ektelion Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μόλις κατέβηκε εδώ. Θα σιντάρω όσο μπορώ με τη φτωχή μου DSL. Θα δοκιμάσω σιγά σιγά να το εγκαταστήσω και θα σας ενημερώσω για τα καθέκαστα. Δεν ψήνομαι να εγκαταστήσω εκ νέου το Skyrim, ειδικά αν αυτό σημαίνει να ξανακατεβάσω άλλα 8 GB από το steam, οπότε θα δοκιμάσω να απεγκαταστήσω το 2.20 και να βάλω το 3.00. Άντε να δούμε τι θα γίνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 μια λύση θα ναι να το βάλετε εδώ http://nitroflare.com/ για να το κατεβάζουμε χωρίς θέμα seeding. Θα το έκανα upload αλλά με την σπιτίσια γραμμή έχω 90kbps upload και μάλλον θα πεθάνουμε μέχρι να ανέβουν τόσα GB.. Και από 4g έχω 6gb διαθέσιμα τον μήνα. Οπότε κάποιος με vdsl και μεγάλο upload.. respect panoc αν ξες πήγα στον φίλο μου πριν και έπαιξα μιας και στο δικό μου pc έχω την SE. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Τώρα ξανακατεβάζω το skyrim απο το steam...ταυτόχρονα seedάρω με την 5άρα upload. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 3 (7) seed αυτη την στιγμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Εγω θα μπω κατα το απογευμα. Κρατηστε γερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Τελικά θα αργήσω να το δοκιμάσω εγώ, περιμένω να μου στείλει τον κωδικό για το αρχείο της εγκατάστασης ο panoc. Επί του παρόντος, σιντάρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστώ Balantakos! Λοιπόν, φρέσκια εγκατάσταση σε νέα κάρτα την 7970, περιμένοντας πια την 780 Καλύτερα τα fps λιγάκι με ΗΤR γενικά απροβλημάτιστα τρέχει πλέον, έστω και με μερικά σκαμπανεβάσματα. Το vanilla start μου δημιουργεί πρόβλημα καθότι δεν κινείται καθόλου το άλογο του κάρου (ακούγεται όμως...) και ενώ ξεκινούν οι διάλογοι δεν προχωράνε. Ευχαριστημένος γενικά όμως καθώς παίζω από άλλο save. Nα είσαι καλά Πάνο! Δε μπορω να αναπαραγω το προβλημα που αναφερεις... Αλλα γενικα το εχω ξαναπει οτι μεχρι να βγειτε απο το Helgen Keep το ολο πραγμα ειναι καρα bugαρισμενο, οχι απο εμενα αλλα απο τη μανα του. Σε καθε περιπτωση εχετε προβλημα με τη vanilla start επιλεξτε να ειστε θαμωνας στο πανδοχειο του riverwood και για να ξεκινησετε το νέο quest πηγενετε μια βολτα στο helgen, μολις φτασετε εκει θα ξεκινησει το main quest αυτοματα. respect panoc αν ξες πήγα στον φίλο μου πριν και έπαιξα μιας και στο δικό μου pc έχω την SE. Thanks, πως το βλεπεις ; ποσο καιρο θελω να μεταφερω γραφικα και content στο SE? ========= Βλεπω εχουν μεγαλη ζητηση τα HRT, ολοι με 2GB vram ειστε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δεν μου τρέχει το Skyrim Configuration Tool μετά την εγκατάσταση. Όταν του κάνω double click ο δείκτης του ποντικιού δείχνει το σήμα του loading για 2 δευτερόλεπτα και μετά δεν γίνεται τίποτα. Δοκίμασα να το τρέξω και ως administrator, αλλά τα ίδια. Δοκίμασα και restart, αλλά τίποτα. Any ideas? EDIT: Τελικά άνοιξε όταν έσβησα τη γραμμή backuppath=C:/ από το config.ini του tool. Thnx, panoc! Έχω φτιάξει χαρακτήρα και είμαι έτοιμος να δοκιμάσω το vanilla. Wish me luck! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Βλεπω εχουν μεγαλη ζητηση τα HRT, ολοι με 2GB vram ειστε ; Εγω με 4vram ειμαι αλλα θα το βαλω μπας και παρω λιιιιγο boost σε fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Εγω με 4vram ειμαι αλλα θα το βαλω μπας και παρω λιιιιγο boost σε fps. Να μη τα βαλεις, δε θα εχεις τοσο boost οσο νομιζεις, δοκιμασε πρωτα το αρχικο και μετα βλεπεις. Εαν τα βαλεις παρε backup το φακελο textures που βρισκεται μεσα στο \XXX\Data (οπου ΧΧΧ ο φακελος του παιχνιδιου) καθως επισης και τα αρχεια Book Covers Skyrim - Lost Library.bsa Book Covers Skyrim.bsa Hothtrooper44_Armor_Ecksstra.bsa Hothtrooper44_ArmorCompilation.bsa Immersive Weapons.bsa Skyrim Immersive Creatures - DLC2.bsa Skyrim Immersive Creatures.bsa που επισης ειναι στο \XXX\Data, ωστε εαν δε δεις τη διαφορα που περιμενες να μπορεις να τα επαναφερεις χωρις να χρειαζεται να κανεις επανεγκατσταση τα παντα. Ετσι κι αλλιως το ΤΜΡ ειναι φτιαγμενο για 4GB οχι για περισσότερα αφου περισσοτερα απλα δε γινεται λογω DX9. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Όλα τζιτζί, πιο τζιτζί πεθαίνεις! Το παιχνίδι μού φαίνεται ακόμη πιο όμορφο, εκτός αν έχω ψευδαισθήσεις από τις προσδοκίες ;-) Όλα τέλεια στη vanilla start, δεν συνάντησα κανένα από τα bugs που είχα με το 2.20 (και για τα οποία, είπαμε, δεν φταίνε τα mods, αυτό το ξέραμε από πριν). Μου άρεσε που αυτή τη φορά τα default αντικείμενα ήταν race specific, δηλαδή πανοπλία και όπλα Nord (η φυλή που επέλεξα). Μέχρι στιγμής, όλα καλά λοιπόν! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Εγινε @panoc ... By the way εγω απο το πρωι κατεβαζω/seedarο , θα το αφησω μεχρι αργα το βραδυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Εγω δε το κλεινω Εαν εχεις προβλημα με χαμηλα fps στειλε pm να μιλησουμε να κανουμε specific profile για το συστημα σου, μην απογοητεις και μη βιαστεις να περασεις τα HRT. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Thanks, πως το βλεπεις ; ποσο καιρο θελω να μεταφερω γραφικα και content στο SE? ========= Βλεπω εχουν μεγαλη ζητηση τα HRT, ολοι με 2GB vram ειστε ; i like! Ελπίζω να φτάσω την SE σε αυτό το επίπεδο.. Την παλιά έκδοση που χεις μοντάρει τα χα καταφέρει και με φωτορεαλιστικα γραφικά.Αυτή εδώ θα περιμένει,μέχρι να γίνουν όλες οι μεταφορές σε 64bit. Δε σε βιάζει κανείς νομίζω.. Να την δώσεις και στο nexusmod να την ανεβάσει πάντως,είναι τρελό πακέτο αυτό που μάζεψες. όχι όχι δώσε στον λαο pixels εγώ είμαι με 3gb vram και με 2048χ2048 το σήκωσα ωραιά ένα πακέτα με φωτορεαλισμό,αλλά πολύ άνετα έπαιζε σε 1024χ1024,τα μισά δηλαδή και λογικό.Οπότε κει ανάμεσα βρίσκομαι σε ότι πακέτα περνούσα και περνάω.. Η πλάκα είναι ότι είχα φάει ώρες να μοντάρω την παλιά έκδοση του skyrim την οποία δεν έπαιξα σχεδόν καθόλου.Μια βδομάδα κάθε μέρα έψαχνα και έβαζα. επίσης μια άλλη πιο καλή λύση είναι να ανεβάσεις τα αρχεία εδώ panoc,το MEGAUPLOAD. https://mega.nz/ που δεν θέλει συνδρομές και ***.. Πάρε 50gb να χεις! Θα λυθούν πολλά προβλήματα με το seeding που κάνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Οσοι απο εσας εχετε ξεκινησει νεο παιχνιδι ή συνεχιζεται καποιο παλιο μπειτε στο μενου και αλλαξτε τα παρακατω. Mod Configurtation -> XPMSE -> Magic Style απο nipple magic σε deafultMod Configurtation -> XPMSE -> Shout Stye απο Schlong Shout σε deafult ---------- UPDATE 8/11/2016 ---------- Patch 3.1 Διορθωνει καποια animation bugs. Οσοι δεν εχουν ξεκινησει το παιχνιδι πρωτα περνανε αυτο και μετα το αρχίζουν. Πρεπει να το περασουν ολοι. Οσοι απο εσας εχετε ξεκινησει ΧΩΡΙΣ το 3.1 patch ή συνεχιζεται καποιο παλιο μπειτε στο μενου και αλλαξτε τα παρακατω. Mod Configuration -> XPMSE -> Magic Style απο nipple magic σε defaultMod Configuration -> XPMSE -> Shout Stye απο Schlong Shout σε default To patch ειναι στο αρχικο ποστ. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2016 από panoc 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα