ektelion Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Εγώ σιντάρω και σε έναν από ΗΠΑ (αν πιστέψουμε το utorrent). Τώρα που τελείωσε η προεκλογική εκστρατεία θα είπε ο Τραμπ να κάνει ένα playthrough ακόμη . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Ξεχάστηκα και παίζω όμορφα στην βέρσιον 3, μήπως να μην κατεβάσω τα έξτρα πατσάκια αφού παίζει νερό; Δε θες το εξτρα περιεχομενο και κυριοτερο τα bug fixes ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Ναι φυσικά! Απλά δεν συνάντησα κανένα bug! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Πάνο ευχαριστώ για το iHud!! Να'σαι καλά και keep modding Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστώ κι εγώ πάρα πολύ για την υπομονή μέχρι να κατεβούν τα αρχεία, θα το αφήνω ανοιχτό σε περίπτωση που χρειαστεί κάποιος seeding. Το ωραίο είναι πως θα περάσει πολύς καιρός μέχρι ακόμα και να τα κάνω εγκατάσταση, γιατί αν απλά σκεφτώ να τα βάλω στο εμπρός-λοιπόν-καλό-μου-μπρίκι θα ανατιναχτεί και θα μείνω χωρίς κομπιούτορα. Φευ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Το ξεκινησα και εγω μετα απο ποσο καιρο. Μια χαρα τρεχει,εχει ισως λιγακι stuttering στους εξωτερικους χωρους. Γενικα παιζω με >45 fps. Ενα Minimap για να μην παταω Μ συνεχεια δε παιζει? Επισης μειωνεται λιγακι η θολουρα καπως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Πάνο ευχαριστώ για το iHud!! Να'σαι καλά και keep modding Τιποτα, ευτυχως που μου το θυμισες γιατι το ειχα "ξεχασει" στη 2.4 που ηταν λιγο προβληματικη. Ευχαριστώ κι εγώ πάρα πολύ για την υπομονή μέχρι να κατεβούν τα αρχεία, θα το αφήνω ανοιχτό σε περίπτωση που χρειαστεί κάποιος seeding. Το ωραίο είναι πως θα περάσει πολύς καιρός μέχρι ακόμα και να τα κάνω εγκατάσταση, γιατί αν απλά σκεφτώ να τα βάλω στο εμπρός-λοιπόν-καλό-μου-μπρίκι θα ανατιναχτεί και θα μείνω χωρίς κομπιούτορα. Φευ. Μην ευχαριστεις, το δικο μου ειναι σχεδον 24/7 ανοιχτο Το ξεκινησα και εγω μετα απο ποσο καιρο. Μια χαρα τρεχει,εχει ισως λιγακι stuttering στους εξωτερικους χωρους. Γενικα παιζω με >45 fps. Ενα Minimap για να μην παταω Μ συνεχεια δε παιζει? Επισης μειωνεται λιγακι η θολουρα καπως? Minimap δεn υπαρχει, δεν υπηρξε ποτε προβλεψη απο τη bethsesda ειναι ειναι υπερβολικα δυσκολο να προσθεσεις (οχι ακατορθωτο αλλα δυσκολο). Εαν θες να βλεπεις τη πυξιδα, μπορεις ειτε να κανεις toggle το Ihud απο το mod configuration ωστε να μη χρειαζεται να πατας το Χ για να βλεπεις τη πυξιδα ειτε να απανεργοποιησεις το ihud. Το stuttering δυστυχως δεν μπορει να αποφευθει με τοσα graphic mods που υπαρχουν, το 32bit μας περιοριζει στα 4GB οποτε εχει αρκετο φορτωμα ξεφορτωμα μνημης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Για τη θολουρα γινεται κατι? Σα να εχει πολυ blur. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Α το ξεχασα, εννοεις το depth of field ; Πχ οταν κοιτας καπου να θολωνει το background ? Εαν δε καταλαβα καλα ενα screenshot με το τι εννοεις θα βοηθουσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Εμένα προσωπικά μού αρέσει πολύ αυτό το εφέ που θολώνει το background Χθες έπαθα έναν πανικό γιατί σερνόταν το παιχνίδι και δεν είχα δοκιμάσει να βγω σε εξωτερικό χώρο οπότε φοβήθηκα ότι έφταιγε το 3.3. Ευτυχώς όμως μάλλον απλά έτυχε γιατί μόλις το ξανάτρεξα μετά από ένα restart έπαιζε κανονικά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Οχι δε μιλαω για το depth of field. Αυτο απο οτι καταλαβαινω ειναι οτι οταν εχεις στο κεντρο κατι,θολωνουν τα υπολοιπα. Εμενα μου φαινεται απλα οταν υπαρχει σε ολη την εικονα μια ελαφρια θολουρα σα blurring. Καποιο εφε ειναι λογικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Μήπως αναφέρεσαι στο bloom; Το βλέπεις πάντα ή μόνο σε εξωτερικό χώρο με λιακάδα; Γιατί μερικές φορές όντως το παρακάνουν με το bloom οι devs/modders, αλλά το συγκεκριμένο παιχνίδι μού φαίνεται αρκετά sharp με τα mods του panoc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Φαινεται παντα αλλα εξω με λιακαδα ειναι πιο εντονο. Ναι το bloom πρεπει να ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Χθες έπαθα έναν πανικό γιατί σερνόταν το παιχνίδι και δεν είχα δοκιμάσει να βγω σε εξωτερικό χώρο οπότε φοβήθηκα ότι έφταιγε το 3.3. Ευτυχώς όμως μάλλον απλά έτυχε γιατί μόλις το ξανάτρεξα μετά από ένα restart έπαιζε κανονικά. Και εμένα κάποιες φορές μου σέρνεται και αν κάνω επανεκκίνηση μετά δουλεύει καλά...τι φταίει δεν ξέρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Οχι δε μιλαω για το depth of field. Αυτο απο οτι καταλαβαινω ειναι οτι οταν εχεις στο κεντρο κατι,θολωνουν τα υπολοιπα. Εμενα μου φαινεται απλα οταν υπαρχει σε ολη την εικονα μια ελαφρια θολουρα σα blurring. Καποιο εφε ειναι λογικα. από το reshade/ENB είναι.Πάτα home να το απενεργοποιήσεις το φίλτρο. Gaussian Blur αν είναι οι ίδιοι συνδιασμοί του enb,τότε πρέπει να ισχύουν αυτά: F10- ReShade on/off (only turns off colors/lumasharpen) F11- HDR Delete- DOF (Ultimate Preset ReShade Only version) Insert- MXAO (Ultimate Preset) Home- Gaussian Blur (ReShade Only) Home- Lock FPS to 59 (ENB Only) με shift-enter ανοίγετε το μενού και πειράζετε ότι θέλετε. αν δηλαδή είναι το enb που χει βάλει ο Πάνος.Αλλιώς λέω @@. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα