Προς το περιεχόμενο

Skyrim - The Mod Project [TMP] v4.8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο 3.3 στην 4.8 υποθετω τα save δε θα δουλευουν ε?

Η αληθεια ειναι οτι εχω αρκετα random κρασαρισματα.

Βαλε τους followers να περιμενουν εαν εχεις, μπες στο qasmoke (εντολη coc qasmoke, και μετα pcb) αποθηκευσε το παιχνιδι και στειλε μου το save μαζι με το αντιστοιχο .skse αρχειο (εχει το ιδιο ονομα με το save και skse καταληξη).

Να προσπαθισω να το φερω στη 4.8

• Like 1
  • Απαντ. 828
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπον, η αλλαγη απο false σε true μου φαινεται οτι δημιουργει προβληματα σταθεροτητας, τουλαχιστον σε μενα. Μου κρασαρε 2 φορες σε 5 λεπτα οποτε το ξαναεβαλα false. Δε νομιζω οτι ηταν τυχαιο καθως μου κρασαρει ελαχιστα/σπανια. Μολις το ξαναεβαλα false δεν ξανακρασαρε και επαιξα καμια ωρα χωρις προβληματα.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον, η αλλαγη απο false σε true μου φαινεται οτι δημιουργει προβληματα σταθεροτητας, τουλαχιστον σε μενα. Μου κρασαρε 2 φορες σε 5 λεπτα οποτε το ξαναεβαλα false. Δε νομιζω οτι ηταν τυχαιο καθως μου κρασαρει ελαχιστα/σπανια. Μολις το ξαναεβαλα false δεν ξανακρασαρε και επαιξα καμια ωρα χωρις προβληματα.

Ομορφα, ειναι μια αλλαγη που σχετιζεται καθαρα με το μηχανημα.

Σε αλλους το κανει πιο σταθερο με λιγοτερο stutter, αλλους το κανει χειροτερο, αλλους λιγοτερο σταθερο αλλα και λιγοτερο stutter κλπ.

Ευχαριστω για το feedback !

• Like 1
Δημοσ.

Βαλε τους followers να περιμενουν εαν εχεις, μπες στο qasmoke (εντολη coc qasmoke, και μετα pcb) αποθηκευσε το παιχνιδι και στειλε μου το save μαζι με το αντιστοιχο .skse αρχειο (εχει το ιδιο ονομα με το save και skse καταληξη).

Να προσπαθισω να το φερω στη 4.8

Αυριο θα το κανω.

Κατσε στο μεταξυ να βαλω να κατεβαινει η 4.8

Δημοσ.

Καλημέρα. Στα στέλνω τώρα τα saves...

...Λοιπόν. Δεν ξέρω ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ στην 4.8... αλλά πιθανόν να τρέχει ΠΙΟ ΣΤΡΩΤΑ... απ' το Vanilla παιχνίδι δίχως ΙΧΝΟΣ mods!!!

Δεν υπερβάλλω! Πήγαινε "σφαίρα" το παιχνίδι χθες!

Ούτε CTD, ούτε κάποιο άλλο crash, ούτε lags, ούτε frame drops, ΜΙΛΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!...

Τα γραφικά δείχνουν/μοιάζουν με 1Κ. Δηλαδή, όταν είχες βγάλει ένα πακετάκι με 1Κ και το 'δωσες εδώ για παιδιά που έχουν πιο αδύναμο μηχάνημα, το έβαλα κι εγώ και είχα την ίδια ανάλυση γραφικών που έχω και τώρα με την 4.8. Ακριβώς την ίδια ανάλυση. Πχ. το 'δα σε κοντινά με σκουριασμένες πόρτες ή βράχια κτλ., που έβλεπα pixels σε κοντινή απόσταση.

Επίσης, κάτι που αφορά ΓΕΝΙΚΑ το σύστημά μου (εννοώ την νέα Dell μου και την νέα 1070 μου)...

Έχω γενικώς "θολά" γράμματα. Και στο παιχνίδι, πχ. στο μενού στα settings, είναι λίγο θολά (χαμηλή ανάλυση) τα γράμματα - ενώ στους διαλόγους δεν είναι. 

Τί ρυθμίσεις πρέπει να τσεκάρω;

Δημοσ.

Λουπους, παίξε και λίγο ρε φιλε!

Άμα ρίξεις μια ματιά στο profile μου στο Steam... και έχω το παιχνίδι απ' τον Νοέμβριο... ΛΙΓΟΙ έχουν τις ώρες μου (gaming).

Φίλοι μου που έχουν λίγο παραπάνω από μένα ώρες, το 'χουν το παιχνίδι απ' το... 2011! (χεχεχε)...

Δεν πειράζει καθόλου.

Απ' την μέρα που το αγόρασα (αρχές Νοεμβρίου), ΠΑΙΖΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ - κάθε μέρα, 8 ώρες το λιγότερο!

(Και υπόψιν, έχω ΤΑ ΠΑΝΤΑ, Witcher 3, Fallout 4, Fifa17, Sniper 3, GTA 5,... τα πάντα όμως - και δεν παίζω κανένα απ' αυτά, απ' όταν "ανακάλυψα" το Skyrim...)

Και απ' τα Χριστούγεννα ξεκίνησα το mod-άρισμα. Έφτιαξα ΟΛΟ το S.T.E.P. project (μια χαρά, κανένα issue) και μάλιστα με το Mod Organizer παρακαλώ! (Όσοι ξέρουν, είναι ΑΚΡΩΣ "ΠΑΛΟΥΚΙ" να mod-άρεις με το εντελώς non-user friendly Mod Organizer - όλοι βάζουν το Nexus Mod Manager που 'ναι πανεύκολο στη χρήση)...

...Για να ΜΑΘΩ ΜΟΝΟ το Mod Organizer, έβλεπα tutorial videos & threads πάνω από 5 ώρες την ημέρα... άλλες τόσες mod-αρα (έβαζα πράμα) και άλλες τόσες έπαιζα-τεστάροντας (μέσα στις γιορτές): ήτοι... 15 ώρες την μέρα με το Skyrim (στις γιορτές).

...Είχα τελειώσει (την πρώτη φορά, με Vanilla game) την main quest... το "Dawnguard" DLC... το "Hearthfire" (Civil War) DLC... ήμουν στο 67% του "Dragonborn"... στο 67 level... με ΟΛΕΣ σχεδόν τις "κραυγές" ενεργοποιημένες (και με τις 3 λέξεις η κάθε μια) και τότε, εκεί στο... τέλος (που τα τελείωνα όλα ουσιαστικά)... ξεκίνησα το mod-άρισμα... με άπειρα λάθη αρχικά...

...και ΑΠΕΙΡΑ RE-START του παιχνιδιού! Ουσιαστικά, το 'χω ΞΑΝΑ-ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ το παιχνίδι απ' την αρχή κι έχω ΞΑΝΑ-ΦΤΑΣΕΙ 30-35 level... άνω των 15 φορών!

Yπόψιν... παίζω ΟΛΕΣ τις side-quest, επίσης! ΟΛΕΣ! Δεν αφήνω καμιά! Επίσης, δεν χρησιμοποιώ ΟΥΤΕ Fast Travel ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΛΟΓΑ, προχωρώ με τα πόδια. Δεν έχω κρατήσει (για ποιό λόγο; Για... ματαιοδοξία; ) κάποιο screenshot απ' την πρώτη φορά που έπαιξα απ' τον ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ, να δείτε πόσο ελάχιστα... σημεία του ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ discovered (ΚΑΙ "CLEANED"!) mark πάνω! Με "κλειστά μάτια" πάω στις αποστολές και στα σημεία πια, δεν χρειάζεται να κοιτώ καν τον χάρτη, ξέρω απ' την μορφολογία του εδάφους του χάρτη, που είναι τί...

Όταν φτάσετε (πλην του Πάνου που το 'χει ΞΕΣΚΙΣΕΙ το θέμα) στις "εργατώρες" μου, τα ξαναλέμε.

(ΜΟΝΟ ΤΟ BALDUR'S GATE με είχε "πορώσει" τόσο πολύ - και το KNIGHTS OF THE OLD REPUBLIC, όπως τώρα το Skyrim...)

@ Πάνο, σου στέλων ΡΜ κάτι φωτό που τράβηξα με κάποια graphics issues που βρήκα, οκ;

Δημοσ.

Δυστηχως η 4.8 μου κρασαρει οταν παει να ξεκινησει το vanilla start.

''Stopped Responding''

Edit: Live another life (Inn) δεν κρασαρει...και οταν βγαινω εξω απο το Inn ειναι πολυ καλυτερα απο την εκδοση

3.Χ που ειχα δοκιμασει παλια, η CPU ειναι πολυ αδυναμη αλλα βελτιωθηκε αρκετα το perfomance,

δεν ξερω τι ακριβως εκανες... :-D

Δημοσ.

Δυστηχως η 4.8 μου κρασαρει οταν παει να ξεκινησει το vanilla start.

''Stopped Responding''

Edit: Live another life (Inn) δεν κρασαρει...και οταν βγαινω εξω απο το Inn ειναι πολυ καλυτερα απο την εκδοση

3.Χ που ειχα δοκιμασει παλια, η CPU ειναι πολυ αδυναμη αλλα βελτιωθηκε αρκετα το perfomance,

δεν ξερω τι ακριβως εκανες... :-D

Πιθανοτατα κρασαρει γιατι δε σηκωνει την εισαγωγη που εχει πολλα scripts ο cpu σου.

Μπορεις να βγεις στο riverwood και να ξεκινησεις νεο το Main quest απλα πηγαινοντας στο helgen.

Επισης μπορεις να βλειτωσεις και αλλο το performance, ριξε μια ματια εδω

Δημοσ.

Πιθανοτατα κρασαρει γιατι δε σηκωνει την εισαγωγη που εχει πολλα scripts ο cpu σου.

Μπορεις να βγεις στο riverwood και να ξεκινησεις νεο το Main quest απλα πηγαινοντας στο helgen.

Επισης μπορεις να βλειτωσεις και αλλο το performance, ριξε μια ματια εδω

Παντως το perfomance απο 3.Χ εχει ανεβει αρκετα..

Και το σκοταδι ειναι πολυ καλυτερα τωρα, well done.

Δημοσ.

Παίδες, όποιος κατέβασε και παίζει την 4.8, ας πει αν είδε τίποτα περίεργα texture issues (σε λευκά-φωτεινά σημεία, πανοπλίες, δέρματα, να 'χει ένα "μωβ φωτισμό/ανταύγεια"), οκ;

Όχι σε όλα, σε μερικά μου συμβαίνει. Δείτε εδώ και πείτε αν παρατηρήσατε κι εσείς στην 4.8 κάτι τέτοιο:

http://imgur.com/EnLJZVH

http://imgur.com/hW1Bnub

http://imgur.com/2pfn7Y7

Για να δούμε αν είναι θέμα κάρτας μου, συστήματός μου ή συμπιεσμένων γραφικών του πακ.

('Ντάξει... όμορφο είναι, σαν πίνακας ζωγραφικής! Χαχαχα... Απλά σίγουρα δεν το 'χει υλοποιήσει έτσι ο Πάνος).

Δημοσ.

Δεν παραμένει, φεύγει (χάνεται) μετά (από loading κτλ).

Επίσης... μου το κάνει ασταμάτητα (να γδύνεται η Σοφία). Όχι μια και δυο, συνεχώς - ακόμα κι όταν την ντύνω και προχωρούμε και... χάνονται πάλι τα ρούχα της.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...