Προς το περιεχόμενο

Skyrim - The Mod Project [TMP] v4.8

panoc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κανονική μεγάλη εγκατάσταση είναι, όποιος θέλει και παίζει τη παλιά μπορεί να το κάνει και update φυσικά πάντα με backup του παιχνιδιού και των αρχείων του και κάνοντας clean install ακολουθώντας τι οδηγίες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 828
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ τα κατεβάζω με 5.5mb/s τερματίζει η γραμμή.

Είτε από browser είτε από download manager τερματίζει η γραμμή.

Όχι τα έχω ανεβάσει σε Google Drive.

Μου κόπηκε 2 φορές το κατέβασμα. Άσχετα αν είναι αργή ή γρήγορη, κόβεται η σύνδεση.

Καλύτερα το τόρρεντ, θα 'λεγα.

• Like 1

Πανο θελω καποιες διευκρινισεις. Στις οδηγιες λες '' Εάν έχετε Windows 10 και κάρτα γραφικών με 4GB VRAM ανοίγετε το enblocal.ini που

είναι στον φάκελο του παιχνιδιού VideoMemorySizeMb=4560 και αλλάξτε το 4560 σε
3640''

Εγω που εχω Windows 10, 16gb ram και καρτα γραφικων 3gb vram, τι πρεπει να αλλαξω?

Πανο θελω καποιες διευκρινισεις. Στις οδηγιες λες '' Εάν έχετε Windows 10 και κάρτα γραφικών με 4GB VRAM ανοίγετε το enblocal.ini που

είναι στον φάκελο του παιχνιδιού VideoMemorySizeMb=4560 και αλλάξτε το 4560 σε

3640''

Εγω που εχω Windows 10, 16gb ram και καρτα γραφικων 3gb vram, τι πρεπει να αλλαξω?

Για αρχη τιποτα, αλλα μαλλον θα πρεπει να βαλεις τα textures απο very high σε high απο την αναλογη καρτελα στο configuration tool.

• Like 1

Κατι που ξεχασα, εφοσον εχεις 3GB vram, πριν ξεκινησεις το παιχνιδι, κλεισε οτιδηποτε χρησιμοποιει vram στο desktop, πχ browser.

Δοκιμασε με textures very high να δεις πως παει και εαν εχεις stutter, εαν εχεις πολυ stutter τοτε χαμηλωσε σε high.

Θα χασεις αρκετη λεπτομερια αλλα δε γινεται αλλιως.

Μα ανοιγεις το λικ και απλα κατεβαζεις το αρχειο, πιο ευκολο για μενα που θα πρεπει να αφηνω τον υπολογιστη ανοιχτο 24/7...

Πιο γρηγορο για οποιον κατεβαζει μιας και δεν τον περιοριζει το upload μου.

• Like 1

Νομιζω οτι εχει δικιο ο Πανος, εγω σε δυο μερες κατεβασα τα direct link με την ησυχια μου.

Πανο, εχω αρκετα fps drops σε εξωτερικους χωρους, μεσα δεν εχω μεγαλο προβλημα. Να ριξω κι αλλο τα textures? Ειναι στο high, να τα βαλω medium η να πειραξουμε τιποτα αλλο?

Πολλά μπράβο και δημόσια στον Πάνο. Δεν είχα καταφέρει τόσα χρόνια να απολαύσω το Skyrim και ευτυχώς πριν το κάνω έπεσα πάνω στο Mod του.

Κατατοπιστικότατες οι οδηγίες έπαιξα για λίγο, είναι εκπληκτικό!!!

Πολλά Μπράβο

• Like 1

Πανο, εχω αρκετα fps drops σε εξωτερικους χωρους, μεσα δεν εχω μεγαλο προβλημα. Να ριξω κι αλλο τα textures? Ειναι στο high, να τα βαλω medium η να πειραξουμε τιποτα αλλο?

Καλημερα, οταν λες fps drops εννοεις οτι παιζεις πχ στα 40fps και ξαφνικα πεφτεις στα 10?

Πεφτεις στα 10 οταν κοιτας γυρω γυρω γρηγορα ;

Οταν κινησε απο το ενα μερος στο αλλο ?

Η οτι υπαρχουν σημεια που εχεις μονιμα χαμηλα fps οπως πχ μπαινοντας στο riverwood και κοιταζοντας προς το τελος του χωριου?

Υπαρχουν σημεια που το φυσιολογικο ειναι τα 30 fps απλα γιατι δε μπορουν να δωσουν αλλο οι cpu.

Μπορεις να ξεκινησεις το tuning αρχιζοντας απο το εξης.

Κανε fast travel στο riverwood (οχι με τα ποδια, αλλα fast travel). Μολις φορτωσει αποθηκευσε εκει χωρις να κουνηθεις.

Πάντα με ανοιχτο το afterburner και ρυθμισμeνο να βλεπεις gpu usage ΚΑΙ cpu usage ανα core κατευθυνεσε προς το τελος του χωρτιου που ειναι η γεφυρα και στη μεση της γεφυρτας σταματας  και κοιταζεις αριστερα προς το riverwood.

Κοιτας το gpu και cpu usage σου καθολη τη διαδρομη, στος τελός αυτης εκει που κοιτας το riverwood θα εχεις min fps (πληροφοριακα εγω με το συστημα της υπογραφης σε 1440p εχω 30-32fps).

Εαν εισαι 100% gpu συνεχια τοτε μαλλον τα παρακατω θα βοηθησουν ελαχιστα αλλα δε χανεις κατι να δοκιμασεις.

Παιζεις με τις ρυθμισεις Modes/World ->General, Object fade, actor fade, item fade και Draw distance. (ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΤΟ Grids)

Modes/World ->Trees -> Ξατεβαζε σιγα σιγα τα 3 sliders οχι κατω απο 4000,20000,100

Modes/World ->Grass, Draw distance μεχρι 6000, το Grass density οσο μεγαλωνει "μικραινει" οποτε το 100 ειναι το ελαχιστο, βαλε το 100.

Φυσικα μπορεις να δοκιμασεις και medium στα textures.

Εαν εισαι 100% gpu συνεχια τοτε μαλλον τα παρακατω θα βοηθησουν απο λιγο εως πολυ.

Επισης μπορεις (φυσικα ριχνοντας τη ποιοτητα απεικονιησης) να απενεργοποιησεις τα Depth of field και Ambient Occlusion.

Για να δεις εαν κερδιζεις κατι απενεργοποιωντας τα, ενω εισαι in game ανοιξε κονσολα, και πατα shift+enter.

Στο παραθυρο που θα εμφανιστει αριστερα (σημ. ο κερσορας θα ειναι μια κλεψυδρα)

post-64121-0-59705700-1483855280_thumb.png

Ξετικαρισε τα Depth of field και Ambient Occlusion. Κλεισε τη κονσολα και δοκιμασε.

Εαν βελτιωθουν τα fps σου και σε ικανοποιει το οπτικο αποτελεσμα, ανοιξε το enbseries.ini στο φακελο του παιχνιδιου βρες τις γραμμες

EnableDepthOfField=true, EnableAmbientOcclusion=true και αλλαξε το true σε false.

Τελος εαν τη μεγαλυτερη αλλαγη (προς το καλυτερο) τη διαπιστωσεις χαμηλωνοντας το texture quality σε medium, ενημερωσε με να φτιαξω ενα πακετο με μεχρι 1024Χ1024 textures (το τρεχον ειναι 2048Χ2048) για να δοκιμασεις.

Εκανα fast travel στο Riverwood, πηγα πανω στη γεφυρα και κοιταξα αριστερα. Σε ολη τη διαδρομη το cpu usage ηταν χαμηλα και η gpu δεν ξεπερασε το 77%,min fps=20. Aρα εχουμε περιθωρια βελτιωσης. Θα αλλαξω λιγο τους sliders.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...