Προς το περιεχόμενο

Skyrim - The Mod Project [TMP] v4.8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως έχω αναφέρει πιο πριν έχω τα εξής:

Core2Quad Q9550 @ 3.4GHz

6GB Ram @ 800 ΜΗz

R9 270 2GB

SSD

Τι θα μου πρότεινες να κάνω αναβάθμιση ώστε να δω καλύτερη βελτίωση;

Κάρτα γραφικών (1060 6GB) Ή M/B+CPU+RAM (i5 4690K @3.2GHz+16GB Ram @2133MHz+M/B Z97);

Μιας και βγαίνουν τα ίδια λεφτά πάνω κάτω και δεν μπορώ να έχω ΚΑΙ τις 2 επιλογές... δηλαδή καινούριο pc ουσιαστικά :).

• Like 1
  • Απαντ. 828
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Core2Quad Q9550 @ 3.4GHz

6GB Ram @ 800 ΜΗz

R9 270 2GB

SSD

Κάρτα γραφικών (1060 6GB) Ή M/B+CPU+RAM (i5 4690K @3.2GHz+16GB Ram @2133MHz+M/B Z97);

Μιας και βγαίνουν τα ίδια λεφτά πάνω κάτω και δεν μπορώ να έχω ΚΑΙ τις 2 επιλογές... δηλαδή καινούριο pc ουσιαστικά :).

Δε ξερω πως τα παει το συστημα σου τωρα. Θα βοηθουσε εαν ετρεχες το ΤΜΡ σε 720p και μου ελεγες τα frames και το cpu (ανα core) και gpu usage σε διαφορες περιοχες.

Το σιγουρο ειναι οτι χρειαζεσαι τουλαχιστο 8GB RAM μιας και με το καλημερα το ΤΜΡ παιρνει ανετα 6-7GB.

Εαν αναβαθμισεις cpu σιγουρα δε θα εισαι cpu limited (δηλαδη οχι τοσο οσο με τον c2q αφου ετσι κι αλλιως εχω αναφερει οτι ολοι ειμαστε cpu limited), αλλα δε ξερω εαν η 270 μπορει να δωσει εστω και τα βασικα 30fps σε 720p.

Για 1080p το ξεχνας με τη 270 ετσι κι αλλιως.

Ισως θα μπορουσε να σου πει μια αποψη ο Federation ο οποιος εχει QuadCore AMD Phenom II X4 945 3.00 ghz και προσφατα εβαλε μια GTX780 3GB και λέει οτι παιζει

20-35 σε εξωτερικούς χώρους πχ το δάσος έξω από το RiverWood

πάνω από 50 σταθερά σε εσωτερικούς.

Επίσης 33 fps μέσο όρο παίζει το intro του παιχνιδιού με την 780 να μην κωλώνει και να βγάζει άψογα την εισαγωγή.

Εαν κρινω οτι ο Q6600 @ 3.4 ειναι πιο δυνατος απο τον Χ4 945 τοτε θεωρητικα με τη 1060 θα παιζεις καπως παρομοια και μαλλον λιγο καλυτερα... αλλά πιθανοτατα θα χρειαστεις και αλλα 2GB RAM.

============================================================================================================================================================================================

============================================================================================================================================================================================

---------- UPDATE 15/11/2016 ----------

Patch 3.2

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

• Προστέθηκαν νέα HD textures για αντικατάσταση παλαιών SD textures.
  • Μειώθηκε ο χρόνος που χρειάζεται ο χαρακτήρας σας για να σηκωθεί αφού τον έχουν ρίξει κάτω.
  • Bugfixes στα animations.
  • Προστέθηκε το SkyTest
  • Προστέθηκε το Sea of Monsters.
  • Έγιναν merge κάποια mods.
  • Έγιναν optimized κάποια textures που είχαν μείνει.
  • Προστέθηκε το τελευταίο SMIM.
  • Ενημερώθηκε το STMP Restore Settings για αυτή την έκδοση.

Όσοι έχουν ξεκινήσει το παιχνίδι, όταν φορτώσετε το save σας για να συνεχίσετε πατήστε "ΟΚ" στο warning που αφορά τα Animal Tweaks.esp και Αnimal Tweaks -OBIS.esp.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα κ συγχαρητήρια για την δουλεία σου! Σκέφτομαι να το ξαναπαίξω να απολάυσω το mod που έχεις κάνει. Μία ερώτηση, επειδή το είχα παίξει απο το θείο και τώρα θα το αγοράσω, να πάρω το legendary edition ή το special το καινούργιο? Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Core2Quad Q9550 @ 3.4GHz

6GB Ram @ 800 ΜΗz

R9 270 2GB

SSD

Αν μιλάμε για το συγκεκριμένο μοντ, τότε ακόμη κι αν πας σε i5 4690k ο οποίος παρεπιμπτόντως είναι εξαιρετικός, δεν θα δεις σοβαρή βελτίωση καθότι το παιχνίδι είναι γραμμένο έτσι που όλοι είμαστε cpu limited, οπως έχει εξηγήσει ο Πάνος πολλές φορές.

Θα χρειαστείς οπωσδήποτε κάρτα γραφικών.

Στη θέση σου θα έβαζα σίγουρα έξτρα μνήμη και το πλέον βασικό κάρτα γραφικών.

Τώρα επειδή σαν καινούργια την βρίσκω την 1060 που προτείνεις στα 220 ευρώ στην καλύτερη, σου προτείνω να πάρεις το ρίσκο και να αγοράσεις μεταχειρισμένη από εδώ, από κάποιον που έχει καλές αξιολογήσεις μια 780 γύρω στα 170 ευρώ. 

Και οικονομία θα κάνεις και δυνατότερη κάρτα θα έχεις.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα κ συγχαρητήρια για την δουλεία σου! Σκέφτομαι να το ξαναπαίξω να απολάυσω το mod που έχεις κάνει. Μία ερώτηση, επειδή το είχα παίξει απο το θείο και τώρα θα το αγοράσω, να πάρω το legendary edition ή το special το καινούργιο? Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Παρε την Legendary και χρησιμοποιησε τον οδηγο του Πανου, στην Special edition δεν εχουν μεταφερθει ολα τα mod και δεν ειναι σιγουρο οτι θα μεταφερθουν καθως καποιοι modders τα εχουν παρατησει.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ.

Οπως σου απαντησαν τα παιδια θα χρειαστείς τη παλια Legendary Edition.

Στο συστημα σου θα πηγαινει σφαίρα, εαν δε το βαλεις και σε ssd ακομα καλυτερα.

Δημοσ.

Παναγιώτη όσο περισσότερο παίζω τόσο πιο πολύ εκτιμώ τη δουλειά σου!!

Είμαστε τυχεροί που τη μοιράζεσαι μαζί μας, που με τόσο κόπο και ώρες χρειάστηκε για να τα καταφέρεις.

Με έκανες και μένα να προβώ σε κάποιες μικροαναβαθμίσεις για να έχω καλύτερο αποτέλεσμα.

Περιμένω υδρόψυξη για τον intel 4790K για να τον πουσάρω λίγο παραπάνω να πάρω μερικά καρέ, θα βάλω λίγη ram παραπάνω για να αποφύγω χρήση paged memory. 

Με βάζεις ακόμα σε σκέψεις μήπως και η GTX 980 δε με καλύπτει και χρειαστώ αλλαγή!!

Τώρα θα βάλω το καινούριο patch και συνεχίσω...

Και πάλι μπράβο σου και χαρά στο κουράγιο σου!!

Υ.Γ.: το Journey τελικά δεν πιάνει μια μπροστά στο TMP!

Συνέχισε τη καλή δουλειά!

• Like 2
Δημοσ.

Πάνο να σε ρωτήσω κάτι, έχεις βάλει ένα σωρό immersive stuff, το immersive HUD γιατί δεν το έχεις βάλει;;

Κι αν δεν γίνεται, υπάρχει κάτι αντίστοιχο που έχεις/μπορείς να χώσεις για να εξαφανίζεται ο σταυρός;;;

Εεεεευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Πάνο να σε ρωτήσω κάτι, έχεις βάλει ένα σωρό immersive stuff, το immersive HUD γιατί δεν το έχεις βάλει;;

Κι αν δεν γίνεται, υπάρχει κάτι αντίστοιχο που έχεις/μπορείς να χώσεις για να εξαφανίζεται ο σταυρός;;;

Εεεεευχαριστώ!!!

Γιατι μεχρι τη 2.4 που το ειχα κοιταξει δεν επαιζε καλα με αλλα mods.

Θα κοιταξω τη 3, αλλα ειμαι ηδη στο τερμα απο esp (255) και ειναι πολυ δυσκολο να κανω και αλλο Merge.

Θα το κοιταξω και εαν ειναι θα αφαιρεσω κατι αλλο...

Δημοσ.

Έλεος, πήγα να παίξω μετά απο λίγο καιρό και...η ασπίδα μου έχει εξαφανιστεί. Λειτουργεί κανονικά σαν να την κρατάω αλλά δεν φαίνεται. Βαρέθηκα με όλα αυτά τα bugs. Με λίγο ψάξιμο βρήκα πως οφείλεται στο dual sheath redux mod. Πως το βγάζουμε αυτό τώρα;

Δημοσ.

Δε το εχω συναντησει ποτε 1 χρονο τωρα.

Το dual sheath redux δε βγαινει, ειναι core και batched patched.

Δηλαδη εαν τη κανεις equip / unequip δε φαινεται ;

Εαν τη ριξεις στο εδαφος ;

Δημοσ.

---------- UPDATE 21/11/2016 ----------
Patch 3.3

MASSIVE UPDATE 3.3

Προστέθηκαν νέες περιοχές εκτός συνόρων του Skyrim - Μπορείτε να δείτε τις νέες περιοχές στις εικόνες που ακολοθούν.
Ο χάρτης έγινε πιο λεπτομερής με καλύτερη εμφάνιση, πλέον φορτώνει και Lod8 αντικείμενα.
Ξανα έγιναν render όλα τα lod του tamriel.
Έγιναν merge αρκετά mods.
Προστέθηκε το iHud. - Μπορείτε να κάνετε tongle το hud με το πλήκτρο Χ.
Νέο Restore Settings για τη 3.3 έκδοση.

Εικόνες με χάρτη για τις νέες περιοχές που προστέθηκαν.

nx81NHI.jpg
Zbxr5k0.png
zOXYhF6.png
lBIWi4b.jpg

Όσοι έχουν ξεκινήσει ήδη νέο παιχνίδι, πατήστε ΟΚ στην ερώτηση που θα σας κάνει για missing plugins κατά το φόρτωμα του save σας.

===============================================================

To νεο torrent Skyrim TMP Patch 3.3 Ανεβηκε!
Κατεβάστε το από στη πρώτη σελίδα.

===============================================================

Να τονισω παλι οτι η σειρα εγκαταστασης ειναι

το   SkyrimTMP 3.0 HRT torrent.zip   χρειάζεται μόνο εάν εχετε λιγοτερο απο 4GB Vram.

• Like 4
Δημοσ.

Παιδιά επειδή είχα μείνει πίσω με τις εκδόσεις, τα patches κλπ ξεκίνησα να κατεβάζω το TMP 3 συν τα patches (όχι όλα μαζί εννοείται) και θα seedάρω παράλληλα, λογικά για την υπόλοιπη εβδομάδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...