Προς το περιεχόμενο

Skyrim - The Mod Project [TMP] v4.8

panoc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μάλιστα, οκ... Απλά, πρέπει να βρω μετά το ID του εκάστοτε follower, που αν είναι stand-alone follower την "έκατσα"!

Στην προκειμένη περίπτωση μας δίνεις εσύ το ID τώρα (οπότε το καταγράφω)...

Την ξέρω την εντολή αυτή, απλά θέλει και τα IDs. Τα Vanilla τα βρίσκεις, ψάχνοντας. Αλλά οι περισσότεροι δημιουργοί followers stand-alone, στις σελίδες (Nexus) των followers ΔΕΝ βάζουν συνήθως και το ID τους. Ενώ στο "help" που πατώ, δεν βλέπω κάποιον μακρυσκελή κωδικό (ώστε να υποθέσω ότι είναι το ID του/της follower).

Μερικά σχόλια/εντυπώσεις ως τώρα, απ' το ΤΜΡ 4.7 που παίζω (έπαιζα απ' το 4.0):

1. Σαφώς και δεν έχω (προσωπικά, με το δικό μου σύστημα) κανένα CTD. Ούτε ένα. Είχα/έχω που και που "φριζάρισμα" της εφαρμογής, δηλαδή σαν να "μπουκώνει" η μνήμη και να κολλάει εκεί (συνήθως βγάζει ένα κλασσικό Win error popup που σου λέει ότι η εφαρμογή σταμάτησε να τρέχει κτλ... Δεν μου το κάνει συχνά, σπάνια το κάνει... αλλά το κάνει, οπότε το καταγράφω.

2. Αυτό που είναι πάρα πολύ συχνό, δηλαδή ασταμάτητο, είναι η πολύ έντονη καθυστέρηση στις loading screens. Το μέτρησα χθες βράδυ με... χρονόμετρο. Το λιγότερο (το πιο γρήγορο) είναι τα 5 δευτερόλεπτα (μιλώ πχ. να μπεις σε ένα cave ενός Giant που είναι 3Χ3 μικρό, δίχως άλλες εξόδους. Το μεγαλύτερο που περίμενα (πχ. απ' το σπίτι μου να βγω έξω στο δρόμο στο Whiterun ή να μπω για πρώτη φορά στο Winterhelm)... μου έκανε, μέτρησα... 4-5 λεπτά! Νόμιζα ότι κόλλησε (έπαιζε η μουσική, μαύρη-μαυρίλα η οθόνη... και ΚΑΠΟΙΑ στιγμή ξεκίνησε το loading screen).

3. Γενικά, παίζει πολύ lag. Έχω σε πολλά σημεία lag, κυρίως στα ANIMATIONS (δηλαδή, βγάζω σπαθί... lag, γίνεται μάχη... lag, πέφτουν spells... lag, κτλ). Όταν φορτώνει μια μεγάλη περιοχή (πχ. φτάνω στο Winterhelm και το βλέπω από μακριά). Δεν ξέρω, δεν ξέρω αν φταίει γενικά ο τεράστιος όγκος/αριθμός των mods ή κάτι άλλο. Θέλω να πιστεύω ότι δεν φταίει το μηχάνημά μου (πόσο πια να το αναβαθμίσω; ).

4. Έχει αφαιρέσει πολλά ο Πάνος (από παλιότερες εκδόσεις), που ήταν καθαρά για διακοσμητικούς λόγους αλλά μάλλον βάραιναν το παιχνίδι πολύ (πχ. το refugees camp στο Whiterun, το μεγάλο παζάρι πριν/μετά την γέφυρα στα ανατολικά του Whiterun - και τον πύργο των εμπόρων, τα πολύ "μαξαρισμένα" λιμάνια με πολλά elements, τα γιγάντια δέντρα-γέφυρες στα δάση κοντά σε ποτάμια κτλ). Γενικά, αφαίρεσε πολλά για να γίνει πιο στρωτό. Αλλά εξακολουθεί και έχει θεματάκια στο lag, όπως ανέφερα πιο πάνω. Πάντως, σαφώς καλύτερα από άλλες προηγούμενες εκδόσεις.

5. Τελικά, σόρρυ Πάνο... my bad. "Μέα Κούλπα" που θα 'λεγαν και οι Ρωμιοί. Τα βέλη ΕΧΟΥΝ βαρύτητα, διότι δοκίμασα μια "μούφα" τόξο και είδα την τροχιά των βελών. Απλά το τόξο που έχεις βάλει στο αρχικό inventory, ενώ δεν έχει τόσο πολύ damage (έχω τόξο πια με άνω του 67 damage), το βέλος φεύγει σαν... σφαίρα από μυδράλιο (πολύ ταχύτατα), οπότε μάλλον γι' αυτό και δεν βλέπω τροχιά.

6. Υπάρχει τρόπος (για να μην κάθομαι να 'χω ανοικτό και το ipad να ψάχνω στο Google ενώ παίζω), να βρω μέσω console ΤΙ CLASS είναι ο εκάστοτε follower που έχω;;; Δηλαδή... οκ, έχω την Recorder. ΤΙ CLASS είναι; ΤΙ COMBAT STYLE έχει; Για να την εφοδιάσω κατάλληλα. Η Λυδία, τί είναι, πώς πολεμά; Η Σοφία;... κτλ κτλ. Επίσης, απ' ό,τι κατάλαβα, Πάνο, δεν χρησιμοποιείς το ATF mod, σωστά; Διότι θα 'θελα να μπορούσα να ΑΛΛΑΞΩ κατά την κρίση μου το στυλ/class του εκάστοτε follower (με τα ATF tweaks) και ΚΥΡΙΩΣ να κάνω MANUALLY LEVEL-UP στους followers.

7. Πάνο, μπορώ να "πειράξω" (θα πεις ΟΧΙ, σαν του Μεταξά!) το πώς να μπαίνουν τα διάφορα elements πάνω στους χαρακτήρες; Δηλαδή, ορθόν και σωστό να μπαίνει σταυρωτά στην πλάτη το μεγάλο σπαθί/τσεκούρι/δόρυ... αλλά θεωρώ (ανέκαθεν το θεωρούσα) μεγάλο fail να βάζουν τα κανονικά σπαθιά στην πλάτη. Καταρχάς, εφόσον παίζω 1st Person, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ animation να τραβά το σπαθί (κανονικό) απ' την πλάτη, δείχνει να το βάζει στο πλευρό. Κατά δεύτερον, είναι ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ απ' την μέση (και πιο ρεαλιστικό), απ' το να το 'χεις στη πλάτη. Και οι Νίντζα, το σπαθί το 'χαν στην πλάτη ΟΤΑΝ ΤΑΞΙΔΕΥΑΝ ή όταν έκαναν assault σε ένα κάστρο, αλλά ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΝΑΝ στο στόχο, έβαζαν το σπαθί στην μέση (το 'χω καρα-τσεκάρει, είμαι φανατικός λάτρης των Νίντζα, έχω άπειρη βιβλιοθήκη για δαύτους). Οι Σπαρτιάτες, είχαν το πολύ κοντό σπαθί τους ΜΕΣΑ στην ασπίδα τους (στο εσωτερικό της), με ένα σύστημα που στερέωνε το μικρό θηκάρι, ενώ οι άλλοι Οπλίτες είχαν το σπαθί στο πλευρό με αορτήρα απ' τον ώμο... Θέλω δηλαδή, αν γίνεται, αν... να μπορέσω να αλλάξω μερικά πράγματα στο πώς μπαίνουν attached στους χαρακτήρες. Επίσης, το layer order είναι σε κάποια μη ρεαλιστικό. Πχ., όλα τα σακίδια μπαίνουν ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ (απ' έξω απ' έξω), δηλαδή έχεις πχ. την γούνινη κάπα, μετά από πάνω το σπαθί/τόξο, μετά την ασπίδα και εμφανίζεται πάνω στην ασπίδα το σακίδιο. Δεν είναι ρεαλιστικό, διότι πώς τραβάς την ασπίδα να την φέρεις στο αριστερό χέρι, όταν από πάνω της φοράς σακίδιο;

8. Αυτός ο Cicero... ξέρω ότι είναι assassin του "Dark Brotherhood"... αλλά τί στο κόρακα κάνει; Είτε τον βοηθήσεις είτε τον "δώσεις" στον φρουρό, τίποτα παραπάνω δεν γίνεται... Μετά, έχει συνέχεια με τον χαρακτήρα αυτόν; (Δεν γίνομαι ποτέ μέλος του Guild αυτού, πάντα σκοτώνω την επικεφαλής αρχηγό που με απαγάγει και με πάει στην καλύβα εκεί στο πουθενά για να "φάω" έναν από 3 αιχμαλώτους).

9. ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ "ΚΑΛΟΥΔΙΑ" που έχει βάλει ο Πάνος! Έχει... γεμίσει τον Βορρά! Ομιλώ για ΠΕΡΑΝ (βόρεια) του College των Μάγων! ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ, φίλε Πάνο, ευχαριστούμε!

10. Πώς διάολο ανεβάζω γρήγορο το level μου, ρε συ Πάνο; Στο Vanilla, σε αντίστοιχο χρόνο gaming (που έχω τώρα με το ΤΜΡ), θα 'μουν ήδη... 12-15 level - και στο ΤΜΡ είμαι ακόμα 7!!!... Ανεβαίνει πολύ σιγά το level. Σκοτώνω δράκους και ζήτημα να "παίζει" λιγάκι η μπάρα του level. (Δεν συζητώ για Giants ή Bears ή Snow Tigers κτλ. Σχεδόν δεν κουνιέται το level)...

11. Επίσης, απ' ότι κατάλαβα, δεν έχεις το mod που κάνει delay στις quests, έτσι; Γιατί μου σπάει τα "μπιπ", που απ' το 4ο level μου την "πέφτουν" οι Culturist και ξεκινά το Dragonborn DLC.

12. Δεν έχεις "WarZone" mod βάλει, έτσι; Δεν έχω δει συμπλοκές (random) Nords με Imperials.

...Αυτά μπορώ να θυμηθώ, ως τώρα. Μια χαρά το παιχνίδι, πολύ απολαυστικό το ΤΜΡ, αν και έχει ακόμα "θεματάκια" με το performance.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 828
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μπορεις να βρεις για τα παντα το base id.

Tο ξαναγραφω γιατι δε το προσεξες.

πχ help recorder ή help aela

θα βγει μια λιστα με base id που αφορουν το καθε npc συνηθωςε κατω κατω αναφερονται μια ή δυο γραμμες

NPC_ : # οπου το # ειναι το base id. Eαν ειναι 2 τοτε ενα απο τα 2 ειναι σωστα.

Δεν εχει σημασια εαν το npc ειναι vanilla ή οχι αρκει να ξερει το ονομα του.

Επισης με ανοιχτη κονστολα, εαν κανεις κλικ σε οποιοδηποτε αντικειμενο στο tamriel θα σου βγαλει δεξια στη κονσολα πληροφοριες για το αντικειμενο, οπως πχ το id του το base id του, ποιο esm το καλεσε τελευταιο τη τρεχουσα στιγμη κλπ.

Δεν εχω καμια, καμια ομως καθυστερηση στα loading screens, θαρρω πως εαν τα αλλα παιδια ειχαν θα το ειχαν αναφερει ηδη.
Δε ξερω καν τι μπορει να στο δημιουργει.

Ουτε lag εχω, στο εχω ξαναπει. Εκτος και εννουμε διαφορετικο πραγμα το lag. Lag ειναι να κανω κλικ να βαρεσω και να το κανει μετα απο 1-2-3 δευτερολεπτα. Δεν εχω τετοιο πραγμα. Βεβασια εχω και 50% πιο δυνατο επεξεργαστη αλλα θαρρω πως θα το ειχαν αναφερει και αλλοι.

Οχι δεν υπαρχει τροπος να δεις το class ενος npc, τουλαχιστο δε ξερω εγω καποιο.
Δε χρησιμοποιω AFT,EFF κλπ γιατι δεν δουλευουν -και δε πρεπει να δουλευουν- μαζι με custom quested/voiced/ai followers, η sofia η recorder και η mirai εχουν το δικος τους follower system. Φυσικα μπορεις να τα δουλεψεις με τους υπολοιπους vanilla/3dnpc followers που δεν εχουν custom system αλλα εγω δε χρησιμοποιω ποτε κανεναν τετοιον.

Μπορεις να καθορισεις τη θεση των οπλων στο χαρακτηρα σου και για τα npc στο xmpse μενου. Αλλα οτι κανεις θα αφορα ολα τα npc και οχι το καθε ενα ξεχωριστα.
Το πως θα μπουν τα αντικειμενα πανω στο χαρακτηρα/npc το καθοριζει το slot που πιανει καθε αντικειμενο.
Περιγραφικα, καθε σωμα εχει ας πουμε 10 θεσεις. Ειναι καπαρομενες απο το συστημα για τα στανταρ αντικειμενα, οπλα, ασπιδες, πανοπλιες, μποτες κλπ. Αυτα καταλαμβανουν τις χαμηλες θεσεις και δε γινεται να αλλαξουν. Με τον xp σκελετο, προστιθενται και αλλες θεσεις οι οποιες ομως ειναι πανω απο τις vanilla γιατι διαφορετικα θα επσαγε το παιχνιδι. Οποτε οτι μπαινει σε αυτες τις θεσεις μπαινει πανω απο τα υπαρχον αντικειμενα. Δεν ειναι κατι που μπορω να διαχειριστω, απλα ετσι δουλευει.

Δεν εχω ιδεα για τον cicero.

Μεχρι το lvl35 οπως εχω ξαναγραψει ανεβαινει πιο αργα το level απο εκει και πανω εξισωνετε με τη vanilla

Εαν εννοεις το choice is yours οχι δε το εχω βαλει, θελει πολυ συγκεκριμενες συνθηκες για να δουλεψει σωστα.

Οχι δεν εχω βαλει καποιο war mod, γιατι ειναι πολυ script intensive, μπλεκονται με το vanilla civil war quest και ειναι καλο να μπαινουν αφου εχει τελειωσει αυτο το quest.

Ωχ, το ξέχασα ότι αν κλικάρεις πάνω σε κάτι (με κονσόλα ανοικτή) βγάζει κωδικό! Σόρρυ Πάνο, θα το κοιτάξω έτσι (για τoυς Followers)...

Nαι, έχω πολύ καθυστέρηση στο loading... Δεν ξέρω τί συμβαίνει. Αν έχεις καμιά συμβουλή πες μου. (Πχ. να μην τρέχουν τίποτα προγράμματα στο background, να αποδεσμεύσω services κτλ).

ΕΑΝ... βάλω τα 10άρια (OS), λες να 'ναι (γενικώς) καλύτερα;

Ναι, αυτό εννοώ. Όταν πάω να βαρέσω (βγάζω το σπαθί), κάνει 1-2 δευτερόλεπτα ή "κόβεται" η κίνηση (χάνονται frames). Ή όταν προχωρώ/τρέχω και φτάνω σε μεγάλο μέρος/σημείο (πχ. το Whiterun) και εμφανίζεται στο βάθος - εκεί lagάρει.

Άρα, θα πρέπει να ψάξω πριν μπω στο παιχνίδι να δω τί κλάση είναι ο εκάστοτε follower, να καταγράψω τί armor & weapons χρησιμοποιεί, για να του δώσω ανάλογα.

Ναι, δεν λέω για τα "κλασσικά" σλοτς (όπλα, μπότες κτλ), λέω για τα λοιπά. Άρα, μπορώ να καθορίσω πχ. την ασπίδα να την βάλω ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ (απ' έξω απ' έξω) και τα σακίδια ΠΙΣΩ απ' τις ασπίδες (δηλαδή η ασπίδα να ΚΑΛΥΠΤΕΙ το σακίδιο); Επίσης, θα 'θελα όπως είπα (όλοι οι χαρακτήρες του παιχνιδιού, δεν έχω πρόβλημα) να 'χουν στη μέση ή στο γοφό το ΚΑΝΟΝΙΚΟ σπαθί, όχι στην πλάτη (ακόμα κι αν χρησιμοποιούν dual sword fighting). Μόνο τα ΜΕΓΑΛΑ ΟΠΛΑ θέλω να 'ναι στη πλάτη... Γίνεται αυτός ο διαχωρισμός ή άπαξ και βάλεις "στην μέση/στον γοφό", ΟΛΑ τα όπλα (άσχετα μεγέθους) θα μπουν εκεί;

...Πωπω... θα μου βγει το λάδι να φτάσω 35! (Χαχαχα)

Καλώς, δεν πειράζει (ναι, το "Choice is yours" εννοούσα).

Α, δεν το 'ξερα ότι προκαλούν τόσο πρόβλημα (War Zone).

...Γενικά, αν μπορούσες να με βοηθήσεις με το loading delay & lagging, θα ήμουν ευγνώμων. Αν μπορούσες να μου δώσεις συμβουλές, κάτι. Σαφώς και έχεις δυνατότερο μηχάνημα, αλλά και το δικό μου δεν είναι αμελητέο.

Εννοώ, αν μπορείς να μου δώσεις μερικά βήματα να ακολουθήσω, μήπως δεν έχω κάνει σωστές ρυθμίσεις κτλ.

Μήπως να κάνω update drivers στην κάρτα γραφικών; Δεν ξέρω...
Μοιάζει σαν να μην... έκανα αναβάθμιση, σαν να 'χω σε SATA το παιχνίδι (κι όχι σε SSD) και έχω ακόμα την R7 GPU...

Εχω την αισθηση οτι για το mouse lag μπορει να απευθυνεται το mouse acceleration. Ειναι γνωστο οτι προκαλει mouse lag σε τιτλους της bethsda.. δοκιμασε αυτο

Δε μπορεις να αλλαξεις τη default θεση των vanilla αντικειμενων (εννοω ολων των αντικειμενων που οριζονται ως οπλο, ασπιδα, πανοπλια κλπ ασχετα εαν αυτα προστεθηκαν απο mod). Ειναι στανταρ πανω στο σκελετο και ολες οι αλλες θεσεις πανε μετα απο αυτες.

Σου ειπα μπορεις να αλλαξεις τη θεση των οπλων σε ολα τα npc και το χαρακτηρα σου απο το xpmse, αλλα θα εφαρμοζεται για ολα τα npc χωρις εξαιρεση. Εαν μπεις στο μενου κανει κρα :P αυτο που θες :)

Για το loading δε μπορω να βοηθησω, θελω αλλα δε μπροω απλα γιατι δεν αντιμετωπιζω το προβλημα ωστε να μπορεσω να το λυσω.

Το μονο πραγμα που γνωριζω 100% οτι καθυστερει το loading ειναι εαν εχεις καποιον task manager ανοιχτο (ειτε τον windows task manager ειτε καποιον αλλο 3rd party). Ισως φταιει το antivirus εαν εχεις, που πρεπει να εξεταζει real time ολα τα αρχεια ενα ενα. Δεν εχω ιδεα...

Καλά, θεωρώ ότι το Antivirus μου προκαλεί πρόβλημα - θα το δω.
Επίσης, θα δω και ό,τι άλλο τρέχει στο background.

Άρα δεν αλλάζει η θέση της ασπίδας, να πάει ΑΠΟ ΠΑΝΩ απ' το σακίδιο. Καλώς.

Οκ, θα το δω με τα όπλα - ναι ρε συ, το κατάλαβα ότι είναι για όλους τους χαρακτήρες. Γενικά λέω, δεν λέω για τον χαρακτήρα μου, θεωρώ ότι είναι μη ρεαλιστικό να 'ναι στην πλάτη το σπαθί - ωραίο και "μουράτο" είναι, ρεαλιστικό στη μάχη δεν είναι. (Πχ. στο Witcher 3 που ο τυπάς έχει ΔΥΟ ΚΙΟΛΑΣ σπαθιά στην πλάτη, είναι "κουκουρούκου", μη ρεαλιστικό).

Αν βάλω τα 10άρια (Win), θεωρείς γενικά ότι θα 'ναι καλύτερα (γενικά λέω, όχι στο Skyrim);

Lupus το εχεις εγκατεστημενο σε ssd?Αν οχι,τοτε μαλλον εκει εντοπιζεται το προβλημα σου.Εμενα ειναι σε ssd και φορτωνει τα παντα σε 5-6 δευτερολεπτα.

Δεν διαβάζεις την υπογραφή μου;

ΕΙΔΙΚΑ για το Skyrim, πήρα ΝΕΟΝ SSD δίσκο (Crucial MX100) ΚΑΙ ΝΕΑ κάρτα γραφικών (GeForce 1070)!

Δεν είναι δυνατόν να 'ναι ο δίσκος. Μπορεί να 'ναι η κάρτα... να μην έχω σωστές ρυθμίσεις... ή να φταίει ο συγκεκριμένος driver... δεν ξέρω. Πάντως έχω τρελό lag-άρισμα και αργό loading.

Ο cicerno, έχει σχέση με το quest του black brotherhood οπότε αν σκοτώσεις την τύπησα στην καλύβα δεν προχωράς το quesline για να έχεις παραπάνω interaction. (υπό συνθήκες γίνεται και follower, στο δικό μου run η στολή του κοσμεί ένα mannequin) 

Μήπως το vsync κάνει τίποτα και "γονατίζει" το παιχνίδι; Ξέρουμε τί ρυθμίσεις να κάνω στην nVidia;

Δεν με ενδιαφέρει να συνεχίσω το Quest των δολοφόνων. Αντιθέτως, με ενδιαφέρει πολύ... να κονομήσω την ΣΟΥΠΕΡ τέλεια armor & dagger της αρχηγού! Χεχεχε... (Καλά, όταν την "φας" την γκόμενα και πας και το αναφέρεις, σου δίνουν αποστολή να τους "φας" όλους εκεί πέρα... που πάλι κονομάς φοβερές stealth armor/weapons, αλλά σαν της αρχηγού δεν είναι. Συν ότι μου "την δίνει" που σε εκβιάζει να σκοτώσεις εν ψυχρώ έναν αθώο).

Απλά, μιας και που ο Πάνος δεν χρησιμοποιεί το ATF,... εγώ με αυτό το mod άλλαζα την Recorder σε healer-spell-sword-fighter-Paladin "something", την Σοφία την έκανα καθαρόαιμη shield-sword πολεμιστή, την Λυδία την έκαναν 2-handed-tank-warrior, ενώ μια άλλην (πώς την λένε; ) την είχα αποκλειστικά Destruction Mage. Και όριζα εγώ τα points που θα ξοδευτούν...

Δεν διαβάζεις την υπογραφή μου;

ΕΙΔΙΚΑ για το Skyrim, πήρα ΝΕΟΝ SSD δίσκο (Crucial MX100) ΚΑΙ ΝΕΑ κάρτα γραφικών (GeForce 1070)!

Δεν είναι δυνατόν να 'ναι ο δίσκος. Μπορεί να 'ναι η κάρτα... να μην έχω σωστές ρυθμίσεις... ή να φταίει ο συγκεκριμένος driver... δεν ξέρω. Πάντως έχω τρελό lag-άρισμα και αργό loading.

Ημουνα απο κινητο και δεν φαινονται οι υπογραφες.

Κανονικα η 1070 θα επρεπε να μην εχει κανενα προβλημα.

Kανονικά... αλλά έχει!

Απ' όσο διαβάζω (τόση ώρα) και όσα ξέρω (κι έχουμε συζητήσει με τον Πάνο), όλα είναι ζήτημα ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ (με ισχυρό clock) και ΟΧΙ κάρτας γραφικών. Γι' αυτό και στην SSE που επίσης παίζω (και έχω "χώσει" καμιά 150ριά mods), η κίνηση και το loading είναι τέλεια - γιατί είναι 64μπιτη η SSE, δεν έχει V-RAM απώλειες.

Άρα...; Πλην του Πάνου (που έχει και δυνατό CPU), εσείς οι άλλοι με i5 σαν τον δικό μου, τί έχετε; Τί εμπειρία; Και τί αλλαγές (ενδεχομένως) έχετε κάνει για την διαχείρηση απ' τον CPU;

Πάνο, κάνα τέτοιο tweak θα βοηθήσει ή θα το "μαμήσω" το ΤΜΡ; Εδώ:

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=475747492

http://www.geforce.com/whats-new/guides/the-elder-scrolls-v-skyrim-tweak-guide#1

http://www.geforce.com/whats-new/guides/five-fast-elder-scrolls-v-skyrim-tweaks-guaranteed-to-make-your-game-look-even-better#1

(Να υποθέσω ότι πρέπει να ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ το nVidia Experience, που ενδεχομένως αυτόματα κάνει/αλλάζει settings; )

Δεν με ενδιαφέρει να συνεχίσω το Quest των δολοφόνων. Αντιθέτως, με ενδιαφέρει πολύ... να κονομήσω την ΣΟΥΠΕΡ τέλεια armor & dagger της αρχηγού! Χεχεχε... (Καλά, όταν την "φας" την γκόμενα και πας και το αναφέρεις, σου δίνουν αποστολή να τους "φας" όλους εκεί πέρα... που πάλι κονομάς φοβερές stealth armor/weapons, αλλά σαν της αρχηγού δεν είναι. Συν ότι μου "την δίνει" που σε εκβιάζει να σκοτώσεις εν ψυχρώ έναν αθώο).

Δεν είναι σωστό αυτό που λες με την πανοπλία και το blade of woe. Αν ακολουθήσεις το quest του brotherhood παίρνεις και την shrouded armor (με το που πας στην σπηλιά τους μετά την καλύβα), αργότερα παίρνεις ένα quest που σου δίνει την ancient shrouded armor (σαν την απλή με καλύτερα στατιστικά πχ η κουκούλα έχει 35% αντί για 25% στο bow damage) και σε κάποια φάση παίρνεις και το woe. Εκεί που σου λέει σκότωσε ένα είχα και γω τις σκέψεις μου να είναι αυτή ο ένας, αλλά ο ένας απ τους 3 με τις κουκούλες φάνηκε αρκετά πρόθυμος και να το αξίζει. (έχε τα στο νου σου για άλλο playthrough αυτά)

Δεν είναι σωστό αυτό που λες με την πανοπλία και το blade of woe. Αν ακολουθήσεις το quest του brotherhood παίρνεις και την shrouded armor (με το που πας στην σπηλιά τους μετά την καλύβα), αργότερα παίρνεις ένα quest που σου δίνει την ancient shrouded armor (σαν την απλή με καλύτερα στατιστικά πχ η κουκούλα έχει 35% αντί για 25% στο bow damage) και σε κάποια φάση παίρνεις και το woe. Εκεί που σου λέει σκότωσε ένα είχα και γω τις σκέψεις μου να είναι αυτή ο ένας, αλλά ο ένας απ τους 3 με τις κουκούλες φάνηκε αρκετά πρόθυμος και να το αξίζει. (έχε τα στο νου σου για άλλο playthrough αυτά)

Αφ' ενός μου την σπάει να με εγκβιάζουν. Αφ' εταίρου, πάντα γίνομαι μέλος της "Thief Guild" - η οποία έχει στο τέλος μια αποστολή που δίνει την φοβερότερη Stealth "Ninja" armor. Αυτή μου αρκεί. Τους δολοφόνους γενικά, θέλω να τους "μακελεύω"...

Παντως η Dark Brotherhood εχει συνηθως μερικα απο τα καλυτερα quest.

Τωρα κατεβαζω τα 1024 textures να δοκιμασω ποσο ανεβαινουν τα fps.

Τί εννοείς; Παίζοντας το ΤΜΡ, αλλάζεις σε χαμηλότερη res τα γραφικά; Πώς το κάνεις αυτό; Γιατί δεν με ενδιαφέρει να 'χω 4Κ γραφικά, τα 1Κ-2Κ είναι υπέρ-αρκετά για μένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...