Προς το περιεχόμενο

Skyrim - The Mod Project [TMP] v4.8

panoc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ευχαριστω αυτο το 1 ατομο που κανει seed χαχα...ειμαι 11.5% λολ..

Ελα ρε συ, ειμουν 24+ ωρες χωρις να συνδεθει ποτε κανενας, το ανοιξα παλι.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ελα ρε συ, ειμουν 24+ ωρες χωρις να συνδεθει ποτε κανενας, το ανοιξα παλι.

χαχα, Ενταξει δεν εγινε κατι σιγα... :-D

Ευχαριστω..και καλα Χριστουγεννα σε ολους.

• Like 1

καταρχας, φαινεται εκπληκτικη η δουλεια σου φιλε Πάνο! Σε ~8-10 κατεβαινει και το δικο μου, αλλα δεν ξερω αν θα προλαβω να παιξω καθολου πριν την Τρίτη καθως θα ειμαι εκτος βασης, απο Τρίτη seedαρω κι εγω οσο θα εχω ανοικτο η/υ

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις γυρισα σπιτι...ειναι στο 86.4% μια χαρα...2 seed...Thanks παιδια!

Edit: Εγω ειμαι ενταξει παιδια κατεβηκε!

Επεξ/σία από Balantakos

Μολις γυρισα σπιτι...ειναι στο 86.4% μια χαρα...2 seed...Thanks παιδια!

Edit: Εγω ειμαι ενταξει παιδια κατεβηκε!

Δες το και πες μας εντυπώσεις (κυρίως στο performance και ό,τι άλλο σε προβληματίζει - πχ. εμένα το πολύ σκοτάδι την νύχτα και στα σκιερά μέρη, που έχει βάλει ο Πάνος).

Ασχοληθηκα λιγο παραπανω με το game σημερα.

Εχει πλακιτσα γενικα,αλλα με το ρυθμο που το παιζω σε κανα χρονο θα το τελειωσω.

Γενικα το gpu usage παντως δε παει 100%.

Στο adept δυσκολια,με θεριζανε λιγο και το κατεβασα 1 παρακατω.

Αλλα μου φανηκε ευκολο εκει οποτε το ξανα ανεβασα.

Επισης καπου πετυχα ενα δρακο.

Μου φανηκε οτι πεθανε αρκετα ευκολα.

Τις ψυχες του και καλα τι τις κανει?

Επισης η σοφια βοηθαει αρκετα.πεταει και κατι τρομερες ατακες.

Έφαγα τη πρώτη 'βδομάδα αδείας μου, να διαβάζω και να αποκτώ experience για να mod-άρω κι εγώ ένα "σετάκι" (και τα πήγα καλά, δούλευε αρκετά καλά - αλλά είχε κάμποσα bugs).

Αλλά επειδή βαρέθηκα να ΜΗ παίζω και να "τρώω" όλο το χρόνο μου στο modding, είπα να ξαναπεράσω το ΤΜΡ (για να παίζω) και να συνεχίσω την μελέτη (διάβασμα guides και προβολή αντιστοίχων βίντεο) για να μάθω καλύτερα - και να κάνω ένα οργανόγραμμα πρώτα ΤΙ ΘΕΛΩ να βάλω, για να (ξανα)ξεκινήσω το modding...

...Νομίζω ότι ο Πάνος έκανε πολλές βελτιώσεις με το 4.1 Patch. Δεν είναι πια τόσο σκοτεινά τα μπουντρούμια, ενώ προσωπικά δεν έχω καθόλου fps drops (γύρω στο 90%, πάει "σφαίρα"). Μόνο ένα-δυο "Application no responding" είχα (όχι CTD ακριβώς, να σε "πετά" αυτόματα στο Desktop, απλά έβγαζε μήνυμα ότι σταμάτησε η εφαρμογή να δουλεύει)...

...Μπορεί κάποιες ρυθμίσεις που "πείραξα" στο MCM να φταίει. Θα τρέξω ένα save (μόλις βγήκα απ' την σπηλιά) και θα παίξω δίχως να πειράξω ρυθμίσεις, να δούμε αν θα 'χω πάλι...

Άσχετο-σχετικό (ερώτημα), όσο αφορά το gaming γενικά (όχι απαραίτητα το TMP):

...Έφτασα στην καλύβα αυτής της μάγισσας (λίγο πιο έξω απ' το Riverwood, απ' την άλλη πλευρά του ποταμού) και ενώ ήμουν Sneak ΔΙΧΩΣ να με κάνει detect, αφού τελείωσα το "κλέψιμο" (πήρα και την πολυπόθητη "λάτερ" απ' το υπόγειο), ΑΥΤΗ ΜΕΤΑ (η μάγισσα) μου επιτέθηκε!!! Παίζει ρόλο ότι είχε ταυτόχρονα κάνει και spawn έναν δράκο από πάνω που έκανε κύκλους;

Μόλις πάρω gpu το ξεκινάω και εγώ

Ενα τεράστιο respect στον φίλο panoc για το μεράκι του και την δουλειά που έκανε αλλά και μεγάλη του ντροπή που θα μας κάνει να κολλήσουμε πάλι με τις ώρες στον υπολογιστή .

Lupus Hegemonia οι αφηγήσεις σου για το παιχνίδι μου θυμίζουν εποχές pc master και Τσουρινάκη που είχε πορωθεί και έγραφε και ξαναέγραφε για το morrowind

Καλή χρονιά σε όλους

• Like 1

Παιδια επειδη ελειπα αρκετες μερες και δεν ειχα χρονο να κατεβασω το torrent θα το εκτιμουσα αν κανατε upload! Thanks!

Περιμενε καινουργια εκδοση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...