Προς το περιεχόμενο

Skyrim - The Mod Project [TMP] v4.8

panoc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εκανα fast travel στο Riverwood, πηγα πανω στη γεφυρα και κοιταξα αριστερα. Σε ολη τη διαδρομη το cpu usage ηταν χαμηλα και η gpu δεν ξεπερασε το 77%,min fps=20. Aρα εχουμε περιθωρια βελτιωσης. Θα αλλαξω λιγο τους sliders.

Δοκιμασε με και πες μου με ποιες ρυθμισεις βελτιωνεται.

Εγω εχω τρελο stuttering.

Φασεις δηλαδη που το game απλα κολλαει.

Βεβαια ειμαι με την 3.3.

Το stutter ειναι εντελως ξαφνικο ή το τρως οταν πχ μπαινοβγαινεις απο ενα χωρο σε ενα αλλο ;

Δοκιμασε και κατεβασε αυτο http://www.filedropper.com/stmp47

και βαλε τα 2 αρχεια στο \documets\my games\skyrim

μετα τρεξε παλι το configuration tool για να ρυθμισεις αναλύση οθονης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τρώω κρασάρισμα μετά από λίγο που τρέχω το παιχνίδι.

Άλλαξα τη ρύθμιση από 16giga ram σε 8 (παρότι έχω 16) αλλά μου το έκανε και πάλι.

Μήπως πρέπει να πειράξω κάτι άλλο;

post-73207-0-95097300-1483895594_thumb.jpg

Τρώω κρασάρισμα μετά από λίγο που τρέχω το παιχνίδι.

Άλλαξα τη ρύθμιση από 16giga ram σε 8 (παρότι έχω 16) αλλά μου το έκανε και πάλι.

Μήπως πρέπει να πειράξω κάτι άλλο;

Περισσοτερες πληροφοριες;

Παντα στο ιδιο σημειο; σε ποια περιοχη;

Κλεισε οποιοδηποτε overlay προγραμμα γιατι μπλεκεται με το enb (πχ απενεργοποιησε το steam overlay)

Windows 7 εχεις ε;

Δοκιμασε να το τρεξεις σε exclusive full screen (θα χασεις το alt-tab) και κοιτα πως παει.

Ανοιξε το enblocal.ini (φακελος παιχνιδιου) βρες τα ForceBorderless=true ForceBorderlessFullscreen=true και αλλαξε τα απο true σε false

Windows 7 ναι, μου το κάνει όποτε πλησιάζω προς το σημείο που είναι να βρω μια dragonstone, ένα από τα πρώτα quests που μου έδωσε ένας μάγος.

Δοκιμάζω τις αλλαγές κι επιστρέφω

Windows 7 ναι, μου το κάνει όποτε πλησιάζω προς το σημείο που είναι να βρω μια dragonstone, ένα από τα πρώτα quests που μου έδωσε ένας μάγος.

Δοκιμάζω τις αλλαγές κι επιστρέφω

Δε με βοηθας, πως λεγεται το μερος και ποιο quest ειναι ;

Δοκιμασε με και πες μου με ποιες ρυθμισεις βελτιωνεται.

Texture quality σε High, draw distance σε 90τοσο, στο general-->  object fade 13, actor fade 8,Item fade 6, trees--> draw distance 6535, load distance 39215, animated trees 180, grass--> draw distance 7051, grass density 85.

Δεν εφυγε τελειως αλλα βελτιωθηκε, παιζω μια χαρα. Στους εσωτερικους χωρους ειναι καρφωμενο στα 60 fps.

Ο nodas μαλλον για εδω μιλαει--> http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Bleak_Falls_Barrow_(Quest)

Το εκανα χθες και το θυμαμαι. Εγω δεν ειχα προβληματα stutering εκει

Απο θεμα κρασαρισματος να πω οτι σε περιπου 8 ωρες παιχνιδιου μια φορα κρασαρε.

• Like 1

Ο nodas μαλλον για εδω μιλαει--> http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Bleak_Falls_Barrow_(Quest)

Το εκανα χθες και το θυμαμαι. Εγω δεν ειχα προβληματα stutering εκει

Απο θεμα κρασαρισματος να πω οτι σε περιπου 8 ωρες παιχνιδιου μια φορα κρασαρε.

Εαν ειναι αυτο τοτε δε ξερω γιατι του βγαζει προβλημα.

Βεβαια τοσο βαρυ modded skyrim μπορει να βγαλει προβληματα εκει που δεν υπαρχουν χωρις λογο και αιτια.

Κοιταξε, σε αυτο το quest, μεσα στο temple οι σκελετοι μολις του σκοτωνα εκαναν σαν να ειχαν παθει ηλεκτροσοκ (τα πτωματα τους εννοω), βασικα ολοι οι npc εκει μεσα ειχαν αυτο το προβλημα. Αλλου δεν το εχω συναντησει. Λογικα κατι θα πηγαινε στραβα με τοσο βαρυ μονταρισμα. Δεν ειναι unplayble, το ακριβως αντιθετο θα ελεγα. Σιγουρα καποια προβληματακια θα υπαρχουν αλλα δεν εγινε και τιποτα.

Ναι αυτό το quest λέω αλλά δεν είναι θέμα stuttering, κάθε φορά με πετάει με το ίδιο μνμ. Θα το ψάξω λίγο περισσότερο να δοκιμάσω εναλλακτικές και θα επανέλθω

Κοιταξε, σε αυτο το quest, μεσα στο temple οι σκελετοι μολις του σκοτωνα εκαναν σαν να ειχαν παθει ηλεκτροσοκ (τα πτωματα τους εννοω), βασικα ολοι οι npc εκει μεσα ειχαν αυτο το προβλημα. Αλλου δεν το εχω συναντησει. Λογικα κατι θα πηγαινε στραβα με τοσο βαρυ μονταρισμα. Δεν ειναι unplayble, το ακριβως αντιθετο θα ελεγα. Σιγουρα καποια προβληματακια θα υπαρχουν αλλα δεν εγινε και τιποτα.

Εαν εχεις καποιο save απο εκεινο το μερος κανε το ενα zip μαζι με το αντιστοιχο skse αρχειο και ανεβασε τα καπου να τα δω.

Το stutter ειναι εντελως ξαφνικο ή το τρως οταν πχ μπαινοβγαινεις απο ενα χωρο σε ενα αλλο ;

Δοκιμασε και κατεβασε αυτο http://www.filedropper.com/stmp47

και βαλε τα 2 αρχεια στο \documets\my games\skyrim

μετα τρεξε παλι το configuration tool για να ρυθμισεις αναλύση οθονης.

Ξαφνικο ειναι.

Το κανει συνηθως σε ανοιχτους χωρους σε ακυρα σημεια.

Θα δοκιμασω και θα σου πω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...