johnnyman Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Το παιχνιδι τρεχει πολυ αργα..κατω απο 30fps και εχει πολυ aliasing....Γιατι συμβαινει αυτο? Edit:To παιχνιδι τρεχει σφαιρα τελικα!!Ξεχασα να βαλω την αναλυση μου για 1080p. Κατι αλλο!Εχω κατι saves απο προηγουμενο skyrim modded.Mπορουν να χρησιμοποιηθουν? Ευχαριστω! Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2016 από johnnyman
panoc Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Κατι αλλο!Εχω κατι saves απο προηγουμενο skyrim modded.Mπορουν να χρησιμοποιηθουν? Ευχαριστω! Οταν λες απο προηγουμενο τι εννοεις ; Εαν εννοεις απο το δικο μου ΤΜΡ2.20 τοτε ακολουθα τις οδηγιες που αναφερω. Εαν εννοεις απο αλλο τοτε όχι.
Balantakos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Cumulative Update for Windows 10 Version 1607 for x64-based Systems(KB3200970) ''fix for WDDM 2.1 relating to AMD driver crashes'' Οσοι εχετε AMD καρτες καντε update τα windows + βαλτε 16.11.2 Λενε οτι φτιαχνει προβληματα με fallout / Elder Scrolls /Dx9 , κατα ποσο ισχυει δεν ξερω, μπορει να βοηθησει ομως για το skyrim και μερικα CTD.
johnnyman Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Οταν λες απο προηγουμενο τι εννοεις ; Εαν εννοεις απο το δικο μου ΤΜΡ2.20 τοτε ακολουθα τις οδηγιες που αναφερω. Εαν εννοεις απο αλλο τοτε όχι. Καλημέρα. Από άλλο εννοούσα πανο.. Το είχα προχωρήσει πάρα πολύ και ποιος αρχίζει ξανά από την αρχή... 1
panoc Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα. Από άλλο εννοούσα πανο.. Το είχα προχωρήσει πάρα πολύ και ποιος αρχίζει ξανά από την αρχή... Δυστυχώςκαι φορτώσει τίποτα δε θα δουλέψει σωστά.
johnnyman Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Πολύ κρίμα... Δύσκολα να το ξαναρχίσω από την αρχή..
panoc Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Πολύ κρίμα... Δύσκολα να το ξαναρχίσω από την αρχή.. Ποια Mods εχεις περασμενα τωρα ;
panoc Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Τώρα έχω το δικό σου μόνο..Δε θυμασαι τι mods ειχες περασει ; Αυτο που μπορεις να δοκιμασεις ειναι να φορτωσεις το save σου σε vanilla game (χωρις Mods δηλαδη), εαν φορτωσει να μπεις σε ενα χωρο καπου εσωτερικα κατα προτιμηση να μηγν υπαρχει npc κοντα, να δωσεις την εντολη pcb και να περιμενεις 31 μερες. Αποθηκευεις και δοκιμαζεις να δεις εαν φορτωσει στο δικο μου. Εαν φορτωσει τοτε μιλαμε και σου λεω να περασεις τα settings χειροκινητα. ===================================== Μια προσθηκη για ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ που μεγαλωνει το immersion Φτιάχνετε το χαρακτήρα σας όπως επιθυμείτε, και τον ονομάζετε. Στη συνεχεια ανοιγετε το μενου μετα Mod Configuration και πηγαινετε κατω κατω και επιλεγετε το XPMSE. Δινετε τις τιμες οπως στην εικονα Αφού τελειώσετε πηγαίνετε προς το άγαλμα που είναι μπροστά σας. Θα σας δοθούν επιλογές για να ξεκινήσετε το παιχνίδι προτείνω να διαλέξετε το "I got caught crossing the border illegally. [Vanilla Start]" Για οσους εχουν ΗΔΗ ξεκινησει το παιχνιδι κανετε ακριβως τα ιδια βηματα φυσικα παραλειπωντας να φτιαξετε το χαραχτηρα σας.
urgo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Nα σας ταλαιπωρίσω κι εγώ λίγο με τη νουμποσύνη μου... Εκανα όλα τα βήματα και όταν φορτώνω το save10 και πατάω showracemenu,τα char creation δεν ανταποκρίνεται.Πατάω κουμπιά,mouse τπτ.Μετά από λίγο παγώνει και φρικάρει όλο το λειτουργικό.Δοκίμασα να ξεκίνησω με το default char,οχι vanilla beggining,για να δω πως τρέχει.Εσωτερικά είναι στα 30-45 fps,αλλά μόλις βγω έξω,πέφτει στα 10...cpu 60% kai gpu 100% Στο SCT έχω βάλει 1920x1080 που είναι η tv μου (dual monitor).By default είναι τικαρισμένο το fullscreen και unticked to V-Sync WINDOWS 10 8GB RAM i5-4460 @3.20 GHz GTX660 2GB
Federacion Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δ'ύσκολα με 660 φίλε, εγώ την έδωσα για ν ανέβω και τώρα πάλι αλλάζω κάρτα. Ζορίζει πολύ το παιχνίδι μονταρισμένο.
ektelion Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Nα σας ταλαιπωρίσω κι εγώ λίγο με τη νουμποσύνη μου... Εκανα όλα τα βήματα και όταν φορτώνω το save10 και πατάω showracemenu,τα char creation δεν ανταποκρίνεται.Πατάω κουμπιά,mouse τπτ.Μετά από λίγο παγώνει και φρικάρει όλο το λειτουργικό.Δοκίμασα να ξεκίνησω με το default char,οχι vanilla beggining,για να δω πως τρέχει.Εσωτερικά είναι στα 30-45 fps,αλλά μόλις βγω έξω,πέφτει στα 10...cpu 60% kai gpu 100% Στο SCT έχω βάλει 1920x1080 που είναι η tv μου (dual monitor).By default είναι τικαρισμένο το fullscreen και unticked to V-Sync WINDOWS 10 8GB RAM i5-4460 @3.20 GHz GTX660 2GB Δοκίμασε να ξαναπατήσεις περισπωμένη (~) αφού εμφανιστεί το character creation menu για να ξανακλείσει η κονσόλα. Είναι ανοικτή ακόμη, αλλά δεν φαίνεται. Κι εγώ έτσι την πάτησα στην αρχή. Τώρα για τις επιδόσεις δεν ξέρω, ίσως να κατέβαζες τα "λάιτ" textures. 2
johnnyman Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Eιχα παρα πολλα mods πανο απο textures μεχρι οτι αλλο θες χαμος...δεν θα γινει δουλεια ε? Edit:Δοκιμασα να δοκιμασω μερικα saves μερικα μου τα εβγαλε corrupted και μερικα τα εκανε κανονικα load. Αμα κανω τωρα το 31 μερες wait σε κλειστο χωρο θα γινει δουλεια?
panoc Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Nα σας ταλαιπωρίσω κι εγώ λίγο με τη νουμποσύνη μου... Εκανα όλα τα βήματα και όταν φορτώνω το save10 και πατάω showracemenu,τα char creation δεν ανταποκρίνεται.Πατάω κουμπιά,mouse τπτ.Μετά από λίγο παγώνει και φρικάρει όλο το λειτουργικό.Δοκίμασα να ξεκίνησω με το default char,οχι vanilla beggining,για να δω πως τρέχει.Εσωτερικά είναι στα 30-45 fps,αλλά μόλις βγω έξω,πέφτει στα 10...cpu 60% kai gpu 100% Στο SCT έχω βάλει 1920x1080 που είναι η tv μου (dual monitor).By default είναι τικαρισμένο το fullscreen και unticked to V-Sync WINDOWS 10 8GB RAM i5-4460 @3.20 GHz GTX660 2GB Με την 660 πολυ δυσκολα να σηκωσεις 1080p, δοκιμασε να βαλεις 720p και περασε πρωτα τα χαμηλης αναλυσης textures HRT 3.0 και μετα το No Native resolution Στη συνέχεια ανοίγει το enblocal.ini που είναι στο φάκελο του παιχνιδιού, βρίσκει την τιμή ReservedMemorySizeMb=1024 και την αλλάζει σε 512. Οσον αφορα το θεμα με το racemenu μαλλον δεν εκλεισες παλι τη κονσολα πατωνατας παλι το ~ . Eιχα παρα πολλα mods πανο απο textures μεχρι οτι αλλο θες χαμος...δεν θα γινει δουλεια ε? Edit:Δοκιμασα να δοκιμασω μερικα saves μερικα μου τα εβγαλε corrupted και μερικα τα εκανε κανονικα load. Αμα κανω τωρα το 31 μερες wait σε κλειστο χωρο θα γινει δουλεια? Πρωτον καρτησε οσα σου εκανε load, ανοιξε ενα μπες σε κλειστο χωρο και περιμενε 5 λεπτα (πραγματικα λεπτα οχι του παιχνιδιου) μεχρι να τελειωσουν τα μυνηματα πανω αριστερα. Μολις τελειωσουν δωσε στη κονσολα την εντολη pcb και περιμενε 31 μερες. Στη συνεχεια αποθηκευσε. Ανοιξε κονσολα και δωσε tgm player.setav speedmult 500 βγες εξω και κανε καμια ωρα βολτες στο χαρτη, κοιτα πως συμπεριφερεται, εαν τα ποραγματα ειναι εκει που πρεπει να ειναι αν λειπουν κομματια απο κτηρια κλπ κλπ. Εαν εισαι οκ τοτε μου λες και σου στελνω τις ρυθμισεις για το MCM ωστε να δουελυει ας intended. 1
urgo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Σαν να βελτιώθηκε αλλά και πάλι ζορίζεται...Οπότε πάω κι εγώ για κάρτα.Η gtx970 είναι μονόδρομος ή γίνεται και φθηνότερα?Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα