Προς το περιεχόμενο

Skyrim - The Mod Project [TMP] v4.8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα δε τη δειχνει ετσι οπως στη φωτο που εβαλες παντως.

Ε, τί να σου πω ρε φιλαράκι... Μήπως τα 1024 textures την έκαναν έτσι; Πάντως η ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ μου Σεράνα, είναι απαίσια έτσι τώρα.

Δεν την ειναι ετσι γιατι ειναι bug του 4.7, στο οποιο ξεχασα να συνδεσω τα meshes με τα textures στο esp. Θα διορθωθει στο 4.8 μαζι με κατι αλλα bug fixes που εχω βρει.

Σχετικα με τη Mirai, το προβλημα που εχει με τα quest triggers ειναι οντως υπαρκτο, το αντιμετωπισα στο 2ο play-through ενω στο πρωτο πηγαν ολα ρολόι. Προσωπικα δε του δινω σημασια μιας και το quest δε το ξανακανω απλα τη χρησιμοποιω για παρεα.

Σε καθε περιπτωση οπως καθε quest vanilla ή μη, μπορειτε να το παρακαμψετε με το setstage.

Επισης η sofia εχει θεμα με τα ρουχα που δε διορθωνει ο δημιουργος της. Εγω απλα κανω trade μαζι της, της παιρνω τη πανοπλια που της εχω δωσει και της την ξαναδινω.

Θα ηθελα οποιος εχει τη 4.7

να κατεβασει τα παρακατω

Eιναι 2048 textures με 1024 normal maps. Θεωρητικα θα πρεπει να ειναι σχεδον τοσο ελαφρια οσο τα full 1024 textures αλλα με ποιοτητα σχεδον σαν 2048 textures.

Απλα παρτε ενα backup το φακελο textures που ειναι μεσα στο \Data (ή μεταονομαστε τον) και τοποθετηστε εκει το φακελο που textures που περιεχει το 7z αρχειο.

Πειτε μου πως παει (και πως φαινεται) σε σχεση με τα μαμα 2048 της 4.7 ή με τα 1024 οσοι τα κατεβασατε.

Άρα δεν την είχες κάνει έτσι την Σεράνα, ήταν/είναι bug που θα διορθωθεί - φίου, ευτυχώς! Την λατρεύω, είναι φανατικά η must-have follower μου. Μέχρι να διορθωθεί... θα μπορούσες να μας πεις ΤΙ BODY έχει, ώστε να περάσω χειροκίνητα κάποια Option/main files από κάτι υπερ-τέλειες Σεράνα που έχω βρει; Πρέπει να ξέρω όμως τί σώμα/mesh χρησιμοποιεί, γιατί οι authors των μοντέλων αυτών, βγάζουν 4-5 παραλλαγές με διαφορετικά bodies...

Ναι, δεν λέω, φοβερή είναι σαν μάγισσα η πιτσιρίκα (Mirai).

Αλλά... ξεκίνησα που ξεκίνησα το quest της. Να μη το τελειώσω; (Λατρεύω τα side-quests, δεν πολυασχολούμαι με τα μεγάλα). Με "ιντριγκάρει" και το ότι η quest της είναι να ΠΕΙΣΟΥΜΕ 8 ΔΡΑΚΟΥΣ (ειρηνικά) να πάνε με το μέρος του λευκού δράκου!... Ξέρουμε κάποιο console code που να προχωρά ΠΙΟ ΚΑΤΩ την quest της Mirai απ' την Dragon Bridge; Προχώρησα, μου 'πε να την βρω στην γέφυρα, πάω, με περιμένει εκεί δίπλα σ' έναν camp, της λέω "Follow me", έρχεται μαζί μου... αλλά το "βελάκι" παραμένει πάνω στο κεφάλι της και δεν αλλάζει το log στο quest της...

Αυτό με την Σοφία είναι μόνιμο, δεν αλλάζει - δηλαδή να εξαφανίζονται τα ρούχα/γάντια/μπότες της (παραμένουν η κάπα, κράνος, ασπίδα, όπλο). Διορθώνεται αυτόματα σε 1-2 Fast Travel, δεν δίνω σημασία καθόλου (το συνήθισα).

Ωραία, ευχαριστούμε. Τα 1Κ γραφικά πάνε "σφαίρα", όπως ανέφερα πολλές φορές. Ως εμφάνιση είναι φοβερά, μέχρι να φτάσεις ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ στο αντικείμενο (είτε είναι πόρτα, είτε είναι τοίχος ή βράχος, είτε είναι ρούχα/πανοπλία που φορά κάποιος χαρακτήρας). Εκεί φαίνεται η χαμηλότερη ανάλυση. ...Θα κάνω backup και θα βάλω τα νέα γραφικά, να πω εντυπώσεις.

Παρατήρησα ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ (χθες), κάτι που μου έκανε συχνά σε μένα, στο δικό μου σετ-mods. Έκανα ένα Fast-Travel και έφτασα σε ανοικτό χώρο (ύπαιθρος) και τα γραφικά δεν είχαν φορτώσει στα μισά μέρη του περιβάλλοντος, δηλαδή ήταν ultra-blur (θαμπά). Διορθώθηκε αμέσως όταν έκανα re-load το προηγούμενο stage.

• Απαντ. 828
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λογω της φυσης του tmp παντα ειναι καλυτερα η καθαρη εγκατασταση σε καθαρο παιχνιδι.

Η 4.8 θα ειναι παλι ολοκληρο το tmp οχι συμπληρωματικο.

Κανονικα θα μπορουσα σε καθε νεα εκδοση να κανει τη δουλεια αυτοματα ο installer οποτε να μη χρειαζεται να κατεβαζετε καθε φορα 20GB ουτε εγω να ανεβαζω τοσα. Αλλά, το να διαχειριζεσαι 90Κ+ αρχεια σβησε εκεινο, μετεφερε το αλλο, βαλε εκεινο εκει κλπ συν οτι πρεπει να κραταω αρχειο για τις εκδοσεις, ειναι υπερβολικa χρονοβορο και απαιτει πολλα GB (καθε εκδοση ειναι 70GB το παιχνιδι και 120-140GB η εγκατασταση του ΝΜΜ συνολο 200GB...) και ευκολο να κανω λαθος. Οποτε προτιμω τη λυση του πακεταρισματος ολου το tmp.

Συγκεκριμενα εσυ εφοσον δεν εχεις προχωρισει καλυτερα να ξεκινησεις νεο παιχνιδι στη 4.8

Η 4.8 θα βγει οταν παρει feedback απο αυτο που ζητησα εδω http://www.insomnia.gr/topic/624007-skyrim-the-mod-project-tmp-v47/page-40?do=findComment&comment=55412106

ΟΚ, δεν υπάρχει βιασύνη, οπότε θα περιμένω την 4.8. Απεγκατέστησα ήδη τα πάντα και περιμένω. Thanks!

Δημοσ.

Λογω της φυσης του tmp παντα ειναι καλυτερα η καθαρη εγκατασταση σε καθαρο παιχνιδι.

Η 4.8 θα ειναι παλι ολοκληρο το tmp οχι συμπληρωματικο.

Κανονικα θα μπορουσα σε καθε νεα εκδοση να κανει τη δουλεια αυτοματα ο installer οποτε να μη χρειαζεται να κατεβαζετε καθε φορα 20GB ουτε εγω να ανεβαζω τοσα. Αλλά, το να διαχειριζεσαι 90Κ+ αρχεια σβησε εκεινο, μετεφερε το αλλο, βαλε εκεινο εκει κλπ συν οτι πρεπει να κραταω αρχειο για τις εκδοσεις, ειναι υπερβολικa χρονοβορο και απαιτει πολλα GB (καθε εκδοση ειναι 70GB το παιχνιδι και 120-140GB η εγκατασταση του ΝΜΜ συνολο 200GB...) και ευκολο να κανω λαθος. Οποτε προτιμω τη λυση του πακεταρισματος ολου το tmp.

Συγκεκριμενα εσυ εφοσον δεν εχεις προχωρισει καλυτερα να ξεκινησεις νεο παιχνιδι στη 4.8

Η 4.8 θα βγει οταν παρει feedback απο αυτο που ζητησα εδω http://www.insomnia.gr/topic/624007-skyrim-the-mod-project-tmp-v47/page-40?do=findComment&comment=55412106

Εγώ που έχω φτάσει 20 level (το 'χω προχωρήσει πολύ, όσο αφορά τα side-quest), θα πρέπει να ξεκινήσω νέο παιχνίδι απ' το "Abandon Jail" save που βάζεις στο κάθε νέο ΤΜΡ;

Δεν μας είπες αν αυτά τα "Black Arrows" φτιάχνονται στο Forge. Είναι εκπληκτικά βέλη, "παφ" και νεκρός ο δράκος. Σκότωσα ήδη 2 έτσι, αλλά δεν τα χρησιμοποιώ γιατί θεωρώ "cheat" για χαρακτήρα 20 και κάτω να σκοτώνει με την μία έναν δράκο...

Επίσης, θαρρώ το ξέρετε (δεν ξέρω αν το κάνετε), ότι μπορείτε να "χαλάσετε" κάτι μαγικό και μετά να το προσθέσετε κάπου αλλού που σας βολεύει. Ο Πάνος έχει βάλει ένα φοβερό σετ από όπλα/πανοπλία/κτλ. Απλά, εγώ που παίζω κυρίως Stealth, η Nord Heavy armor είναι πολύ βαριά και προκαλεί πολύ θόρυβο και γίνομαι αντιληπτός σχεδόν αμέσως (παρόλο που έχω "μαξάρει" τα perks στο Sneak και τα άλλα). Οπότε, την χάλασα (και τα γάντια και κράνος) και τα έβαλα αυτά σε μια νέα (δεν την έχω ξαναδεί ποτέ μου) Hunter-Ranger δίχως μαγικά πανοπλία-σετ και είναι τέλεια τώρα.

Επίσης, συμβουλή για όσους το προχωρούν, υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ αποστολές (side-quests).

Μόλις το ψιλο-αντιληφθείτε, παρατήστε τις για αργότερα. Πήρα μια αποστολή ("Way of the Nine") και στο φινάλε... έφαγα 2 ώρες ΜΟΝΟ για την τελική μάχη, ήταν απλώς... πανδύσκολη (και είμαι και 20 level).

Δημοσ.

Επισης η sofia εχει θεμα με τα ρουχα που δε διορθωνει ο δημιουργος της. Εγω απλα κανω trade μαζι της, της παιρνω τη πανοπλια που της εχω δωσει και της την ξαναδινω.

Οντως επειδη την εχω και με ακολουθει βγαινει ωρες ωρες μονο με εσωρουχα.Αν της παρεις μονο το ενα και της το ξαναδωσεις τοτε τα φοραει κανονικα.

Εν τω μεταξυ επαθα το αλλο περιεργο χθες.

Ημουν στο quest για να βρεις το elders scroll μεσα σε κατι dwarven ruins και στο τελος ειναι ενας που κανει επιθεση με Knockback που σε πεταει στην αλλη ακρη της αιθουσας.

Ε σε μια τετοια επιθεση κολλησε η καμερα σε ασχετο σημειο.

Ελεγχα κανονικα το παικτη,τον εβλεπα αλλα η καμερα σταθερα εκει.Σα να ειχα βαλει freeview.Δοκιμασα οτι εντολες βρηκα,εκανα save-load αλλα τιποτα.Αναγκαστηκα και load παλαιοτερο.

Δημοσ.

Μου έχει συμβεί κι εμένα, αλλά όχι σε μάχη, σε... mining (που έσκαβα να βγάλω ore)! Κόλλησε η κάμερα εκεί και ενώ γύριζα εδώ κι εκεί, έδειχνε το ίδιο σημείο και δεν έκανε κάτι άλλο.

Δημοσ.

Μιας και αναφέρθηκε... χρησιμοποιείται στο TMP το "Ragdolls" mod;

Γιατί έχω ρίξει μερικές φορές με το τόξο (instant kill) και εκτοξεύει στο... διάστημα το θύμα (μια αρκούδα πετάχτηκε... 10 μέτρα στον αέρα, λες και την χτύπησε Α7 με "έξυπνες βόμβες"!)...

Ή κάτι βαμπίρ στο cave που πας να πάρεις το Horn για τους Grey... ένας πετάχτηκε στην άλλη μεριά της αίθουσας (15+ μέτρα μακριά) από βολή βέλους μου...

Δημοσ.

Αυτο το double tap στη κατευθυνση που κανει αποτομα βηματα γινεται καπως να το απενεργοποιησουμε?

Πραγματικα μου εχει σπασει τα @@@.

Με εχει ριξει απο γκρεμους απειρες φορες.

Δημοσ.

:o :o  τα περισσότερα από αυτά τα mods τα είχα ήδη βάλει και το είχα καταευχαριστηθεί. μετά έκανα format το laptop και δεν μπήκα καν στον κόπο να τα ψάξω πάλι να τα βρω και να τα εγκαταστήσω (πολλέεεεεεεεεες ώρεςςςςς).. Μπράβο για τη δουλειά σου αυτή. Με έψησες να το ξαναεγκαταστήσω !!!

Δημοσ.

Αυτο το double tap στη κατευθυνση που κανει αποτομα βηματα γινεται καπως να το απενεργοποιησουμε?

Πραγματικα μου εχει σπασει τα @@@.

Με εχει ριξει απο γκρεμους απειρες φορες.

Ποιό είναι αυτό που λες; Εγώ μόνιμα (πια) είμαι σε Stealth mode, σκυφτός.

Δημοσ.

Αν πατησεις δυο φορες γρηγορα οποιοδηποτε πληκτρο κινησης κανει 2 αποτομα βηματα προς τη κατευθυνση εκεινη και καλα για να αποφευγεις επιθεσεις.

Αλλα πιο πολλες φορες πατιεται κατα λαθος οταν κανεις πχ διορθωσεις οπως προχωρας και σε βουταει σε γκρεμους.Η πχ σημαδευεις το πατας και σου αφηνει και το βελος.

Δημοσ.

A... Δεν το κάνω ποτέ, γιατί είμαι σχεδόν πάντα Sneak, γι' αυτό δεν το 'χω προσέξει.

Λοιπόν, Πάνο, μερικά graphics' bugs:

Oe4NBDy.jpg

5ucNDcg.jpg

(Αυτό που έγραψα. Ήταν "χωμένοι" ως το λαιμό στο χώμα και δεν κουνιόνταν).

966OAty.jpg

(Η Λυδία αν δεν κάνω λάθος, "ίπταται"...)

vcxHT6R.jpg

(Μέσα στην Θάλμορ πρεσβεία, στο πάνω πάτωμα, προχωρούσα... και είδα αυτό. Μόλις προχώρησα... φόρτωσε το πιο κάτω διάδρομο - το υπόλοιπο κομμάτι του που κανονικά θα φαινόταν).

DubrXqz.jpg

wQ2isku.jpg

(Εδώ μάλλον ο τυπάκος - τον θυμάμαι, ένα "καχεκτικό" ήταν - έχει υποστεί "τουμπάνιασμα" και έχει γίνει bodybuilder... αλλά ο λαιμός του είναι για κανονικό σώμα, οπότε δεν εφάπτεται με το υπόλοιπο σώμα).

Δημοσ.

Τα έβαλα τα νέα γραφικά... το ίδιο error μήνυμα είχα (που 'χα ποστάρει) - αυτή τη φορά ήταν corrupted τα "graurg" αρχεία (ήμουν σε μια σπηλιά με τέτοιους απέθαντους).

Επανέφερα τα προηγούμενα (1Κ)... πάλι error (το ίδιο) έβγαλε στο save.

Ξανακατέβασα τα 1Κ, τα 'βαλα, έτρεξε...αλλά πριν λίγο crash.

Δημοσ.

Εχεις προβλημα με το συστημα σου, δε δυναται να εχεις στα καλα καθουμενα corrupted αρχεια.

Δεν αντιμετωπιζω το θεμα που χωνονται μεσα στη γη ουτε που πετανε. Δε ξερω γιατι συμβαινει.

Θα ηθελα ενα save απο εκει που κρατησες το screenshot με τον rarnis για να δω τα textures/body meshes.

Δημοσ.

Ωραία, δεκτόν να 'χω κάποιο πρόβλημα με το σύστημά μου (το οποίο είναι... ποιό; Δεν μπορώ να ξέρω) - βασικά, θέλω να κατεβάσω τα Win10 να τα βάλω να τελειώνω με τα 8.1...

Τα προηγούμενα bugs ήταν πριν την πρεσβεία και τον Ράμις. Θες save απ' τον Ράμις και έπειτα ή πριν τον Ράμις (πριν τον βρω); Επίσης, αν θυμάμαι, έχεις πει θες save εντός ΙΝΝ. Να πάω σε ΙΝΝ ή βολεύει το save εντός του υπογείου της πρεσβείας;

Επίσης, έχω κάνει κάποια ερωτήματα σε πιο πάνω ποστς και δεν έχεις απαντήσει ούτε μονολεκτικά (τί body-type έχει η Σεράνα, τα Black Arrows αν τα φτιάχνεις σε forge, αν χρησιμοποιείς το "Ragdoll" mod ή όχι κτλ). Θα μπορούσες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...