lupus_Hegemonia Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Λοιπόν... Συνεχίζω εδώ (πια) εδώ, μιας και ό,τι ΤΕΧΝΙΚΟ λέμε πλέον για το TMP, καλό είναι να λέγεται εδώ δημόσια, ώστε οι ερωταπαντήσεις να καταγράφονται και να βοηθούν ενδεχομένως και άλλους... ...Μετά από... 10+ ώρες "κατεβάσαματος" (λολ), το ΤΜΡ "κατέβηκε" σήμερα τα ξημερώματα. Εννοείται δεν πρόλαβα να βάλω κάτι, καθώς μόλις χθες εγκατέστησα την GygaByte GeForce 1070 G1 και τον SSD δίσκο (για να μπει εκεί εκ νέου τα Steam & Skyrim)... ενώ απόψε μάλλον δεν "παίζει" να προλάβω κάτι να κάνω (απόγευμα/βράδυ), καθώς μετά την δουλειά θα πάω "καπάκι" να δω το STARWARS "ROGUE-ONE"! Αυτό που θέλω να ρωτήσω... όταν απεγκασταστήσω Steam & Skyrim (για να τα ξαναπεράσω στον νέο SSD δίσκο)... θα πρέπει να βγάλω (και ξαναπεράσω μετά) ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ το Skyrim; Δηλαδή... ΝΜΜ... ΝΟ... LOOT... SKSE... τα πάντα, όλα αυτά; Και να τα ξαναβάλω εκ νέου στον SSD που θα βάλω εκεί πια, τα Steam & Skyrim; Ή δεν παίζει ρόλο αυτό, να τα αφήσω εκεί που βρίσκονται τώρα, να μη τα πειράξω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Οχι, δε χρειαζεται τιποτα περισσοτερο απο το Skyrim Legendary, καλο ειναι να απεγκαταστησεις και το SKSE απο το steam. Επειδη εχεις περασεις mods θα μεινουν υπολειματα στο παλαιο φακελο εγκαταστασης τους skyrim, οποτε θα πρεπει να τον σβησεις χειροκινητα οπως επισης και χειροκινητα θα πρεπει να σβσεις τους φακελους C:\Users\xxxx\AppData\Local\Skyrim και C:\Users\xxxx\Documents\My Games\Skyrim οπου xxxx το username του χρηστης που εχεις στα windows. Αφου τα σβησεις ολα αυτα, μετα εγκαθιστας το skyrim στο νεο δισκο μεσω του steam, εγκαθιστας και το SKSE παλι απο το steam. Τρεχεις μια φορα το skyrim μεσω του steam ωστε να φτιαξει τα registry entries και το κλεινεις. Στη συνεχεια εγκαθιστας το TMP ακολουθωντας ευλαβικα τις οδηγιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Άρα τα άλλα, NO/NMM/LOOT δεν τα πειράζω;... Δεν εγκαθιστούνται όμως στον φάκελο του Skyrim; (Ρωτώ, δεν ξέρω, δεν θυμάμαι, δεν έχω τσεκάρει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Υπο φυσιλογικες συνθηκες οχι δεν εγκαθιστουντε στο φακελο του skyrim, -το ΝΟ δε γνωριζω τι ειναι- εκτος και εννοεις ΜΟ απο το Mod Organiser. Το σιγουρο ειναι οτι οι ρυθμισεις του ΝΜΜ για το skyrim δε θα δουλευουν πια αφου αλλαξε ο φεκελος εγκαταστασης του παιχνιδιου. Σε καθε περιπτωση δε πρεπει να τρεξει τιποτα απο αυτα ωστε να πειραξει το skyrim αφου εγκαταστησεις το ΤΜΡ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Ε, άρα... απ' ό,τι καταλαβαίνω... ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ αυτά πια, τα 'χεις εσύ "σετάρει" αυτόματα (άπαξ και βάλω το TMP), σωστά;;; Άρα... γιατί να τα 'χω; Ας τα βγάλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Ναι δε χρειαζονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Ισως να σε ειχα ξαναρωτησει,δε θυμαμαι. Στο vanilla νομιζω ειχε μια πυξιδα πανω που σου εδειχνε τουλαχιστον προς τα που ειναι τα quest. Εδω δε παιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Ισως να σε ειχα ξαναρωτησει,δε θυμαμαι. Στο vanilla νομιζω ειχε μια πυξιδα πανω που σου εδειχνε τουλαχιστον προς τα που ειναι τα quest. Εδω δε παιζει? Πατας το Χ για να την εμφανισεις, εαν θες μπορεις να την εμφανιζει μονομια ή οχι με το Χ πηγαινοντας στο Mod Configuration->iHud->Compass Activation και επιλεγεις αυτο που λεει "Key press tongles" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Α ναι... Αυτό είναι βασικό για μένα, Πάνο. Θέλω ΠΑΝΤΑ να 'ναι ενεργοποιημένη η πυξίδα. Αντιθέτως, δεν με πολυ-νοιάζει η ένδειξη τί ώρα είναι, πότε νυχτώνει κτλ. "Τυχοδιώκτης-Adventurer" είμαι, όχι... δημόσιος υπάλληλος να με νοιάζει πότε θα ...σχολάσω. (Χαχαχα)... Πάντως, το 'χω αφήσει και "σιντάρει", έτσι; Για όποιον επόμενο το θέλει (οκ, Πάνο; )... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Ναι βρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Εχει στησει κανει seedbox σε amazon cloud ? ΥΓ. Απο Πορτογαλια ποιος ειναι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Πάνο, μου ζητά password στο Setup!!! Δεν γράφεις τίποτα τέτοιο, στις οδηγίες. Εχει στησει κανει seedbox σε amazon cloud ? ΥΓ. Απο Πορτογαλια ποιος ειναι ; Μετράει που πήγα στο... Euro2004 εγώ; (Χαχαχα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Πάνο, μου ζητά password στο Setup!!! Δεν γράφεις τίποτα τέτοιο, στις οδηγίες. Στειλε του p.m. για το password. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Ο Πάνος το 'χει φτιάξει έτσι όπως το παίζει εκείνος, οπότε υπάρχουν πολλά που σε κάποιους δεν θα τα βολεύονται (κάμποσα έχω εγώ)... Από την άλλη, η εμπειρία είναι ΤΙΤΑΝΙΑ ΤΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ καλύτερη (όχι μόνο το οπτικό κομμάτι), που τα παραβλέπεις. Για να φτιάξουμε εμείς "ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ", "ΚΑΤΙ ΚΟΝΤΑ" σε αυτό, πρέπει να τεστάρουμε μήνες επί μηνών τα άπειρα mods που χρειάζονται... Το παιδί, το κάνει (για την πάρτη του) εδώ και χρόνια και θέλησε να το μοιραστεί. Προσωπικά, τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ, διότι είμαι "καμμένος" με το παιχνίδι αυτό και το πήγε "σ' άλλη διάσταση". Σε τέτοιο βαθμό, που ήμουν... 63 level και... το ξαναξεκίνησα απ' την αρχή, δεν κράτησα saves! Μπορει να σας φαινεται περιεργο αλλα μιλαμε για 462 mods mods.PNG που εχω συνδεσει στο ΤΜΡ, όταν οι περισσότεροι οδηγοι στο nexus μιλανε για καπου στα 80-100 για σχεδον stable gameplay και το πολυ 150 για το επιπεδο σταθεροτητας του ΤΜΡ. Μιλαμε για 300+ esp core files οταν το μεγιστο που μπορει να υποστηριξει το skyrim(2011 ή SE) ειναι 255, και το "οριο" για σταθεροτητα ειναι καπου στα 50-60, οποτε εχουν γινει πολλα merges, κατι να μου εχει ξεφυγει σε ενα τσουπ το bug. Aκομα και ο διασημος S.T.E.P περιεχει μολις 213 mods http://wiki.step-project.com/Main_Page και δεν ειναι τοσο πιο αποβληματιστος απο το ΤΜΡ, απλα εχει κοινοτητα και κανουν συνεχως αναφορες για bugs και διορθωνονται. Ζηταω λοιπον τη κατανοηση σας εαν το πακετο δε προσφερει το επιπεδο ικανοποιησης που θα θελατε. Eγώ πάντως, μιας και δεν έχουμε δικό μας "STEP community", έχω γίνει ανεπίσημος "ΒΕΤΑ τέστερ" του Πάνου, συνεχώς του στέλνω μηνύματα και του λέω για το ένα και το άλλο που αντιμετωπίζω - κυρίως ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ θέματα που θέλω προσαρμογή στο παιχνίδι. Πάντως, δεν ξέρω τί φταίει (σίγουρα δεν έχω ρυθμίσει την ολοκαίνουργια 1070άρα μου), αλλά σε κάποια σημεία "λαγκάρει" πολύ (αλλά ΟΧΙ CTD, με "αφησαν" ευτυχώς). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Πουρ Πάνος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα