lupus_Hegemonia Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες του Πάνου και δεν θα χάσετε. Το "ΤΜΡ" είναι ΜΑΚΡΑΝ ό,τι καλύτερο υπάρχει (ΟΛΟΚΛΗΡΟΜΕΝΟ) για το "Oldrim". Μακράν όμως! Το "S.T.E.P." είναι "τρίχες" μπροστά στο "ΤΜΡ". Απλά, να 'χετε υπόψιν σας, ότι είναι αρκετά "βαρύ" το "ΤΜΡ", θέλει καλό σύστημα (είναι και το "Oldrim", δεν φταίει το "ΤΜΡ"! Τί να σου κάνει κάθε setup, όταν το "Οldrim" είναι τόσο limited...) Πάνο... είδες το "Beyond Skyrim: Bruma";... Διαβάζω για άπειρα bugs (όχι μόνο V-Ram issues). Πρέπει να το διορθώσουν και να το δώσουν στον κόσμο σωστά, γιατί νομίζω ότι πρέπει να... ***Ι, να 'ναι μακράν καλύτερο κάθε official DLCs που έχουν βγει!(Εγώ για το SSE που έχω το δικό μου build... θα περιμένω... ΠΟΛΥ! Θέλω να 'μαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν θα *** τον οδηγό μου).
KNSM Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Αλλαξα ολοκληρο το συστημα, επανεγκατεστησα το Skyrim και ολο το STMP 4,8,4 συμφωνα με τις οδηγιες....το παιχνιδι συνεχιζει να κρασαρει μετα το logo της bethesda...
KNSM Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Οκ,δεν μπορω να κανω τιποτα, συνεχιζει την ιδια γαμημενη μαλακια χωρις λογο! Δυο φορες το εβαλα μια χαρα και τωρα αρνειται πεισματικα!!!!!!!
panoc Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 1. Κατεβασες τη τελευταια εκδοση φανταζομαι ; 2. Πηγαινε στο φακελο \appdata\local\Skyrim, εκει υπαρχουν καποια αρχεια, 2 απο αυτα ειναι τα plugnins.txt και loadorder.txt, επισυναχε μου το περιεχομενο τους. 3. Τρεχεις φανταζομαι το παιχνιδι απο το shortcut που εφτιαξε στο desktop ετσι ; Σου ανοιξε καθολου ο μαμα Skyrim Launcher ? @lupus, το έχω δει και παίξει το συγκεκριμένο mod, πολύ καλό πάρα πολύ καλό αλλά έχει τόσα θέματα που είναι αδύνατο να το προτείνω σε οποιαδήποτε δεν έχει σχετική ενασχόληση με modding
KNSM Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Πρεπει να κανω launch το Skyrim πριν την εγκατασταση των mod για να δημιουργησει ολους τους φακελους? Επισης οταν εκετελω το misc πιο path δειχνω? Αυτο στο steamapps? Ρωταω μηπως κανω κατι λαθος. Xθες αφου εκανα την εγκατασταση το εικονοδιο του STMP ηταν ενα λευκο τετραγωνο και οχι το κλασικο σημα του Skyrim...δεν ξερω αν παιζει κανεναν ρολο...
KNSM Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Το εκανα σε αλλο φακελο οπως ειπες, μετα αντιγραφη και επικολληση και βγαζει μηνυμα couldn't find TESV.exe Επισης αυτο που γραφεις εδω 2. Πηγαινε στο φακελο \appdata\local\Skyrim, εκει υπαρχουν καποια αρχεια, 2 απο αυτα ειναι τα plugnins.txt και loadorder.txt, επισυναχε μου το περιεχομενο τους. δεν μπορω να βρω τον συγκεκριμενο φακελο. Που ειναι ακριβως? Στο C η στον δισκο που εχω το steam? Edit, ξανακανω εγκατασταση τελευταια φορα το mod, πρεπει να ειναι η 9η η 10η φορα τις τελευταιες μερες. Χθες επανεγκατεστησα και το steam μηπως ειχε καποιο προβλημα,τζιφος Edit 2:Εγινε η εγκατασταση, ειμαι ξανα στο σημειο που κρασαρει μετα το logo.
panoc Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Το εκανα σε αλλο φακελο οπως ειπες, μετα αντιγραφη και επικολληση και βγαζει μηνυμα couldn't find TESV.exe Ναι γιατι το shortcut δειχνει λαθος φακελο, πρεπει να το διορθωσεις να τρεξει στο φακελο του παιχνιδιου. Και το βασικο mod και το Misc δινεις το φακελο εγκαταστασης του παιχνιδιου. εαν το εχεις απο steam λογικα ειναι στο \steamapps\common\skyrim. ο συγκεκριμενος φακελος \appdata\ ειναι κρυφος μεσα στο φακελο c:\users\user_name\ οπυ user_name το ονομα χρηστη που εχεις στα windows πχ : c:\users\KNSM\appdata\local\Skyrim
KNSM Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Να ευχαριστησω τον Πανο χιλιες φορες που ειχε την υπομονη μεσω τηλεφωνου και teamviewer να βοηθησει. Το προβλημα λυθηκε! Η 4.8.4 ειναι πιο smooth. 2
KNSM Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Πολλα crash to desktop σημερα (4-5) στο Markrath και κανα δυο στο Solitude...
panoc Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Εάν είναι πάντα στο ίδιο σημείο στείλε μου τα saves λίγο πριν να τα κοιτάξω.
KNSM Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Σημερα που δοκιμασα κανενα 20λεπτο δεν το εκανε. Θα το παρακολουθησω και θα σου πω. Ισως ηταν τυχαιο. 1
panoc Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Σημερα που δοκιμασα κανενα 20λεπτο δεν το εκανε. Θα το παρακολουθησω και θα σου πω. Ισως ηταν τυχαιο. Σαν γενικη -αφανταστα σπαστικη- συμβουλη κανε το παρακατω. Ανα το πολυ 2 ωρες κλεινε το παιχνιδι εντελως και ανοιξε το παλι, ιδανικα και ενα restart τον υπολογιστη ωστε να αδειασει και η memory cache των windows. Η μηχανη εχει χαλια -εως ανυπαρκτο- garbage collector με αποτελεσμα να γεμιζει η ram (τα αυτα μεχρι 4GB που μπορει να χρησιμοποιησει, λογω του οτι τα παντα ειναι modded) με παλια αχρηστα δεδομενα και να τρως ctd φαινομενικα χωρις λογο. EDIT εγω εχω σπανια CTD αλλα σπανια θα κατσω να παιξω συνεχεια πανω απο 1-1,5 ωρες. 1
KNSM Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Χθες το βραδυ μου συνεβη στα 15-20 λεπτα παιχνιδιου. Μπορει να παιζει οτι η Am4 πλατφορμα ειναι καινουρια και χρειαζεται λιγη δουλεια ακομα σε bios κτλ....κοινως κανουμε τους beta testers!
panoc Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δυστυχως πολλα παιζουν ρολο, δε μπορεις να τα απομονωσεις. Δε νομιζω οτι φταιει ο ryzen. Μπορει εκεινη τη χρονικη στιγμη να ετρεχαν καποια script που. 1. να ηταν ασυμβατα μεταξυ τους. 2. να ηθελαν περισσοτερο χρονο ολοκληρωσης. Εαν αντιλαμβανεσαι οτι τρως ctd σε συγκεκριμενο μερος ή γυρω απο αυτο, δοκιμασε αντι να συνεχιζεις να πας εκει να κανεις ενα wait για λιγες ωρες ή να πας fast travel καπου αλλου και να επιστρεψεις την επομενη μερα ωστε οτι χρονικα script υπαρχουν εκει να παρελθουν. Εαν οτι και να κανεις τρως ctd παντα στο ιδιο μερος τοτε πιθανοτατα ειναι προβλημα του κελιου -ειτε με συγκεκριμενο script που ειναι bugged ειτε με αντικειμενο στο χωρο- αλλα χωρις να ξερει καποιος να κανει debug μου ειναι σχεδον αδυνατο να το κοιταξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα