panoc Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 6 ώρες πριν, kyrsoronas είπε Γρήγορη ερώτηση : To Skyrim Special Edition, περιέχει όλα τα DLC. δοκίμασα να εγκαταστήσω και να τρέξω το mod project εκεί αλλά, dildos!.....όταν πήγα να το τρέξω έβγαλε ένα μύνημα σε κονσόλα που έλεγε "update to the latest version of skyrim". το Skyrim είναι κατεβασμένο από το steam με τις τελευτσίες ενημερώσεις. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό ; τι διαφορά έχει απο την Legendary edition ; μιας και για να τρέξει το skyrim με τα mods απλά χρειάζεται όλα τα DLC? (εκτός και αν κάνω λάθος σε κάτι) Οπως ειπαν τα παιδια παραπανω, σε λαθος εκδοση περασες το mod. Το ΤΜΡ ειναι για το παλιο καλο Skyrim, όχι για το SE. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZethGaming Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Ευχαριστούμε πάρα πολύ. Φοβερή Δουλειά με πάρα πολύ Μεράκι... Το Έχω Κατεβάσει αλλά the installer ζητάει password... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, ZethGaming είπε Ευχαριστούμε πάρα πολύ. Φοβερή Δουλειά με πάρα πολύ Μεράκι... Το Έχω Κατεβάσει αλλά the installer ζητάει password... Στειλε pm στον Πανο. Θα στο στειλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 ΕΙΝΑΙ το καλύτερο mod(s) που μπορεί να βάλει κάποιος. Πρόσφατα μετακόμισα από την special edition στην oldrim και το πέρασα πάνω..άλλο παιχνίδι πραγματικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Πανο, θα παιχτει κανενα update στο pack? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, Balantakos είπε Πανο, θα παιχτει κανενα update στο pack? Εχω ηδη κανει καποιες διορθωσεις σε αρκετα σημεια / αλλαγες εδω και αρκετο καιρο, αλλά λογω υποχρεωσεων δεν εχω βρει το χρονο και το κουραγιο να ξαναφτιαξω installer... καποια στιγμη θα το κανω, αλλα δε μπορω να πω ποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, panoc είπε Εχω ηδη κανει καποιες διορθωσεις σε αρκετα σημεια / αλλαγες εδω και αρκετο καιρο, αλλά λογω υποχρεωσεων δεν εχω βρει το χρονο και το κουραγιο να ξαναφτιαξω installer... καποια στιγμη θα το κανω, αλλα δε μπορω να πω ποτε. Ναι μωρε ενταξει, σιγα ....λογικα εχουν βγει και μπολικα updates στα υπαρχων mods που εχεις βαλει, για αυτο αναρωτιομουν. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από Balantakos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Balantakos είπε Ναι μωρε ενταξει, σιγα ....λογικα εχουν βγει και μπολικα updates στα υπαρχων mods που εχεις βαλει, για αυτο αναρωτιομουν. Σαν γενικη παρατηρηση σε αυτο που ειπες γιατι ειχα μια παρομοια συζητηση τις προαλλες, το οτι βγαινουν updates δεν ειναι απαραιτητο να τα περασεις, ειδικα οταν η εγκατασταση ξεπερασει εναν αριθμο απο mods τα οποια για να δουλεψουν χρειαζονται patches μεταξυ τους (επισημα ή οχι). ΠΧ. εχεις το Cot5 και το true storms ας τα πουμε Α1 mod και το B1 mod, το B1 εχει patch για το Α1 με ημερομηνια patch πχ 1/3/18, αυτο σημαινει οτι το patch θα δουλευει σωστα για τη τελευταια εκδοση του A1 που βγηκε πριν την 1/3/18, ετκος και εαν ο δημιουργος του αναφερει αλλιως. Εαν αναβαθμισουμε το Α1 σε εκδοση πχ 10/3/18 ειναι πολυ πιθανο το patch του B1 να δουευει μερικως ή και καθολου, μπορει και να δουλευει μια χαρα αναλογα τι αλλαγες εχουν γινει στο Α1-10-3-18. Προσθεσε τωρα στο παραπανω συσχετισμο οτι πολλα mods εχουν patches για επισης πολλα mods, πχ το Γ1 εχει patces για το Α1 και το Β1, και το Δ1 εχει patches για τα Β1 και Γ1. Αρα σε καθε αναβαθμιση καποιου mod πρεπει να σιγουρευτεις οτι δε σπαει το compatibility με την υπαρχουσα εγκατασταση. Πηγαινοντας ακομα παρακατω εφοσον εβαλες το Δ1 πρεπει να περασεις και patch του Α1 για αυτο το οποιο δεν ειναι συμβατο ομως τα patches toy B1-1-3-18 που λεγαμε πιο πανω... αρα θα πρεπει να ανοιξεις tesedit να δεις τα conflict να αποφασισεις που υα δωσεις προτεραιοτητα, να ανοιξεις το ck εαν χρειαζεται να κανεις deecomplie τα bsa και τα script εαν χρειαζεται και να φτιαξεις νεο patch το οποιο αφορα καθαρα μονο τις συγκεκριμενες εκδοσεις που εχεις.... Εαν αναβαθμιστει πρεπει να ξανακανεις τη διαδικασια απο την αρχη, και θελει χρονο, πολυ χρονο και οχι παντα σιγουρα αποτελεσματα. Τωρα βαλε στη σκεψη οτι οι παραπανω διαδικασια γινεται για 450+ mods... Νταξ δεν ειναι ολα μεταηξυ τους ετσι, καμια 80αρια ειναι, που σημαινει (κοιτωντας χορντικα τους φακελους που φτιαχνω) περιπου 110 custom patches. Ομως επειδη το skyrim (oldrim η se) δεν υποστηριζει loading 450mods παρα μονο 254, αυτο σημαινει οτι τα 450 mods μαζι με τα patches τους συγχωνευτικαν χειροκινητα σε 253, για την ακριβεια σε περιπου 200κατι κξαι τα υπολοιπα ειναι τα συγχωνεμενα (σε περιπου 40) 110 custom patches. Το να συγχωνευσεις mods ομως μπορει να ειναι κατι εξαιρετικα ευκολο εως παλουκι. Σε απλε ακταστασεις απλα τα συγχωνευεις σε 5 λεπτα και τελος, αυτοαμτα.Αλλα εαν υπαρχουν patches που τα συνοδευουν ή υπαρχουν patches για αλλα Mods προς τα προς συγχνωευση mods τοτε θα πρεπει χειροκινητα να δηλωσεις μια μια τις αναφορες στο tesedit προς το καινουριο αρχειο και να τις τεσταρεις μια μια... βδομαδες θελει αυτο... Σε αυτο προσθεσε και τα παραπανω που λεγαμε για τις εξαρτησεις των patches και βγαινει ενα γλυκο μουρλια. Αυτος ειναι ο λογος -περα της ram- που μπορει να κρασαρει το tmp. Καπου υπαρχει ενα conflict που μου εχει ξεφυγει (οχι ενα, παραπανω αλλα τεσπα). Στα διαταυτα, στηνεις το παιχνιδι σου οπως το θες γιατι απαξ και περασεις ενα σημειο γινεται τοσο πολυπλοκο που απλα χανεις τη μπαλα εαν δε θες να αφιερωσεις χρονο. Εκτος και παιζεις με 10-20 scripted mods (τα παραπανω δεν αφουν κατα βαση τα mesh/texture mods με καποιες εξαιρεσεις φυσικα, αλλα αυτα που χρειαζονται esp αρχειο για να δουλεψουν), τοτε θελει προσοχη στο τι αναβαθμιζεις και πως. ΥΓ, νομιζω οτι φτανει για να σκεπαστειτε το σεντονι ΥΓ2 δε παιρνεις γραμμη τι οργανωγραμμα εχω σε χαρτι για να διατηρω τα παραπανω... μιλαμε για σελιδες Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από panoc 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Το donate button πού είναι; Γιατί δε το πας στο nexus mods να σε κάνουν θεό;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john341 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα, το link για το google docs στην αρχική σελίδα δεν δουλεύει. Μπορεις να το φτιάξεις? Και στείλε μου με pm και το pass για το torrent. Φανταστική δουλειά πάντως!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δυστυχως δεν υπαρχουν πια τα αρχεια στο drive και λογω υποχρεωσεων δε μπορω να ανεβασω παλι 80GB... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john341 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, panoc είπε Δυστυχως δεν υπαρχουν πια τα αρχεια στο drive και λογω υποχρεωσεων δε μπορω να ανεβασω παλι 80GB... Υπαρχουν καπου αλλου? Κριμα ειναι να χαθει τοση δουλεια (και το περιμενα με την καινουργια καρτα να το λιωσω...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δυστυχως δεν υπαρχουν καπου αλλου περα απο τον υπολογιστη μου και εκει σαν loose files. Δυστυχως δεν εχω καθολου χρονο να φτιαξω παλι installer και το κυριοτερο να τα ανεβασω με 100kb/s.. θα χρειαστω πανω απο 7-8 μερες 24/7 updload. Εαν ποτε βρεθεις Πάτρα πολυ ευχαριστως να δωσω τα loose files να τα περασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john341 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Χιλια ευχαριστω....Υπαρχει περιπτωση σε κανα μηνα να περασω απο τα μερη σου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Στις 12/10/2018 στις 7:40 ΜΜ, panoc είπε Δυστυχως δεν υπαρχουν καπου αλλου περα απο τον υπολογιστη μου και εκει σαν loose files. Δυστυχως δεν εχω καθολου χρονο να φτιαξω παλι installer και το κυριοτερο να τα ανεβασω με 100kb/s.. θα χρειαστω πανω απο 7-8 μερες 24/7 updload. Εαν ποτε βρεθεις Πάτρα πολυ ευχαριστως να δωσω τα loose files να τα περασεις. δε μου τα στέλνεις Μυτιλήνη,σε στικακι να τα ανεβάσω;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα