panoc Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Update Patch 4.1Προστέθηκαν textures και meshes που είχα ξεχάσει να συμπεριλάβω στο αρχικο πακέτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Aυτό που μου 'στειλες χθες το πρωί είναι, υποθέτω, ε; Το μεταφέρω εδώ το ποστ, απ' το "official" thread: Λοιπόν... συνεχίζω για 3η μέρα το ΤΜΡ του φίλου Πάνου. Του "τα 'χω κάνει τσουρέκια" βέβαια (με άπειρα ΡΜ), ζητώ κι εδώ δημόσια συγγνώμη... ...Ό,τι και να πούμε, όσα αρνητικά ή πράγματα που δεν θέλουμε ή δεν μας αρέσουν ή δεν είναι του γούστου μας, το ΤΜΡ είναι ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΑΚΡΑΝ το πιο ολοκληρωμένο Skyrim-world που υπάρχει!!! Μακράν, όμως! Του 'γραψα του Πάνου ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΩΘΕΙ (παγκόσμια, όχι μόνο εδώ σ' αυτό το φόρουμ);;; Πχ. έχει γίνει πασίγνωστο το S.T.E.P., που είναι όντως φοβερό... Σε σύγκριση με του Πάνου το ΤΜΡ, το S.T.E.P. μοιάζει με... testing του TMP πριν... 2 χρόνια! Τόσο ανώτερο είναι του Πάνου το σετάκι απ' το S.T.E.P.! Σαφώς και θα 'χετε (θα 'χουμε) πρόβλημα σε μερικά σημεία με το experience, γιατί όπως έχει πολλές φορές τονίσει ο Πάνος, η εταιρεία "τον έπαιξε" κανονικότατα. Δεν φτάνει που "πόρταρε" μια "κονσολέ" έκδοση για το PC, αλλά έβγαλε "και καλά νέα έκδοση remastered" (S.E.) και ουσιαστικά ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, δεν βελτίωσε τίποτα, δεν πρόσθεσε τίποτα - απλά έκανε "τσαχπινιές" βιαστικές, "στο πόδι", για να "ξεγελάσει" το μάτι του χρήστη (ότι βελτίωσε πχ. τα γραφικά). Στην ουσία, τίποτα δεν έκαναν... Οπότε, για να 'χει κάποιος μια ΦΟΒΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ παίζοντας Skyrim (είτε Legendary είτε την "Special Edition" - μη χέσω!), πρέπει να το ξεσκίσει στα mods. Και να κάνει πολλά τέστ, να 'χει πολλά "φέιλς", να 'χει πολλά "κρασαρίσματα" κτλ, μέχρι να φτάσει ΚΑΠΟΤΕ να 'χει κάποιο balance, αλλά και πάλι δεν θα αποφύγει την τέλεια 100% stability... Μπορεί κάποιος να το κάνει και μόνος του (ίσως αργότερα κι εγώ να το προσπαθήσω, να κάνω κάτι ανάλογο σαν του Πάνου στα δικά μου μέτρα)... Ως τότε... το ΤΜΡ είναι μακράν ό,τι καλύτερο μπορεί να 'χει κάποιος για να παίξει και να καταφχαριστηθεί το Skyrim. Στα τεχνικά θέματα... πήρα πρόσφατα (πριν 2-3 μέρες) μια 1070άρα G1 GygaByte nVidia, αντικαθιστώντας την AMD R7 370 που είχα. Επίσης, πήρα κι έναν SSD καλό δίσκο (500 γίγα) αποκλειστικά για το Steam & τα παιχνίδια του (και προφανώς για το Skyrim)... Μετρώντας χθες όλη μέρα με το "Φραπς", είχα γενικά στο ingame 55-60 fpt απόδοση, πράγμα πολύ καλό. Σε μερικές περιπτώσεις, έπεφτε στο 26-30, ενώ σπάνια 2-3 φορές μου "κοβόταν" και έβλεπα ακόμα και 8!!!! Αλλά σπάνια το 'κανε, 2-3 φορές (όλη την Κυριακή που έπαιζα και δοκίμαζα)... Οι loading screens δεν κρατούν πολύ, λίγο στην αρχή πριν το πρωτοξεκινήσεις και όταν πάει να φορτώσει πολύ πράμα απ' το μηδέν - πχ. η πρώτη φορά που πας κι ανακαλύπτεις το "νέο" Whiterun (δεν θα το αναγνωρίσετε, όπως καμιά άλλη πόλη, μακράν ωραιότερη και πιο μεγάλη)! Και γενικά, είχα "κρασαρίσματα" 2-3 φορές (αλλά διορθώθηκαν με κάποιο patch του Πάνου), ενώ είχα "κρας" όταν ΕΣΩΖΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝ save και μετά όταν πέθαινα φόρτωνε αυτόματα το τελευταίο save ...και είχα "κρας". Τώρα που σώζω ΣΥΝΕΧΩΣ και ΣΕ ΝΕΟ αρχείο, δεν έχω πρόβλημα. (Εννοείται, ξεχνάμε τα AutoSave και QuickSave, έτσι;! Μου πήρε ένα διάστημα για το QuickSave να το ξεχάσω - ήταν "εργαλείο", το χρησιμοποιούσα συνεχώς, αλλά αν σου γίνει "κτήμα σου" να πατάς μενού να σώσεις, το κάνεις εξίσου μηχανικά και γρήγορα)... Σε γενικές γραμμές (αν και έχω ενστάσεις και "γκρίνιες" που τις λέω στον Πάνο), γενικά είναι Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ μπορεί κάποιος να 'χει για να χαρεί ΑΠΟΛΥΤΑ το Skyrim... Συμβουλή... Σώστε συνεχώς, όχι για τα "κρασαρίσματα", αλλά γιατί το 'χει "μαξάρει" ο Πάνος και είναι "κομματάκι"... δύσκολο πια, το παιχνίδι, πεθαίνεις "αβέρτα-κουβέρτα"! (Χαχαχαχα)...Μπράβο, Πάνο, φοβερή δουλειά, αναμένουμε κάθε νέο σου update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Εχει στησει κανει seedbox σε amazon cloud ? ΥΓ. Απο Πορτογαλια ποιος ειναι ; Εγω ειμαι απο Πορτογαλια, μετακομισα πριν 4 μηνες Και μαλλον ηρθε η ωρα να δοκιμασω το TMP τωρα που επιτελους ολοκληρωσα το νεο μου PC με την αγορα της MSI 1070 Gaming X. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Άντε βρε... "Ομπριγάδο"!!!! (Ήμουν όλο το Euro2004, τότε!)... Σε ποιά πόλη; Λισαβόνα; Χαμηλότερα (Φάρος); Μέσον (Γκιμαράες); Ή απάνου (Πόρτο); Φοβερή χώρα, καταπληκτικά παιδιά οι Πορτογάλλοι... αν και... παίζει να 'ναι η πιο... άσχημη ράτσα της Ευρώπης! (Χαχαχα) ...Να προσέξεις πολύ τις οδηγίες του Πάνου, διότι και εγώ πήρα την 1070 και τα "βρήκα σκούρα". Διάβασε τις εντυπώσεις μου να καταλάβεις... Και αν προσέξεις στην υπογραφή του Πάνου το σύστημά του, θα καταλάβεις ότι "παίζει σε ανώτερο πρωτάθλημα" ο φίλος μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Στο Πορτο ειμαι. Ενταξει παρομοιο συστημα με του Πανου εχω, αλλα με 1070 αντι για 1080... (msi z170a M5, i7 6700k, 16gbs ddr4-3200,etc). Θα ηθελα μια GTX1080 και εγω γιατι πηρα Dell U2715H monitor, αρα 2560x1440 αναλυση αλλα ακομα στο ψαξιμο για δουλεια ειμαι εδω και τα 200 εξτρα ευρω στην τιμη ηταν πολλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 *** το Πόρτο, σαν ζωγραφιά είναι! Στο μεγάλο ξενοδοχείο στον λόφο πάνω ήμουν... Ίδια οθόνη έχουμε, ίδια κάρτα, παρόμοιο σύστημα... Πες μου τί settings έχεις για την οθόνη, γιατί είναι "pitch-black" οι νύχτες στο ΤΜΡ του Πάνου... ενώ εκείνος με την BenQ του ΔΕΝ έχει τέτοιο experience... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Στο Yeatman λες που εχει θεα ολη την πολη και το ποταμι? Ωραια ειναι, πηγα μια φορα. Το ολο συστημα μου ειναι πολυ καινουριο δεν εχω προλαβει να πειραματιστω. Την καρτα το Σαββατο την πηρα... Για την οθονη εχω βαλει ενα profile απο το tftcentral που παντως ειναι αρκετα κοντα στο standar profile της οθονης, με brightness στο 35% και contrast στο 50%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Nαι, σ' εκείνο ήμουν, στον τελευταίο όροφο - έβλεπα τα πάντα "αεροπλάνο", τα σύννεφα (ομίχλη) ήταν πιο κάτω απ' το παράθυρό μου! ...Ίδιο σύστημα έχω περίπου με σένα (όχι ίδιο επεξεργαστή, i5), ενώ παρόμοιο σετάρισμα έχω στην οθόνη μας, ίδια έχω. Όταν περάσεις το ΤΜΡ, να μου πεις ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ (αν... βλέπεις, χοχοχο) την νύχτα στην ύπαιθρο! ...Θέλει ΣΟΒΑΡΟ σετάρισμα η οθόνη μας ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΑΡΤΑ (δεν ξέρω τί σετάρισμα να της κάνω), ώστε να βλέπουμε κατιτίς. Είναι θεοσκότεινα, φίλε, στο σκοτάδι... Ο Πάνος λέει ότι ΤΟΣΟ όπως το περιγράφω, δεν είναι σ' εκείνον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 O Πανος λεει οτι εαν εχει συνεφια θα ειναι πιο σκοτεινα απο οτι αμα δεν εχει, και αμα βρεχει καρεκλες ακομα πιο σκοτεινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Ρε τι συνεφιά... αστροφεγγιά είχα πάνω και χάζευα τον γαλαξία! (Χαχαχαχα)... Τεσπά, είπαμε και στο μεταξύ μας... πρέπει να σετάρω την οθόνη μάλλον, δεν βλέπω άλλη λύση. Ρε συ Πάνο... αυτές οι κωλο-λατέρνες που τις μεταφέρνεις (είτε στη ζώνη είτε στο χέρι), που στο κόρακα τις αγοράζεις;;;;; Γιατί σου 'πα... είμαι Two-Handed warrior, δεν μπορώ να 'χω... δάδα στο χέρι το αριστερό - εκ τώ πραγμάτων δηλαδή, δεν βαστιούνται τα ρημάδια αυτές οι "γκουμούτσες" τα μεγάλα σπαθιά! Ουδέποτε έχω βρει μια τέτοια, όσο κι αν ψάχνω... Και κάτι χρωματιστά "φαναράκια" που 'δα, δεν γίνονταν equipped. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Ρε συ Πάνο... αυτές οι κωλο-λατέρνες που τις μεταφέρνεις (είτε στη ζώνη είτε στο χέρι), που στο κόρακα τις αγοράζεις;;;;; Γιατί σου 'πα... είμαι Two-Handed warrior, δεν μπορώ να 'χω... δάδα στο χέρι το αριστερό - εκ τώ πραγμάτων δηλαδή, δεν βαστιούνται τα ρημάδια αυτές οι "γκουμούτσες" τα μεγάλα σπαθιά! Ουδέποτε έχω βρει μια τέτοια, όσο κι αν ψάχνω... Και κάτι χρωματιστά "φαναράκια" που 'δα, δεν γίνονταν equipped. Έχοντας παίξει λίγο την ν3.3, το μόνο μου θέμα δεν ήταν η λατέρνα. Βρήκα αν θυμάμαι καλά στον πρώτο bandit που σκότωσα και την έκανα equip αμέσως. Έψαξες σε όλο το inventory για lantern και δεν βρήκες καμιά;; Τέλος, επειδή ο Πάνος είναι "σκοτεινός" τύπος, είχε βγάλει ένα patch για πιο φωτεινές νύχτες. Ρώτα τον πώς μπορείς να το αλλάξεις αυτό (δεν είναι δύσκολο) και να το κάνεις όσο φωτεινό θες εσύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Έχοντας παίξει λίγο την ν3.3, το μόνο μου θέμα δεν ήταν η λατέρνα. Βρήκα αν θυμάμαι καλά στον πρώτο bandit που σκότωσα και την έκανα equip αμέσως. Έψαξες σε όλο το inventory για lantern και δεν βρήκες καμιά;; Τέλος, επειδή ο Πάνος είναι "σκοτεινός" τύπος, είχε βγάλει ένα patch για πιο φωτεινές νύχτες. Ρώτα τον πώς μπορείς να το αλλάξεις αυτό (δεν είναι δύσκολο) και να το κάνεις όσο φωτεινό θες εσύ. Μου το 'στειλε, αυτό έχω... κι εξακολουθεί σε ορισμένα σημεία και είναι πολύ σκοτεινό. Πχ.... χθες, αποφάσισα να πάω να βρω εκείνο το "Family Sword" του τυπάκου στην Whiterun (που τσακώνεται με την γυναίκα του - και σου δίνει στο τέλος πόντους σε One-Hand & Blocking)... Ήταν πρωί, όταν του μίλησα, μια ηλιόλουστη μέρα. Ξεκινώ "ποδαράτο" (ούτε καν τ' άλογα δεν γουστάρω, θέλω "πεζικάριος" να πηγαίνω), φτάνω σ' αυτά τα νέα outposts (δυτικά του Whiterun), περνώ και τον καταυλισμό των προσφύγων ("χοτ-σποτ"!), περνώ την γέφυρα και φτάνω σ' αυτόν τον (νέο) πύργο-αγορά (που είναι έμποροι μέσα)... ...Ενώ ΠΑΝΤΟΥ ΓΥΡΩ ΜΟΥ είναι όλα ηλιόλουστα, μπρος στον πύργο (λόγο της και καλά σκιάς που ρίχνει ο πύργος)... ήταν ΟΛΑ ΘΕΟΣΚΟΤΕΙΝΑ! Δεν λέω... σκιά ρίχνει ο πύργος, δεν είναι ηλιόλουστο το σημείο (μπρος στην πόρτα και στις πέτρες του πύργου). Αλλά άλλο να 'ναι λιγότερο φωτεινό... κι άλλο να 'ναι σαν να 'πεσε ΤΟΠΙΚΑ ΕΚΕΙ σκοτάδι! ...Προχωρώ, φτάνω στην σπηλιά που 'ναι μέσα κάπου εκεί το "Family Sword" και μου "την πέφτουν" οι ληστές... ΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ (μπρος απ' το άνοιγμα), ήταν φωτεινά παντού, λόγο ημέρας. Στο μονοπατάκι ΠΡΙΝ φτάσω στην σπηλιά... ήταν ΟΛΑ ΘΕΟΣΚΟΤΕΙΝΑ, λες και ήταν νύχτα εκεί! Αφού, σκότωσα 2-3 ληστές εκεί πέρα... ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΘΟΛΟΥ που είναι... πέταξα αυτό το "σπελ" που φωτίζει όλο το χώρο ολόγυρα... τους έπιασα έναν-έναν και τους... τράβηξα ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ σημείο έξω απ' το άνοιγμα της σπηλιάς... για να κάνω λουτ!!!!! Ε... είναι αφύσικο αυτό. Σαφώς και έχω πάει κατακαλόκαιρο κάπου μεσημέρι και λόγο του ήλιου, κάπου που πέφτει σκιά είναι σαφέστατα πιο σκιερά/σκοτεινά απ' το εκτυφλωτικό γύρω περιβάλλον... Άλλο αυτό, άλλο να 'ναι... σαν μεσάνυχτα "pitch-black" εκείνο το σημείο και ΠΙΟ ΠΕΡΑ που χτυπά ο ήλιος να 'ναι εκτυφλωτικά! Θεωρώ (επειδή είμαι και illustrator/designer κι έχω φτιάξει άπειρα environments/scenes), δεν είναι καθόλου ρεαλιστικός ο φωτισμός. Άλλο αν γουστάρει ο Πάνος (ή οποιωσδήποτε που τα βάζει στο παιχνίδι του). Μιλώ για ΡΕΑΛΙΣΜΟ - που δεν είναι. Να κάτσω να φορτώσω ξανά το Save πριν μπω μέσα στην σπηλιά, να τραβήξω screenshot, να μου πείτε κι εσείς αν αυτό που βλέπετε είναι ρεαλιστικό και θα μπορούσε να 'ταν πραγματικό περιβάλλον κάπου... Δεν γίνεται, απλά... Επίσης, κάτι νέα εφέ που έχουν προστεθεί στα σπελ και μαγικές ράβδους, είναι λίγο... παιδικά/αστεία. Πχ, έδωσα στην "Σοφία" να κρατά δυο ράβδους μαγικές (πλην των όπλων της), η μία ήταν "Electric beam" κάτι τέτοιο. Ρίχνει η "Σοφία" με αυτό... και βλέπω ένα... συννεφάκι-μίνι να εμφανίζεται (καταιγίδας!) και να μένει πάνω απ' τον εχθρό και να του ρίχνει αστραπές!!!... Σταμάτησα να πολεμώ και γελούσα. Ε, δεν μου αρέσουν αυτές οι "χαριτομενιές", εμένα προσωπικά... Μοιάζει με αυτά τα γιαπωνέζικα τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, που ακόμα και θρίλερ τα κάνουν... ημίγυμνα και κωμικά, να μιλά ναζιάρικα η "τουμπανέ" γκόμενα και να...σφάζει και να πετιούνται... καρδούλες (σαν "λολ" επιφώνημα). Δεν είναι του γούστου μου... Απλά το σχολιάζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Καταχρην πριν μιλησεις για ρεαλισμο, θα πρεπει να αναρωτηθεις 2 πραγματα.1. Το σκυριμ ειναι ρεαλιστικο ;2. Τι μηχανη χρησιμοποιει το skyrim. Ρεαλισμος στο κοσμο του tamriel? seriously? Σαν illustrator/designer κλπ θα περιμενα να εισαι περισσοτερο ψαγμενος και να κατσεις να αναρωτηθεις πως δουλευει το καθε τι.περιμενεις ρεαλισμο απο μηχανη του 2009 καi DX9 ? ΟΕΟ? σε ποιο πλανητη ζουμε ;Περιμενεις ρεαλισμο απο μια μηχανη που υποστηριζει μεχρι 6 Light sources απο τις οποιες μολις 1 direct lighting shadow (του ηλιου δηλαδη?)Εξω στα wilds τι ακριβως φωτισμο θες να εχεις να τα γεμισω φαναρακια ? Η μηπως οι μεσαιωνικες πολεις ηταν γεματες φωτα?Τη νυχτα ειναι σκοταδι, τι να κανουμε, και εγω οταν κανω βολτες τα βραδυα στο Παναχαϊκο pitch black ειναι, οι σπηλιες επισης ειναι σκοτεινες, χωρις φως δε γινεται να ειναι φωτεινες. Ετσι οριζει το direct X και το ENB. Θες να κανεις τα ευκολα stealth kills και δε σου βγαινει. Αυτο ειναι το gameplay που σου χαλαει. Εαν θες περισσοτερο ambient lighting μπορεις να σεταρεις το enb κατα τα γουστα σου, ο καθενας μπορει.Απο την αλλη μπορεις να κλεισεις εντελως το enb και να παιξεις με τη "ρεαλιστικη" vanilla μηχανη. Μιλας για ρεαλισμο αλλα φοβασαι τους δρακους, ειναι πολλοι και δυσκολοι -λες-. Ετσι οπως πρεπει να ειναι δηλαδη και εσυ τους θες γατακια. Θες με lvl 10 χαρακτηρα να τους θεριζεις και οχι να το βαζεις στα ποδια.Εδω που εχουμε ρεαλισμο, χαλαει; Στο πμ μου ανεφερες οτι δεν πεθαινουν τα npc απο την επιθεση του δρακου στο whiterun, σου φαινεται αφυσικο και δε θα επρεπε να συμβαινει και το κακολογεις.Αλλα σου φαινεται επισης αφυσικο οτι εαν πεθανουν τα npc δε θα μπορεις να προχωρησεις το Main quest που αφορα το civil war. Δε σε κατηγορω, δεν εχεις ιδεα απο scripted engine, αλλα πρωτα διαβασε, μαθε και μετα κρινε. Συνεφακια και λοιπα ειναι καθαρα θεμα των magic items που παιρνεις. Aυτο πχ που αναφερεις ειναι απο το apocalypse. Η δυσκολια ειναι υποκειμενικο θεμα, εσυ θες με 20 ωρες να φτασεις lvl40 και να μαμεις, εγω θελω σε σε 20 ωρες να φτασω lvl8 και να προσπαθω.Το level progression ειναι πιο αργο μεχρι το 34lvl απο οτι στο vanilla και απο εκει και μετα εξισωνεται σιγα σιγα με το vanilla.Αυτο εγινε γιατι περιλαμβανονται εκτος απο εκατονταδες μικρα quests και 5 μεγαλα εξτρα dlc.Εαν λοιπον στο vanilla μπορουσες να μαξαρεις το χαρακτηρα μονο με το mainquest και τα μερικα side, τοτε στο TMP θα μπορουσες να κανεις το ιδιο απλα κανοντας μερικα απο τα μικρα εξτρα quests.Ετσι οταν θα εφτανες στα DLC ή στα μεγαλα main quests να ειχες μηδεν προκληση οπως ειπε ο φιλος Εγώ πάντως σιγά σιγά έχω φτάσει στο επίπεδο που ο χαρακτήρας μου είναι αρκετά δυνατός και δεν έχω πλέον πολύ challenge. Ίσως να το αφήσω σε λίγο καιρό. Αναλογα λοιπον προσαρμοσα και τη δυσκολια. Μπορεις παντα να φορτωσεις στο CK (δωρεαν ειναι) το TMP και να φτιαξεις τα κακως κειμενα. Θα ειμουν πολυ χαρουμενος εαν το εκανες ωστε να διορθωσω και εγω τα δικα μου. Το ΤΜΡ ειναι "καινουργιο" παιχνιδι, δεν ειναι το skyrim που ηξερες, φτιαχτηκε απο εμενα για μενα και απλα το μοιραζω. Οποιος θελει παιζει, οποιος οχι παιζει το legendary ή το sse. Μπορεις ακομα εαν ασχοληθεις λιγο να το φορτωσεις στο NMM και να αφαιρεσεις mods που δε σου αρεσουν ή να προσθεσεις αλλα. Δεν ειναι επιστημη, χρονο και διαθεση χρειαζεται μονο. Δε θα μαλωσω καποιον επειδη δε μπορει ή δε του αρεσει να παιξει το TMP. Αλίμονο. Θα μαλωσω ομως οταν καποιος προβαλει τα προσωπικα του θελω και πιστευω ως την απολυτη αληθεια χωρις να εχει τη παραμικρη ιδεα για το ειναι εφικτο και τι οχι. ΥΓ Μιωντας για ρεαλισμο, με μια απλή δάδα μπορεις να διωξεις μακρυα τη πλειοψηφια των αγριων ζωων.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Το ειχα αφησει να κατεβαζει αλλα δεν εχει seed Εχει μεινει στο 9% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστω αυτο το 1 ατομο που κανει seed χαχα...ειμαι 11.5% λολ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα