panoc Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Να υπενθυμισω οτι η σειρα εγκαταστασης Για όσουν εχουν 4+GB Vram SkyrimTMP 3.0 SkyrimTMP patch 3.1 SkyrimTMP patch 3.2. Skyrim TMP Patch 3.3 Για όσουν εχουν 2-3GB Vram SkyrimTMP 3.0 SkyrimTMP 3.0 HRT SkyrimTMP patch 3.1 SkyrimTMP patch 3.2 Skyrim TMP Patch 3.3 Το SkyrimTMP 3.0 HRT ΔΕΝ το χρειάζεστε εάν έχετε 4+GB VRAM. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BRAXOS Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 να πω και εγω πολλα μπραβο για την δουλεια σου και να μπω κατευθειαν στο ζουμι... εχω δει την εισαγωγη και τον αποκεφαλισμο καμια 50 αρια φορες και αυτο γιατι μου κανει τα κολληματα με τον χαρακτηρα να δειχνει οτι τρεχει σταματημενος. εκανα save σε ενα σημειο που ναι μεν στην αρχη ειχε κολλησει αλλα μετα που ξεκινησα καινουριο παιχνιδι περασε μια χαρα αλλα κολλησε παρακατω. τωρα κανω load εκεινο το σημειο και ειναι ξανα κολλημενος. τι πρεπει να κανω γιατι δεν αντεχω αλλο καρο!!! δεν ημουν φαναυτου του ειδους αλλα με εκανε η σειρα witcher ,και ομολογω οτι δεν του ειχα δωσει ευκαιρια αλλα και αυτο δεν με κανει να το αγαπησω με αυτα που μου κανει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Ξεκινας και δε κανεις κανενα save μεχρι να μπεις στο helgen keep ειτε με τον imperial ειτε με τον rebel και αφου σου λυσουν τα χερια. H εισαγωγη και μεχρι να βγεις παντελως απο το Helgen ειναι πολυ script sensitive και τα Mods της δημιουργουν προβλημα. Εναλακτικα, εαν δε τα κατεφερεις ουτε ετσι, τοτε στο αγαλμα επελεξε οτι εισαι θαμωνας σε πανδοχειο και διαλεξε το riverwood. Αφου βγεις στο riverwood για να ξεκινησεις το main quest πηγαινε στο helgen και εκει θα δεις το δρακο να πεταει θα ξεκινησει αυτοματα το main quest. (θα σου εμφανισει και μυνημα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john341 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα και απο μενα..μολις ξεκινησα να το στηνω με το mod ..δεν εχω δει τιποτα ακομα.. απλα θελω να πω ενα τεραστιο ευχαριστω στον panoc για το ολο στησιμο και τον χρονο του για να χαρουμε εμεις ενα φανταστικο παιχνιδι....επανερχομαι με εντυπωσεις μολις στηθει το παιχνιδι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Υπαρχει κανεις που ενδιαφερεται να δοκιμασει τη beta v4? Την εχω φτιαξει εντελως την αρχη (παραλληλα με τη 3.Χ) ωστε να διορθωσω οσο γινεται το performance και τα CTD. Θεωρητικα θα μπορουν να φορτωθουν σχεδον ολα τα saves της 3.Χ. Εαν ναι ας με ενημερωσει να φτιαξω πακετο να στειλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ενδιαφερομαι εγω...θα περιμενω λιγο καιρο ακομα για να ξεκινησω γενικα μηπως φτιαξει και αλλο το perfomance... Δεν βιαζομαι ετσι και αλλιως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δεν υπαρχει περιπτωση να δεις θαματικες διαφορες, για να δεις διαφορες θα πρεπει ειτε να αφαιρεσω τα μισα Mods ειτε να χαμηλωσεις αρκετα τις ρυθμισεις για textures/view distance απο το configuration tool. Δυστυχως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Και εγω αργα αλλα σταθερα παιζω και ολα καλα φαινονται ,αρα μη μπαινω στη διαδικασια παλι βαλεβγαλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Ανεβηκε η εκδοση 4.0 για οποιον ενδιαφερεται. Ειναι φτιαγμενη απο την αρχη κυριως για ελαχιστοποιηση των CTD και για λιγοτερο stutter. Περιλαμβανει και ενα νεο DLC expansion το Summerset Isle. Οδηγιες εγκαταστασης υπαρχουν στη 1η σελιδα. Για οποιον θελει να αναβαθμιστει απο τη 3.Χ και του φαινονται βουνο, μπορει να μου στειλει το save που θα κανει κανοντας τα βηματα που αναφερονται στο για οσους κανουν αναβαθμιση. "Τρεχοντας την 3.X και αφου φορτωσετε το τελευταιο σας savegame δωστε στη κονσολα την εντολη "coc qasmoke", θα μεταφερθειτε στο dev δωματιο εκτος του Skyrim Worldspace. -Εαν εχουμε followers τους λεμε να περιμενουν καπου ωσπου να γιρισουμε ή τους διωχνουμε-.Αποθηκευστε το παιχνιδι και βγειτε δινοντας την εντολη "qqq" στη κονσοιλα. -ΜΗ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ-." Το save περιλαμβανει 2 αρχεια και χρειαζομαι και τα 2, ενα με καταληξη ess και ενα με καταληξη skse. Πχ Save 50 - Skyrim 07.50.40.ess και Save 50 - Skyrim 07.50.40.skse. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Ανεβηκε η εκδοση 4.0 για οποιον ενδιαφερεται. Ειναι φτιαγμενη απο την αρχη κυριως για ελαχιστοποιηση των CTD και για λιγοτερο stutter. Περιλαμβανει και ενα νεο DLC expansion το Summerset Isle. Οδηγιες εγκαταστασης υπαρχουν στη 1η σελιδα. Για οποιον θελει να αναβαθμιστει απο τη 3.Χ και του φαινονται βουνο, μπορει να μου στειλει το save που θα κανει κανοντας τα βηματα που αναφερονται στο για οσους κανουν αναβαθμιση. Το save περιλαμβανει 2 αρχεια και χρειαζομαι και τα 2, ενα με καταληξη ess και ενα με καταληξη skse. Πχ Save 50 - Skyrim 07.50.40.ess και Save 50 - Skyrim 07.50.40.skse. Σβηνω την 3 που ειχα στην ακρη, και κατεβαζω 4 ετσι? (Δεν εχω περασει τιποτα ακομα).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Σβηνω την 3 που ειχα στην ακρη, και κατεβαζω 4 ετσι? (Δεν εχω περασει τιποτα ακομα).. Καλημερα, σβηνεις τη 3 και το παιχνιδι με τους σχετικους φακελους, του παιχνιδιου δηλαδη και αυτους στο my documents και appdata\local. Γιατι απο Patch σε Patch ολο και καποιο υπολειμα θα εχει μεινει. Οποτε κανεις καθαρη εγκατασταση το παιχνιδι και μετα τη 4.0 Ακυρο τωρα καταλαβα τι ειπες, ναι εφοσον δεν εχεις περασει τιποτα, σβησε οτι εχεις κατεβασει απο τη 3.Χ και κατεβασε τη 4.0. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Εγω θα αρχισω να κατεβαζω το απογευμα. Απ'οτι καταλαβα τα patch στην 4 ειναι ενσωματωμενα? Το password παραμενει ιδιο ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Εγω θα αρχισω να κατεβαζω το απογευμα. Απ'οτι καταλαβα τα patch στην 4 ειναι ενσωματωμενα? Το password παραμενει ιδιο ετσι? Ναι και στα 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Ναι και στα 2 Το HRT αρχειo για εμας που εχουμε 3gb vram ισχυει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Το HRT αρχειo για εμας που εχουμε 3gb vram ισχυει? Οχι, δε λειτουργει, μπορεις να ριξεις τη vram usage απο το configuration tool, στη καρτελα textures -> texture quality απο very high σε high. Δες πρωτα πως παει και πρατεις αναλογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα