Προς το περιεχόμενο

Skyrim - The Mod Project [TMP] v4.8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το γνωρίζω αυτό. Εγώ πάντως ξανακατεβάζω τα πάντα γιατί δεν κράτησα το κατεβασμένο Skyrim και έχω ξενερώσει. Πάντως με την 7970 που έπαιξα πολύ λίγο, στο setup το δικό μου που είχα μείνει στο patch 2.2. στο δάσος έβγαζε 15-25 fps πράγμα που με στεναχώρησε να πω.

Μετά όμως δοκίμασα witcher 3 στα ultra (!) και έβγαζα στο Novigrad που με ζόριζε άνετα 25-35 fps.

Οπότε θα δούμε τώρα με το 3.0!

Οποτε τα ιδια fps και εσυ με εμενα 15-25, το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι το συγκεκριμενο enb δεν ειναι amd friendly.  :-D

Για να δουμε τι γινεται με το 3.0..θα περασω και τους καινουριους drivers απο AMD.

To HRT κατεβηκe και το seedarw...

Το ΤΜP ειναι 30%...κατεβαζω απο το πρωι.  :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είστε και οι δυο cpu limited. Αλλά έτσι κι αλλιώς το enb παρόν καλύτερα στις πράσινες. Θέλει κολπάκια για τις κόκκινες.
Το 3 δε θα βελτιώσει τα πράγματά στα δάση εάν δε ρίξετε γραφικά και ρυθμίσεις. Σε κάθε περίπτωση είναι εύκολο να δείτε εάν φταιει η κάρτα. Αλλά βάλτε 720 p και δείτε τα ζfps.

Επεξ/σία από panoc
Δημοσ.

Αντε εγώ να είμαι cpu limited άσε που πάνω από 70% κανένας πυρήνας δεν ανέβαινε, το παλικάρι με τον i5 750 γιατί;

Εγώ παίζω 1680*1050

Δημοσ.

Έβαλα να κατεβάζω το 3. Όποιος το έχει seedάρετε. Λογικά θα τα ξηλώσω όλα και θα τα ξαναβάλω από την αρχή μια και το είχα περάσει χειροκίνητα πριν τον installer. Μετά απλά βάζω τα saves μου στον αρμόδιο φάκελο και συνεχίζω ;

Ερώτηση, τα HRT textures είναι τα half size textures ή κάτι άλλο;

• Moderators
Δημοσ.

Ερώτηση, τα HRT textures είναι τα half size textures

Ναι.

Εάν έχετε 2GB VRAM ή έχετε πολύ stuttering κατεβάστε τα Half Resolution Textures (HRT)

Δημοσ.

Αντε εγώ να είμαι cpu limited άσε που πάνω από 70% κανένας πυρήνας δεν ανέβαινε, το παλικάρι με τον i5 750 γιατί;

Εγώ παίζω 1680*1050

μαλλον επειδη ειναι στα 2.76Ghz.. :unsure:

Αλλα οπως ειπε και ο φιλος το ENB δουλευει καλυτερα στις nvidia..  :-D

Δημοσ.

Εγώ παίζω 1680*1050

Και εγω cpu limited ειμαι και πανω απο 70% δε παει.

Εχω εξηγησει γιατι.

Να το ξαναπω, η papyrus, τα script δηλαδη ειναι πληρως γραμικα, το shading που γινεται απο τον επεξεργαστη ειναι επισης γραμμικο ανα frame, η havoc ειναι επισης 1 thread και συνδεδεμενη με τα fps.

Οποτε εχουμε και λεμε.

Πυρηνας 1 κανει το shading, τον περιμενει ο 2 για να τρεξει τη havoc μετα περιμενει ο 3 για να κανει το scripting και ο 4 για τα recources, εαν εστω και ενας απο τους 4 κολωσει καπου, κολωσαν ολοι.

Και αυτο γινεται τωρα, ειτε θα κλαταρει καποιος απο τα scripts ειτε απο το shading κλπ κλπ.

100% Δυσκολο να δεις.

Έβαλα να κατεβάζω το 3. Όποιος το έχει seedάρετε. Λογικά θα τα ξηλώσω όλα και θα τα ξαναβάλω από την αρχή μια και το είχα περάσει χειροκίνητα πριν τον installer. Μετά απλά βάζω τα saves μου στον αρμόδιο φάκελο και συνεχίζω ;

Ερώτηση, τα HRT textures είναι τα half size textures ή κάτι άλλο;

Ναι και στα δυο.

Κανονικα θα πρεπει να δουλεψουν αμεσως τα save πατωντας απλα το κουμπακι ΟΚ οταν σου πει οτι λειπουν καποια mod (τα οποια δε λειπουν απλα εγιναν merged).

Υποψη οτι τα ΗRT ειναι στην ουσια το 1/4 του αρχικου, πχ τα 2048Χ2048 γιναναι 1024Χ1024, τα 2048Χ1024 γιναναι 1024Χ512, τα 1024Χ512 εγιναν 512Χ256 κλπ.

Δημοσ.

Και εγω cpu limited ειμαι και πανω απο 70% δε παει.

Εχω εξηγησει γιατι.

Να το ξαναπω, η papyrus, τα script δηλαδη ειναι πληρως γραμικα, το shading που γινεται απο τον επεξεργαστη ειναι επισης γραμμικο ανα frame, η havoc ειναι επισης 1 thread και συνδεδεμενη με τα fps.

Οποτε εχουμε και λεμε.

Πυρηνας 1 κανει το shading, τον περιμενει ο 2 για να τρεξει τη havoc μετα περιμενει ο 3 για να κανει το scripting και ο 4 για τα recources, εαν εστω και ενας απο τους 4 κολωσει καπου, κολωσαν ολοι.

Και αυτο γινεται τωρα, ειτε θα κλαταρει καποιος απο τα scripts ειτε απο το shading κλπ κλπ.

100% Δυσκολο να δεις.

Ναι και στα δυο.

Κανονικα θα πρεπει να δουλεψουν αμεσως τα save πατωντας απλα το κουμπακι ΟΚ οταν σου πει οτι λειπουν καποια mod (τα οποια δε λειπουν απλα εγιναν merged).

Υποψη οτι τα ΗRT ειναι στην ουσια το 1/4 του αρχικου, πχ τα 2048Χ2048 γιναναι 1024Χ1024, τα 2048Χ1024 γιναναι 1024Χ512, τα 1024Χ512 εγιναν 512Χ256 κλπ.

Τα HRT λογικα εχουν και καλυτερη αποδοση?

Δημοσ.

Οποιος εγκαταστησει τα HRT και χρειαζεται το NO Native resolution τα εγκαθιστα με την εξης σειρα
Skyrim TMP 3.0
HRT 3.0
No Native resolution
Στη συνεχεια ανοιγει το enblocal.ini που ειναι στο φακελο του παιχνιδιου βριθσκει τη τιμη ReservedMemorySizeMb=1024 και την αλλαζει σε 512.

Δημοσ.

Ευχαριστώ Balantakos!

Λοιπόν, φρέσκια εγκατάσταση σε νέα κάρτα την 7970, περιμένοντας πια την 780 :)

Καλύτερα τα fps λιγάκι με ΗΤR γενικά απροβλημάτιστα τρέχει πλέον, έστω και με μερικά σκαμπανεβάσματα.

Το vanilla start μου δημιουργεί πρόβλημα καθότι δεν κινείται καθόλου το άλογο του κάρου (ακούγεται όμως...)

και ενώ ξεκινούν οι διάλογοι δεν προχωράνε.

Ευχαριστημένος γενικά όμως καθώς παίζω από άλλο save.

Nα είσαι καλά Πάνο!

Δημοσ.

Εγώ θα το ξεκινήσω από την αρχή, άλλωστε μόλις είχα τελειώσει την εισαγωγή. Ελπίζω να μην έχω πάλι θέματα, αν και από ό,τι λέει ο Federacion τα bugs παραμένουν. Θα δούμε όμως.

Δημοσ.

Για να γλυτώσετε την εισαγωγή, μπορείτε να πείτε στο Maraki να σας πάει στο Riverwood inn (Sleeping Giant). 

Έτσι, γλυτώνετε την εισαγωγή και αρχίζετε απο'κει που σας αφήνει. Μην ξεχάσετε μόνο να πάτε πίσω στα αγάλματα για την ευχή τους :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...