panoc Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Σαν να βελτιώθηκε αλλά και πάλι ζορίζεται...Οπότε πάω κι εγώ για κάρτα.Η gtx970 είναι μονόδρομος ή γίνεται και φθηνότερα?Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια. Εγω με 970 το εφτιαξα αρκετα. Παρα ταυτα ακομα και με τη 1080 που ειμαι τωρα υπαρχουν μερη που ειμαι στα 30fps γιατι ειμαι cpu limited (εχω εξηγησει γιατι). Νομιζω υπαρχουν κανα δυο παιδια με 970 ή κατι αντιστοιχο να σου πουν πως παιζει. Eιχα παρα πολλα mods πανο απο textures μεχρι οτι αλλο θες χαμος...δεν θα γινει δουλεια ε? Edit:Δοκιμασα να δοκιμασω μερικα saves μερικα μου τα εβγαλε corrupted και μερικα τα εκανε κανονικα load. Αμα κανω τωρα το 31 μερες wait σε κλειστο χωρο θα γινει δουλεια? Πρωτον καρτησε οσα σου εκανε load, ανοιξε ενα μπες σε κλειστο χωρο και περιμενε 5 λεπτα (πραγματικα λεπτα οχι του παιχνιδιου) μεχρι να τελειωσουν τα μυνηματα πανω αριστερα. Μολις τελειωσουν δωσε στη κονσολα την εντολη pcb και περιμενε 31 μερες. Στη συνεχεια αποθηκευσε. Ανοιξε κονσολα και δωσε tgm player.setav speedmult 500 βγες εξω και κανε καμια ωρα βολτες στο χαρτη, κοιτα πως συμπεριφερεται, εαν τα ποραγματα ειναι εκει που πρεπει να ειναι αν λειπουν κομματια απο κτηρια κλπ κλπ. Σε συνεχεια του προγηγουμενου Εαν σου φαινονται ολα ενταξει τοτε ανοιγεις παλι το τελευταιο save (αυτο μετα το pcb και το wait) περιμενεις 2-3 λεπτα και ανοιγεις το racemenu για να φτιαξεις χαρακτηρα. Αυτο για να χρησιμοιποιει ο χαρακτηρα σου τα assets και το skeleton του Mod μου και οχι το vanilla. Μολις φτιαξεις το χαρακτηρα σου ανοιγεις μενου και πας mod configuration. Σε καθε ενα απο αυτα που φαινονται στην εικονα κανεις τις αλλαγες που βλεπεις (μονο σε αυτα οχι σε αλλα). Αμεσως μολις κανεις τις αλλαγες σε ενα mod βγαινεις απο το μενου (εντελως) και ξαναμπαινεις για να πας στο επομενο. Οταν τελειωσεις δινεις την εντολη στη κονσολα "set timescale to 8" (χωρις τα "") περιμενεις ποαλι 2-3 λεπτα και αποθηκευεις. Ευχομαι να δουλεψει το παραπανω και να μην εχεις προβληματα. MCM Menu Settings.zip 1
ektelion Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Αν είναι μονόδρομος δεν ξέρω να σου πω, αλλά σε εμένα τουλάχιστον που την έχω παίζει μια χαρά το μονταρισμένο Skyrim.
panoc Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 To ξαναγραφω για οσους δε το ειδαν Μια προσθηκη για ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ που μεγαλωνει το immersion Φτιάχνετε το χαρακτήρα σας όπως επιθυμείτε, και τον ονομάζετε. Στη συνεχεια ανοιγετε το μενου μετα Mod Configuration και πηγαινετε κατω κατω και επιλεγετε το XPMSE. Δινετε τις τιμες οπως στην εικονα Αφού τελειώσετε πηγαίνετε προς το άγαλμα που είναι μπροστά σας. Θα σας δοθούν επιλογές για να ξεκινήσετε το παιχνίδι προτείνω να διαλέξετε το "I got caught crossing the border illegally. [Vanilla Start]" Για οσους εχουν ΗΔΗ ξεκινησει το παιχνιδι κανετε ακριβως τα ιδια βηματα φυσικα παραλειπωντας να φτιαξετε το χαραχτηρα σας. 2
johnnyman Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Εγω με 970 το εφτιαξα αρκετα. Παρα ταυτα ακομα και με τη 1080 που ειμαι τωρα υπαρχουν μερη που ειμαι στα 30fps γιατι ειμαι cpu limited (εχω εξηγησει γιατι). Νομιζω υπαρχουν κανα δυο παιδια με 970 ή κατι αντιστοιχο να σου πουν πως παιζει. Πρωτον καρτησε οσα σου εκανε load, ανοιξε ενα μπες σε κλειστο χωρο και περιμενε 5 λεπτα (πραγματικα λεπτα οχι του παιχνιδιου) μεχρι να τελειωσουν τα μυνηματα πανω αριστερα. Μολις τελειωσουν δωσε στη κονσολα την εντολη pcb και περιμενε 31 μερες. Στη συνεχεια αποθηκευσε. Ανοιξε κονσολα και δωσε tgm player.setav speedmult 500 βγες εξω και κανε καμια ωρα βολτες στο χαρτη, κοιτα πως συμπεριφερεται, εαν τα ποραγματα ειναι εκει που πρεπει να ειναι αν λειπουν κομματια απο κτηρια κλπ κλπ. Σε συνεχεια του προγηγουμενου Εαν σου φαινονται ολα ενταξει τοτε ανοιγεις παλι το τελευταιο save (αυτο μετα το pcb και το wait) περιμενεις 2-3 λεπτα και ανοιγεις το racemenu για να φτιαξεις χαρακτηρα. Αυτο για να χρησιμοιποιει ο χαρακτηρα σου τα assets και το skeleton του Mod μου και οχι το vanilla. Μολις φτιαξεις το χαρακτηρα σου ανοιγεις μενου και πας mod configuration. Σε καθε ενα απο αυτα που φαινονται στην εικονα κανεις τις αλλαγες που βλεπεις (μονο σε αυτα οχι σε αλλα). Αμεσως μολις κανεις τις αλλαγες σε ενα mod βγαινεις απο το μενου (εντελως) και ξαναμπαινεις για να πας στο επομενο. Οταν τελειωσεις δινεις την εντολη στη κονσολα "set timescale to 8" (χωρις τα "") περιμενεις ποαλι 2-3 λεπτα και αποθηκευεις. Ευχομαι να δουλεψει το παραπανω και να μην εχεις προβληματα. Πω πω ευχαριστω πολυ πανο για την επεξεηγηση και για τον χρονο σου!! Μεγαλη διαδικασια για ενα save....
panoc Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Πω πω ευχαριστω πολυ πανο για την επεξεηγηση και για τον χρονο σου!! Μεγαλη διαδικασια για ενα save.... Δεν ειναι τοσο μεγαλη οσο φαινεται. Κανονικα πρεπει να κανεις και save cleaning. Αυτο που θα σωσεις εν τελη με το δικο μου mod με αυτο το tool http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/76776/? τα δικα σου με αυτο http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/52363/? Ειναι ποολυ απλο, κατεβαζεις το πρωτο tool. Το τρεχεις και ανοιγεις το τελευταιο σοιυ save που εχεις κανει με το δικο μου mod. (αφου πρωτα το εχεις παρει back up καπου αλλου) Οταν το ανοιξεις πηγαινεις Στο μενου clean και επιλεγεις Show Unattached Instances, κοιτα ποσα script instances θα σου εμφανισει, αυτα χρειαζονται καθαρισμα. Καναπας στο clean menu και επιλγεις Remove Unattached Instances". Το αποθηξκευεις κανοντας save (οχι save as) ωστε να κανει overwrite και το φορτωνεις να δεις εαν ολα πηγαν καλα. EDIT Εαν κανοντας τη βολτα εχεις προβληματα κανε τη διαδικασια που το clean που αναφερω αμεσως μετα το save με το pcb και το wait ωστε να καθαρισεις αυτο το save. Μετα συνεχιζεις μετα υπολοιπα. Για την ακριβεια θα π[ροτιμουσα να κανεις το clean αμεσως μετα το Pcb save. Ωστε να συνεχισεις με το σεταρισμα καθαρος. EDIT 2 Εαν μπορεις στειλε μου 2-3 saves που δουλεουν να τα δοκιμασω εγω. 1
kgian Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Έστησα πάλι απο την αρχή τα πάντα με το 3.1. Φόρτωσα και τα saves μου και όλα εντάξει. Συνεχίζω κανονικά... 1
Federacion Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Τελικά Πάνο δεν πρόλαβα να κάνω όλα αυτά που μου έγραψες (και σε ευχαριστώ) με την 7970 γιατί ήρθε η 780 και όντως υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά. Το παιχνίδι παίζει χαλαρά κι άνετα σε εξωτερικούς χώρους με 30fps και πάνω. 1
Balantakos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Τελικά Πάνο δεν πρόλαβα να κάνω όλα αυτά που μου έγραψες (και σε ευχαριστώ) με την 7970 γιατί ήρθε η 780 και όντως υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά. Το παιχνίδι παίζει χαλαρά κι άνετα σε εξωτερικούς χώρους με 30fps και πάνω. Δωστε και λιγο αγαπη και σε εμας με τις amd Καρτες βρε παιδια 1
Federacion Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Σόρρυ Μπαλαντάκο, ήρθε η πράσινη κι απ τη χαρά μου δεν κοίταξα τίποτε. Παρεπιμπτόντως τι boost ήταν αυτό! 1
Mpiftekis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Επειδή έγινε *** και έτρεξε το skyrim launcher, έτρεξα το restore settings. Μετά που αναφέρεται να κάνουμε ότι και στην παράγραφο 4, ποιά παράγραφο εννοούμε ακριβώς;;; Εεεεεεεευχαριστώ...!
panoc Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Ξανατρεξε το configuration tool αν δεν έχεις πειράξει κάτι άλλο θα είσαι οκ. 1
panoc Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Για να δειτε τη διαφορα στο ποσο ηληθιοι ειναι εκει στη bethesda Στο ιδιο σημειο ΤΜP vs SSE+Enb+Reshade με μονα mods περασμενα τα textures modes /vidid weather και το enchanced vanilla trees Εδω επαιζα με 50+fps στο ΤΜΡ και 35-40 στο SSE, χωρις reshade/enb επαιζα στα 45-50. Εδω και τα 2 ταβανιαζαν με 70% gpu στο TMP και 80+ στο SSE... Δηλαδη εαν βαλω ολα τα αντικειμενα του κοσμου που εχω στο ΤΜΡ στη σκατα θα γινει ; Και υποψη ΔΕΝ εχω περασει ακομα high-dest γρασιδι... και ειμαι με GTX1080 στα 1440p Εν το μεγαξυ η διαφορα στη ποιοτητα εικονας τουλαχιστο στα ματια μου για το SSE ειναι τραγικη, εχει κατι καλες στιγμες οταν υπαρχει καταλληλος φωτισμος αλλα επι το πλειστον τραγικη. 1
panoc Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 ---------- UPDATE 15/11/2016 ---------- Patch 3.2 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Προστέθηκαν νέα HD textures για αντικατάσταση παλαιών SD textures. Μειώθηκε ο χρόνος που χρειάζεται ο χαρακτήρας σας για να σηκωθεί αφού τον έχουν ρίξει κάτω. Bugfixes στα animations. Προστέθηκε το SkyTest Προστέθηκε το Sea of Monsters. Έγιναν merge κάποια mods. Έγιναν optimized κάποια textures που είχαν μείνει. Προστέθηκε το τελευταίο SMIM. Ενημερώθηκε το STMP Restore Settings για αυτή την έκδοση. Όσοι έχουν ξεκινήσει το παιχνίδι, όταν φορτώσετε το save σας για να συνεχίσετε πατήστε "ΟΚ" στο warning που αφορά τα Animal Tweaks.esp και Αnimal Tweaks -OBIS.esp. 3
Balantakos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 ---------- UPDATE 15/11/2016 ---------- Patch 3.2 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Προστέθηκαν νέα HD textures για αντικατάσταση παλαιών SD textures. Μειώθηκε ο χρόνος που χρειάζεται ο χαρακτήρας σας για να σηκωθεί αφού τον έχουν ρίξει κάτω. Bugfixes στα animations. Προστέθηκε το SkyTest Προστέθηκε το Sea of Monsters. Έγιναν merge κάποια mods. Έγιναν optimized κάποια textures που είχαν μείνει. Προστέθηκε το τελευταίο SMIM. Ενημερώθηκε το STMP Restore Settings για αυτή την έκδοση. Όσοι έχουν ξεκινήσει το παιχνίδι, όταν φορτώσετε το save σας για να συνεχίσετε πατήστε "ΟΚ" στο warning που αφορά τα Animal Tweaks.esp και Αnimal Tweaks -OBIS.esp. Μας κακομαθαινεις, και θα ζηταμε και αλλα patch μετα
panoc Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Μας κακομαθαινεις, και θα ζηταμε και αλλα patch μετα Ετοιμαζω και αλλο σχετικα μεγαλο το οποιο προσθετει νεα lands στο ιδιο χαρτη του skyrim (no loading screens δηλαδη). Χοντρικα η νεα εκταση ειναι περιπου το 1/5-1/4 του vanilla skyrim χαρτη. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα