Προς το περιεχόμενο

Skyrim - The Mod Project [TMP] v4.8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για όσους ενδιαφέρονται, άσχετα με το ότι παίζουμε το ΤΜΡ του Πάνου, όσοι (σαν εμένα) ασχολούνται ΚΑΙ με την σπέσιαλ έκδοση, βγήκε ΚΑΙ για αυτήν το SkyUI ΔΙΧΩΣ την χρήση του SKSE (αφού άλλωστε δεν έχει βγει ακόμα σε 64bit):

https://www.dropbox.com/s/i2padsoub9al3u6/SkyUI%20-%20Ported%20Version%202.2%20-Removed%20Warrning-855-1-0.zip?dl=0

Τρέχει μια χαρά, με μικρομπαγκάκια άνευ ιδιαίτερης σημασίας.

• Απαντ. 828
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά (Πάνο δηλαδή) επειδή δεν έχω παρακολουθήσει τις τελευταίες εκδόσεις και χάθηκα λίγο στο πρώτο post, έχουν καταργηθεί τα torrents? Κατεβάζω μόνο ό,τι είναι στα links του Google Drive μέσα στις οδηγίες? Και αυτό περιλαμβάνει τα πάντα από το μηδέν, base mod, patches κλπ, έκδοση 4.8.2?

Δημοσ.

Ρε συ Πάνο... κάπως (δεν ξέρω πώς), "έχασα" την Recorder!!! Δεν ξέρω που στο κόρακα είναι, δεν της είχα πει "Περίμενε" ή κάτι άλλο. Σε κάποιο Fast Travel "χάθηκε"! Μπήκα στην σελίδα του δημιουργού της και αναφέρει κάποιο "Spellbook" ή "Spell" (ατομικό, scroll)...

Δεν βλέπω κανένα τέτοιο να 'χω, ούτε με το console command που λέει ο τύπος, δεν βγαίνει τίποτα (ID) για να πω "addto.player" και να μου το δώσει!

Την έχασα, ρε γ*μώτο!!!!

Δημοσ.

Ρε συ Πάνο... κάπως (δεν ξέρω πώς), "έχασα" την Recorder!!! Δεν ξέρω που στο κόρακα είναι, δεν της είχα πει "Περίμενε" ή κάτι άλλο. Σε κάποιο Fast Travel "χάθηκε"! Μπήκα στην σελίδα του δημιουργού της και αναφέρει κάποιο "Spellbook" ή "Spell" (ατομικό, scroll)...

Δεν βλέπω κανένα τέτοιο να 'χω, ούτε με το console command που λέει ο τύπος, δεν βγαίνει τίποτα (ID) για να πω "addto.player" και να μου το δώσει!

Την έχασα, ρε γ*μώτο!!!!

Στο ΤΜΡ την εχασες που εχεις να παιξεις απο τις 27/1 ή στο SE που παιζεις τωρα ;

Δημοσ.

Τοτε καλο ειναι ειναι οι αντιστοιχες ερωτησεις να γινονται στο αλλο νημα.

Δε ξερω το refid της recorder στο SE, αλλα οπως ειχα γραψει σε καποιο ποστ νωριτερα, μπορεις να το βρεις με το help recorder

μετα prid refid και στη συνεχεια moveto player

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

συγνώμη αν είναι κάτι μπροστά μου και δεν το βλέπω αλλα ξεκινωντας την εγκατάσταση μου ζητάει password, το οποίο δεν το βρίσκω στις οδηγιες.

Μπορει μήπως κάποιος να μου πεί που μπορώ να το βρώ?

Υ.Γ. Ευχαριστούμε  Panoc για την εντυπωσιακή δουλειά!

Ok, Ευχαριστώ για τον κωδικό!

στο κομμάτι αυτό:

"Εάν έχετε Windows 10 και κάρτα γραφικών με 4GB VRAM ανοίγετε το enblocal.ini που είναι στον φάκελο του παιχνιδιού VideoMemorySizeMb=4560 και αλλάξτε το 4560 σε 3640."

υποθετώ ισχύει και για 4GB+? ή χρησιμοποιώ αλλό νούμερο?

Δημοσ.
στο κομμάτι αυτό:

"Εάν έχετε Windows 10 και κάρτα γραφικών με 4GB VRAM ανοίγετε το enblocal.ini που είναι στον φάκελο του παιχνιδιού VideoMemorySizeMb=4560 και αλλάξτε το 4560 σε 3640."

υποθετώ ισχύει και για 4GB+? ή χρησιμοποιώ αλλό νούμερο?

Εαν εχει παραπανω vram δε πειραζεις τιποτα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ μερακι εχει πεσει παντως! πρωτοφανης κινηση για ελληνικα δεδομενα μπραβο στη δημιουργικότητα σου Πανο

Επεξ/σία από insaneblyat
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πανο σε ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση ακολουθησα τις οδηγιες και ξεκινησα το game με εμφανισε σε ενα μπουντρουμι ονομασα το χαρακτηρα ωστοσο μετα δεν υπαρχει επιλογη στο μενου Mod configuration ουτε καποια αγαλμα ή κρεβατι επιχειρησα λογο περιεργειας να βγω εξω στο skyrim. Οπτικα απο τα λιγα που ειδα ειναι φοβερο χωρις σημαντικα framedrops αλλα εφοσον ουτε quest εμφανιζονταν ουτε εκανα τα τελευταια βηματα αφου δεν ειχα τη δυνατοτητα το εκλεισα μηπως να τρεξω στο command το πρωτο quest η θα γινει κατι λαθος μπορεις να μου πεις τι μου διεφυγε? Επίσης τι στιγμή που κάνω load το save σου (skyrim tmp 4.8 abandoned prison ) μ λέει ότι κάτι objects μάλλον δεν είναι διαθέσιμα πλέον.

Επεξ/σία από insaneblyat
Δημοσ.

Επισης επιτρεπεται να βαλω καποιο fix για το menu διοτι εχω μονιτορ με αναλογια 21:9?? και αν ναι τι πρεπει να προσεξω
ΥΓ συγνωμη για τα συνεχομενα σχολια

Δημοσ.

Καλησπέρα επειδή δεν είμαι σπίτι μπορείς να μου πεις τι ακριβώς σου λέει ότι λείπει;

Εκεί στο μπουντρούμι έχει ένα άγαλμα της mara δε το βλέπεις;

Δε πρέπει να τρέξεις κανένα quest από το μπουντρούμι γιατί είναι εκτός skyrim worldspace.

Δυστυχώς δε ξέρω κανένα fix που να παίζει 21:9 μαζί με enb.

Edit

ξανακατεβασε το STMP_misc και κανε το εγκατασταση, ειχα ξεχασει να προσθεσω τις παραμετρους του appdata\local (στην ουσια δε φορτωθηκε κανενα mod απο τα 250 που έχουν esp :P)

https://drive.google.com/open?id=0B8fvoTozx5uOV0hhSmpJUUVKS3M

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...