για κατεβασμα τοσο μεγαλου ογκου ειναι μανουρα για τους free users.
Καλη λυση ηταν το drive αλλα δεν εχω χωρο. Θα μπορουσα να κανω νεους λογαριασμους ωστε να μοιρασω τον ογκο, εαν δεν εχετε προβλημα και εχετε συνδρομη με easybytez πειτε μου να το κανω εκει διαφορετικα θα το κοιταξω για drive και θα ενημερωσω.

Επεξ/σία από panoc
Δημοσ.

Κακώς δεν το εμπιστεύεσαι κυρ Πάνο. Το δουλεύω χρόνια για διάφορα projects μου..
Δεν χρειάζεται client,στην σελίδα του κάνεις την δλεια όλη!

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Κακώς δεν το εμπιστεύεσαι κυρ Πάνο. Το δουλεύω χρόνια για διάφορα projects μου..

Ok θα του δωσω παλι μια ευκαιρια...

Δημοσ.

Πάντως, για easybytez, το κόστος είναι χαμηλό για να αγοράσει κάποιος μια μηνιαία συνδρομή σε μια υπηρεσία που υποστηρίζει και να κάνει τη δουλειά του. 10 - 15 δολλάρια από μια γρήγορη ματιά που έριξα.

• Like 1
Δημοσ.

Στο mega.nz μπορει καποιος free user (εστω registered) να κατεβασει μονοκοπανια 25-30GB ?

Πριν 2 χρονια σιγουρα δε μπορουσε, του εβγαζε τον αδοξαστο...

4 λεπτά πριν, Tobajara είπε

Πάντως, για easybytez, το κόστος είναι χαμηλό για να αγοράσει κάποιος μια μηνιαία συνδρομή σε μια υπηρεσία που υποστηρίζει και να κάνει τη δουλειά του. 10 - 15 δολλάρια από μια γρήγορη ματιά που έριξα.

Σιγουρα για καποιον που το χρησιμοποιει δεν ειναι θεμα, αλλα να δωσει καποιος 10Ε για να κατεβασει μονο το mod ειναι λιγο καπως, ετσι μου φαινεται εμενα τουλαχιστο.

Δημοσ.

Σίγουρα δεν κάνουμε κουμάντο στην τσέπη κανενός, αλλά για κάτι που 1) δεν το ξαναβρίσκεις 2) είναι μεγάλο σε όγκο οπότε θα σου βγάλει το λάδι να το κατεβάσεις free και 3) τα πληρώνεις μια φορά, κατά τη γνώμη μου τα δίνεις. Στο κάτω κάτω αυτό το μήνα έχει γενική πρόσβαση σε γρήγορο και ποιοτικό filesharing οπότε δεν πάει "χαμένο". Χρησιμοποιούσα rapidshare τις παλιές καλές εποχές και ήταν τα χρήματα πιάσανε τόπο, ακόμα και αν δεν κατέβαζα τον τεράστιο όγκο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

2 ώρες πριν, panoc είπε

Ok θα του δωσω παλι μια ευκαιρια...

Kαι τελικα ηταν οπως το περιμενα, κακιστο για free users.

μου εκοψε το upload στη μεση και ψαχνοντας βρηκα αυτο. https://www.cloudstorageoptions.com/mega/

Οποτε απορριπτεται για μία ακομα φορά.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, panoc είπε

Kαι τελικα ηταν οπως το περιμενα, κακιστο για free users.

μου εκοψε το upload στη μεση και ψαχνοντας βρηκα αυτο. https://www.cloudstorageoptions.com/mega/

Οποτε απορριπτεται για μία ακομα φορά.

Αλήθεια;😮
Εγώ 1gb άντε 1.5gb αρχεία ανεβάζω και μου τα πάει σφαίρα upload.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Αλήθεια;😮
Εγώ 1gb άντε 1.5gb αρχεία ανεβάζω και μου τα πάει σφαίρα upload.

Aληθεια, με εκοψε καπου στο 1/3 του 2ου αρχειου, και θα πρεπει να περιμενω μερικες ωρες για να συνεχισω. Τα ιδια εκανε και παλια. Ειπαμε να βαζεις περιορισμους στο download, το νοιωθω, αλλα στο upload? ΟΕΟ? Μαυρο παλι 😛

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, tsfanis είπε

Καλησπέρα και πάλι,

Οπότε τι λέτε να κάνουμε; 

Θα τα ανεβασω σε drive.
Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει pm να του στειλω τα λινκ οταν θα ειναι ετοιμα.
Μιλαμε παντα για loose files για χειροκινητη εγκατασταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...