Προς το περιεχόμενο

Skyrim - The Mod Project [TMP] v4.8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλη μια ερωτηση αφου εγκαταστησω το Legendary Edition  πριν εκγαταστησω το Mod σου πρεπει να εγκαταστησω το skse??

Ευχαριστω πολυ......

• Απαντ. 828
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Φτανω σιγα σιγα στο τελος του main quest. Εναν ακριβως χρονο μετα την εγκατασταση και 182 ωρες gameplay.Επαναφερω το νημα για να το δουν καποιοι που ισως τους ενδιαφερει. Μένουν 2 προσθετα dlc, νομιζω οτι στις 210 ωρες gameplay θα εχω τελειωσει με τον φανταστικο κοσμο του skyrim και το καταπληκτικο αυτο mod project. 

Δημοσ.

Τι να πούμε κι εμείς που δεν το έχουμε καν αρχίσει και με πόνο ψυχής δεν το βλέπω καν να το αρχίζω.

Υπάρχει εκεί σ'έναν φάκελο και πιάνει ηλεκτρονικές αράχνες κι εγώ κλαίω για το γεγονός ότι δεν έχω χρόνο πια με 2 παιδιά :unsure:

• Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mpiftekis είπε

Τι να πούμε κι εμείς που δεν το έχουμε καν αρχίσει και με πόνο ψυχής δεν το βλέπω καν να το αρχίζω.

Υπάρχει εκεί σ'έναν φάκελο και πιάνει ηλεκτρονικές αράχνες κι εγώ κλαίω για το γεγονός ότι δεν έχω χρόνο πια με 2 παιδιά :unsure:

Πρωτα παίζεις το Skyrim και μετα παντρευεσαι και κανεις παιδια... Lol! 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Mpiftekis είπε

Και εγώ μια απ' τα ίδια είμαι... αλλά όταν το Skyrim είναι πια για μένα "ΠΡΕΖΑ", βρίσκεις ΜΠΟΛΙΚΟ χρόνο και ασχολείσαι (και δεν... κοιμάσαι).

Πλέον διαχειρίζομαι καμιά 20ριά mods που έχω φτιάξει, τον "B.O.S.S." οδηγό (total overhaul) του SSE, ... και ταυτόχρονα παίζω κιόλας.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, lupus_Hegemonia είπε

Και εγώ μια απ' τα ίδια είμαι... αλλά όταν το Skyrim είναι πια για μένα "ΠΡΕΖΑ", βρίσκεις ΜΠΟΛΙΚΟ χρόνο και ασχολείσαι (και δεν... κοιμάσαι).

Πλέον διαχειρίζομαι καμιά 20ριά mods που έχω φτιάξει, τον "B.O.S.S." οδηγό (total overhaul) του SSE, ... και ταυτόχρονα παίζω κιόλας.

Όλα καλά, όλα ωραία όπως τα λες αλλά αυτό εδώ συγκεκριμένα "και δεν... κοιμάσαι", απλά δεν παίζει για μένα.

Θα μπορούσα κάθε πρωί να παίζω καμιά ώρα, όχι παραπάνω, αλλά προτιμώ τον ύπνο μου :) Προτεραιότητες θα μου πεις ;)

Keep modding!

Δημοσ.

Καλησπέρα μετά από καιρό στην αξιότιμη ομάδα!

Έχω δυο γρήγορες ερωτήσεις:

1. Είναι προτιμότερο να αλλάξω το λειτουργικό σε Windows 7 για κάρτες γραφικών με 8GB VRAM και πάνω όπως μια GTX 1080 για μεγιστοποίηση της χρήσης της μνήμης ή δεν θα παίξει τόσο σημαντικό ρόλο;

2. Σε μόνιτορ με αναλύσεις της τάξης  3440x1440, 3840x2160 τις εφαρμόζω κανονικά κατά την πρώτη εκκίνηση του παιχνιδιού ή να προτιμήσω να βάλω χαμηλότερη συμβατική ανάλυση;  Θα αντιμετωπίσω προβλήματα μόνο στο framerate ή και τίποτα άλλο;

Ευχαριστώ πολύ και καλή χρονιά σε όλους!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, tsfanis είπε

Καλησπέρα μετά από καιρό στην αξιότιμη ομάδα!

Έχω δυο γρήγορες ερωτήσεις:

1. Είναι προτιμότερο να αλλάξω το λειτουργικό σε Windows 7 για κάρτες γραφικών με 8GB VRAM και πάνω όπως μια GTX 1080 για μεγιστοποίηση της χρήσης της μνήμης ή δεν θα παίξει τόσο σημαντικό ρόλο;

2. Σε μόνιτορ με αναλύσεις της τάξης  3440x1440, 3840x2160 τις εφαρμόζω κανονικά κατά την πρώτη εκκίνηση του παιχνιδιού ή να προτιμήσω να βάλω χαμηλότερη συμβατική ανάλυση;  Θα αντιμετωπίσω προβλήματα μόνο στο framerate ή και τίποτα άλλο;

Ευχαριστώ πολύ και καλή χρονιά σε όλους!

1. Λενε* οτι ειναι καλυτερα τα win7 για το oldrim, αλλα εαν μιλας αποκλειστικα για το tmp, τοτε το προβλημα σου ειναι ο επεξεργαστης (οποιος και εαν ειναι αυτος) ο οποιος θα τερματισει πιο γρηγορα απο τη μνημη.

2. Εαν αναφερεσε στο tmp, λογω enb δεν υποστηριζει ultrawide αναλυσεις και επισης σε 4Κ -εαν τελικα δουλεψει- δε σε σωζει ουτε η 1080Τi ουτε ενας 7700Κ@7Ghz, το frame rate σε πολλα σημεια θα ειναι μαλλον μονοψηφιο νουμερο ή πολυ κοντα σε αυτο :p.

*προσωπικα δεν ειχω διαπιστωσει κατι τετοιο οσον αφορα το tmp, γιατι το προβλημα τοτυ ειναι η ram και οχι η vram :)

Επεξ/σία από panoc
Δημοσ.
17 ώρες πριν, panoc είπε

1. Λενε* οτι ειναι καλυτερα τα win7 για το oldrim, αλλα εαν μιλας αποκλειστικα για το tmp, τοτε το προβλημα σου ειναι ο επεξεργαστης (οποιος και εαν ειναι αυτος) ο οποιος θα τερματισει πιο γρηγορα απο τη μνημη.

2. Εαν αναφερεσε στο tmp, λογω enb δεν υποστηριζει ultrawide αναλυσεις και επισης σε 4Κ -εαν τελικα δουλεψει- δε σε σωζει ουτε η 1080Τi ουτε ενας 7700Κ@7Ghz, το frame rate σε πολλα σημεια θα ειναι μαλλον μονοψηφιο νουμερο ή πολυ κοντα σε αυτο :p.

*προσωπικα δεν ειχω διαπιστωσει κατι τετοιο οσον αφορα το tmp, γιατι το προβλημα τοτυ ειναι η ram και οχι η vram :)

Κατανοητό,  οπότε ούτε για 2560 x 1440 να το επιχειρήσω;

Για Ram 16GB θεωρούνται ικανοποιητικά;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsfanis είπε

Κατανοητό,  οπότε ούτε για 2560 x 1440 να το επιχειρήσω;

1440p αν και παντα θα εισαι σε καποια σημεια gpu limited.

2 ώρες πριν, tsfanis είπε

Για Ram 16GB θεωρούνται ικανοποιητικά;

Kαι 128GB να εχεις το oldrim βλεπει μεχρι 3.2GB :)

Δημοσ.
4 ώρες πριν, panoc είπε

1440p αν και παντα θα εισαι σε καποια σημεια gpu limited.

Kαι 128GB να εχεις το oldrim βλεπει μεχρι 3.2GB :)

Φυσικά, το enb κάνει τη δουλίτσα όμως :D

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γρήγορη ερώτηση : To Skyrim Special Edition, περιέχει όλα τα DLC. δοκίμασα να εγκαταστήσω και να τρέξω το mod project εκεί αλλά, dildos!.....όταν πήγα να το τρέξω έβγαλε ένα μύνημα σε κονσόλα που έλεγε "update to the latest version of skyrim". το Skyrim είναι κατεβασμένο από το steam με τις τελευτσίες ενημερώσεις. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό ; τι διαφορά έχει απο την Legendary edition ; μιας και για να τρέξει το skyrim με τα mods απλά χρειάζεται όλα τα DLC? (εκτός και αν κάνω λάθος σε κάτι)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kyrsoronas είπε

Γρήγορη ερώτηση : To Skyrim Special Edition, περιέχει όλα τα DLC. δοκίμασα να εγκαταστήσω και να τρέξω το mod project εκεί αλλά, dildos!.....όταν πήγα να το τρέξω έβγαλε ένα μύνημα σε κονσόλα που έλεγε "update to the latest version of skyrim". το Skyrim είναι κατεβασμένο από το steam με τις τελευτσίες ενημερώσεις. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό ; τι διαφορά έχει απο την Legendary edition ; μιας και για να τρέξει το skyrim με τα mods απλά χρειάζεται όλα τα DLC? (εκτός και αν κάνω λάθος σε κάτι)

τα mods για την SE είναι διαφορετικά από την oldrim(το αρχικό skyrim/legendary),οπότε τσέκαρε αν βάζεις για το σωστό παιχνίδι.

Το SE είναι μια remastered έκδοση του skyrim.
Περιλαμβάνει και αυτή όλα τα DLC όπως η legendary..η legendary όμως είναι oldrim και απλώς είναι πακέτο με όλα τα DLC.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kyrsoronas είπε

Το συγκεκριμενο mod guide ειναι για την Legendary edition οχι για την Special edition. Αν θελεις να παιξεις την special εχει οδηγο για mods ο lupus_Hegemonia. Στειλε του pm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...