lupus_Hegemonia Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Παιδια επειδη ελειπα αρκετες μερες και δεν ειχα χρονο να κατεβασω το torrent θα το εκτιμουσα αν κανατε upload! Thanks! Δεν έχω σταματήσει να "σιντάρω" τα πάντα, ΤΜΡ, πατς, όλα... Είναι μόνιμα ανοικτό το πρόγραμμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δεν έχω σταματήσει να "σιντάρω" τα πάντα, ΤΜΡ, πατς, όλα... Είναι μόνιμα ανοικτό το πρόγραμμα. Ευχαριστω αλλα ο Πανος θα ανεβασει αλλο torrent οποτε δεν υπαρχει λογος να κατεβασω αυτο. Αναμενουμε το 5 λοιπον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Τρελανε μας πανο, updates συνεχεια, αρχοντας!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Εάν θέλετε (όπως εγώ) να τεστάρετε και να δίνετε feedback, κατεβάστε τώρα την 4.3 και παίξτε. Θα αργήσει λιγάκι ο Πάνος να βγάλει την 4.5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Εάν θέλετε (όπως εγώ) να τεστάρετε και να δίνετε feedback, κατεβάστε τώρα την 4.3 και παίξτε. Θα αργήσει λιγάκι ο Πάνος να βγάλει την 4.5. 4.3 ? 4.1 εννοεις....εγω δεν εχω προβλημα να περιμενω, γιατι μπορει να κανω και κατι μικρες αναβαθμισεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Η εκδοση 4.7 ειναι ετοιμη Skyrim TMP 4.7 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Ωραια!Γυρναω σπιτι και κατεβαζω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Εχμ, Πανο? Που ειναι το torrent? Αυτο που εβαλες ειναι οι οδηγιες εγκαταστασεις Edit: Αν καταλαβα καλα το κατεβαζουμε απο Google Drive? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Κάτω κάτω είναι τα λινκ από Google Drive ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Ok! Το βρηκα. Ισως απο google drive να ειναι πιο βολικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Eίναι αργό το κατέβασμα (από download manager). Ξέρεις κάποιος καλύτερο τρόπο (πχ. απ' το Google Drive); Δεν το ξέρω καλά (το G.D.)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δεν θα ανεβει λινκ για τορρεντ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Εγώ τα κατεβάζω με 5.5mb/s τερματίζει η γραμμή. Είτε από browser είτε από download manager τερματίζει η γραμμή. Δεν θα ανεβει λινκ για τορρεντ? Όχι τα έχω ανεβάσει σε Google Drive. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Εγώ τα κατεβάζω με 5.5mb/s τερματίζει η γραμμή. Είτε από browser είτε από download manager τερματίζει η γραμμή. Όχι τα έχω ανεβάσει σε Google Drive. Ωραια, ειναι Standalone ινσταλ? η update ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα