KNSM Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Επειδη ειχα (και εχω) προβλημα με το pc,αναγκαστηκα να κανω 3 φορες format.Τις 2 φορες καταφερα να ξανα περασω το 4,7 αρχειο και να συνεχισω.Απο χθες ενω κατεβασα ξανα το Skyrim απο το steam(τις 2 προηγουμενες φορες δεν το ξανακατεβασα καθως εχω 2 ssd και απλα περνουσα ξανα τα παντα απο πανω.Ετσι προσπαθησα και τωρα αλλα δεν...οποτε το ξανακατεβασα) εκτελεσα το stmp.exe, μετα το misc.exe και τελος το configuration,μετα το logo της bethesda κρασαρει στο desktop...Το pc κανει random restart οποτε ειμαι για αλλαγη πλατφορμας αλλα μου ειναι και δυσκολο να εγκαταστησω τα mod γιατι διαρκει μια ωρα και ειναι 50-50 αν θα επανεκινηθει η οχι.Ασχετο αλλα καπου ηθελα να πω τον πονο μου...επισης οσο πιο μακρια μπορειτε απο μητρικες gigabyte σε amd πλατφορμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Kατεβασε τη τελετυα 4.8.4, εγκατεστησε το mod (οχι το misc) σε ενα ασχετο φακελο πχ ΧΧΧ για το εχεις ετοιμο. Οποτε θελεις κανεις copy paste και φυσικα overwrite ολα τα αρχεια που εχει ο ΧΧΧ μεσα στο φακελο του παιχνιδιου. Κανεις εγκατασταση και το Misc και μετα τελος. ΥΓ Το save που θες να συνεχισεις απο θα θελει καθαρισμα για τη 4.8.4. (Αναφερω στον οδηγο πως γινεται) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Οκ,Πανο.Προς το παρον ψαχνω καινουρια πλατφορμα γιατι δεν τραβαει η υποθεση.Αν εχεις password για την 4.8 στειλε ενα πμ γιατι δεν ξερω ποτε θα ξεκινησω την διαδικασια αλλα καλα ειναι να ειμαι ετοιμος.Επισης το παιχνιδι το εχεις κανει μαγικο!Ευχαριστω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 To ιδιο ειναι, εαν δε το εχεις, στειλε pm να στο στειλω παλι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Το εχω. Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 4.8.4? Εχω κατεβασει 4.8 + 4.8.2 patch εγω...το ειχα αφησει για να το περασω καποια στιγμη, η 4.8.4 ειναι Standalone? οποτε τα σβηνω ολα και κατεβαζω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Ναι η 4.8.4 ειναι standalone, ειναι ολοκληρο το mod. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tedgr13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα, υπάρχει κάπου ο κωδικός που ζητάει στην αρχή της εγκατάστασης?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tedgr13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Όταν πάω να ξεκινήσω το παιχνίδι μου πετάει μήνυμα Unable to find masterfile summersetisles.esp και μετά κρασάρει.. Τι μπορώ να κάνω; Edit: άμα αφαιρέσω το συγκεκριμένο patch από τον φάκελο της εγκατάστασης τότε απλά κρασαρει χωρίς να βγάζει κάποιο μήνυμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Ποια εκδοση εχεις κατεβασει ; Αυτο υπηρχε σε παλαιοτερη εκδοση. Οχι στη τελευταια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tedgr13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Την 4.8.4 έχω κατεβάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι εχεις κατεβασει τη τελευταια. Η κατι εχεις κανει πολυ λαθος. Μετα την εγκατασταση σου ανοιξε ο official launcher ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tedgr13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Την πρώτη φορά Ναι, αλλά τον έκλεισα. Μετά από αυτό όχι.. Κατέβασα όλα τα αρχεία από το λινκ στην πρώτη σελίδα, και έκανα την εγκατάσταση μέσω του exe. Δεν έκανα τίποτα άλλο.. Ο installer εγραφε 4.8.4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Την πρώτη φορά Ναι, αλλά τον έκλεισα. Μετά από αυτό όχι.. Κατέβασα όλα τα αρχεία από το λινκ στην πρώτη σελίδα, και έκανα την εγκατάσταση μέσω του exe. Δεν έκανα τίποτα άλλο.. Ο installer εγραφε 4.8.4 Οπως γραφω και στις οδηγιες απαξ και ανοιξει ο launcher καντε παλι εγκατασταση το misc.exe 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tedgr13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Αα οκ λάθος μου, νόμιζα πως έπρεπε να δοκιμάσουμε να τρέξουμε ξανά το παιχνίδι. Οκ θα δοκιμάσω να κάνω αυτό, Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα