lupus_Hegemonia Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Χμ... Κρίμα, να μη τα φτιάχνεις. Καλά, έχω βρει κι άλλα "περίεργα" βέλη (είτε από loot είτε από αγορά) με 50+ damage. Αλλά το... 250 damage των "Black Arrows", δεν το 'χω ματαδεί!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Με το Dawnguard dlc φαινεται οτι μπορεις να φτιαξεις arrows. Tα Black Arrows ειναι λιγο cheat, τα εχω χρησιμοποιησει μονο οταν μου την πεφτουν 3 δρακοι μαζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 E μα ναι... Δυο φορές τα χρησιμοποίησα κι εγώ. Παφ και κάτω ο δράκος στο 20ο level; "Τσιτιά" είναι. Ναι, αλλά δεν καταλαβαίνω (απ' το βίντεο) ΠΩΣ κραφάρεις τελικά τα "μαύρα βέλη". Τεσπά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jardan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Ξέρει κανείς αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω και σε wrapper σε mac (port)? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 @Dantε, δε νομιζω οτι απανεργοποιειτε η κινηση που λες. Κοιτα εαν υπαρχει το mod configuration το TKDodge και παιξε με τις επιλογες του. Τα προηγούμενα bugs ήταν πριν την πρεσβεία και τον Ράμις. Θες save απ' τον Ράμις και έπειτα ή πριν τον Ράμις (πριν τον βρω); Επίσης, αν θυμάμαι, έχεις πει θες save εντός ΙΝΝ. Να πάω σε ΙΝΝ ή βολεύει το save εντός του υπογείου της πρεσβείας; Ενα οποιοδηποτε save που θα τον συναντησω ετσι οπως ειναι στις εικονες (χωρις πανοπλια) μου κανει. Επίσης, έχω κάνει κάποια ερωτήματα σε πιο πάνω ποστς και δεν έχεις απαντήσει ούτε μονολεκτικά (τί body-type έχει η Σεράνα, τα Black Arrows αν τα φτιάχνεις σε forge, αν χρησιμοποιείς το "Ragdoll" mod ή όχι κτλ). Θα μπορούσες; Η serana εχει unp, αλλα πριν περασεις τα textures καλο ειναι να τα περασεις πρωτα απο ddsopt και ordernator για τη βελτιστοποιηση μεγεθους, resize σε 2048/1024 (ειναι 4096 απο default) και δημιουργια mipmaps,λ διαφορετικα μονο η senara θα θελει περιπου 200MB vram.BTW senaholic εχω και στο tmp.Τα black arrows μπορεις ευκολα να τα βρεις στο additemΕχω το ragdoll and force γιατι ειναι απαραιτητο για το σκελετο του xp32. Ξέρει κανείς αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω και σε wrapper σε mac (port)? Ευχαριστώ To slyrim σαν παιχνιδι τρεχει σε wrapper ? Εαν ναι πολυ πιθανο να τρεχει και με το tmp. Το πως θα τρεχει ειναι αλλη ιστορια καθως χρειαζεται αρκετα ισχυρη καρτα γραφικων (που τα mac δεν εχουν), δυνατο επεξεργαστη και δεν εχω ιδεα πως θα κανει DX9 emulatation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jardan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 To slyrim σαν παιχνιδι τρεχει σε wrapper ? Εαν ναι πολυ πιθανο να τρεχει και με το tmp. Το πως θα τρεχει ειναι αλλη ιστορια καθως χρειαζεται αρκετα ισχυρη καρτα γραφικων (που τα mac δεν εχουν), δυνατο επεξεργαστη και δεν εχω ιδεα πως θα κανει DX9 emulatation. Ναι, τρέχει σε wrapper. Έχει AMD 6750M με 1GB μνήμη αν θυμάμαι καλά (macboo pro late 2011, i7). Μια χαρά το σηκώνει, δοκιμασμένο. Το πακέτο είναι με installer ή απλά αντιγραφή-επικόλληση στους ανάλογους φακέλους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Ναι, τρέχει σε wrapper. Έχει AMD 6750M με 1GB μνήμη αν θυμάμαι καλά (macboo pro late 2011, i7). Μια χαρά το σηκώνει, δοκιμασμένο. Το πακέτο είναι με installer ή απλά αντιγραφή-επικόλληση στους ανάλογους φακέλους? Mε installer ειναι, αλλα το TMP δε το σηκωνει ουτε για πλακα. Πολυ αδυναμη καρτα γραφικων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 1 gb vram ουτε για αστειο! Δοκιμασε το αν θες αλλα η λογικη λεει οτι θα σου κρασαρει πριν καν ξεκινησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jardan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Mε installer ειναι, αλλα το TMP δε το σηκωνει ουτε για πλακα. Πολυ αδυναμη καρτα γραφικων. Κατάλαβα, άρα πρέπει να ξαναφτιάξω το wrapper... Θα δοκιμάσω κάποια στιγμή και θα σου πω, πιο πολύ με ενδιαφέρει που έχει πολλά mod μαζεμένα και βολεύει αντί να τα ψάχνω ένα ένα. Όσο για την κάρτα γραφικών, δεν ξέρω για το TMP, αλλά τα requirements του Skyrim τα πιάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Του skyrim μπορει να τα πιανει, ειναι παναλαφρο. Το tmp με enb και τα συναφη ειναι απλα απιθανο να τρεξει εστω και 10 fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jardan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δεν σε αμφισβητώ. Θα περιμένω να βγάλεις την τελευταία έκδοση, θα δοκιμάσω και θα σου πω! Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Eυχαριστώ, Πάνο.Θα το ετοιμάσω το save και θα στο στείλω. ...Σε Mac με τέτοια κάρτα, δεν θα...ξεκινήσει καν να βγάλει το μενού, φίλε μου! Το ΤΜΡ είναι πάρα πολύ βαρύ σετάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Kαλώς, θα περιμένω νέα έκδοση του ΤΜΡ (για την Σεράνα), διότι είπες ότι είχες ξεχάσει να λινκάρεις τα mesh. Εκτός κι αν μπορείς να το διορθώσεις στην 4.7 και να μου στείλεις κάποιο patch. Θα δω να μπορώ να φτιάξω τα μαύρα βέλη. Αυτό το Ragdoll... δεν βλέπω να δουλεύει. Δηλαδή, υποτίθεται ότι αυτό το mod ΑΦΑΙΡΕΙ αυτό το να ...πετιέται ο εχθρός στο διάστημα, από βολή. Σε μένα, ουκ ολίγες φορές έχουν... εκτοξευτεί στην στρατόσφαιρα, τί να πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Θα πρεπει να υπ υποστηριζει και το npc (ειτε ανρθωπος ειτε ζωο/τερας). Εαν εαν εχουν δικο τους σκελετο και οχι του συστηματος (αυτον που εχω βαλει εγω) δε δουλευει. Εχει να ανανεωθει 3+ χρονια οποτε δε βλεπω το λογο της αγανακτησης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μα δεν αγανακτώ. Απλά το αναφέρω, ως παράξενο... ΑΡΑ, γιατί ΤΩΡΑ το κατάλαβα... άπαξ και ΔΕΝ έχει το εκάστοτε πλάσμα ή NPC τον σκελετό που χρησιμοποιείς και συνεργάζεται με το mod, τότε ΔΕΝ εφαρμόζεται το Ragdoll, οπότε απλοί NPCs ή αρκούδες ή... κτλ., εκτοξεύονται στο διάστημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα